така колко струват халиуцогенните гъби или както се казваше там значи цената на съответния грамаж и грамажа който ти трябва За да те хване демек колко пари ще трябва да дам за да друсам с гъби![]()
hodi si gi naberi za kfo 6e dava6 pari
Това е най-грозното изказване, което съм чувал напоследък. То е тоталната противоположност на философията на самите гъби...демек колко пари ще трябва да дам за да друсам с гъби
друсай с ряпа...дебил![]()
![]()
Върви се хвърли от терасата! Определено гъбите не са за нискоинтелигентни и морално опаднали хора като тебе!Първоначално написано от Анонимко
... искал да се "надруса" ...
Ай върси си слушай хауса и си жули амфетките!
ахаха кво имаш против хауса а ти кво да не слушаш поп фолк или чалга или можеби си рапър(Ха хАПървоначално написано от Анонимко
) или можеби слушаш джъстин тимбърлейк и си гейче божееееееееееееее колко мъка а и така и не чух един отгворо майка ви даеба тъпия форум мн знаете като стане дума за спам не ми било в ред изказването боже баси глупаците
![]()
az sam si zimala 40 lv bqha ili 30 nepomnq to4no kolko be6e 1 porciq qko be6e dosta ima zdravi halucinacii
Touch me...Kiss me...Fuck me ...LOVE ME!!!
Чалга, поп-фолк, хаус и разни други музикални первезии слушат такива като тебе. За жалост те са голяма част от обществотоПървоначално написано от Анонимко
Голяма част от горе споменатите дори са неграмотни... "можеби" се пише разделено - "може би". Но да беше само това...
ахаха я кажи ти кво слушаш бе аахаха чакай че ме размя музикални перверзи ти луд ли сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Гост : Как може да слагаш хаус и чалга по общ знаменател? Хаусът е електронна музика, призната в света. Чалгата е музикална перверзия, при това разрешена за непълнолетни.
П.П. Пък и какво против рапа?![]()
ами нищо против пеят за неща кито въобще не са им ясни и се правят на гангстери а всъщност единственото което правят е да обират пари като се правят ланци,шапки фанелки и бог знае какво това е мнението миПървоначално написано от Анонимко
Абе мисля, че може да го сложиПървоначално написано от Анонимко
Голяма част от така наречените хаусъри дето се бият в гърдите гордо(за какво ли?) до преди време бяха някакви мазни чалгари дето се кефеха на циците на Гергана и алабала и се мотаха в мазни кръчми. Даже има такива дето ги съчетават двете неща - ходят по клубове и по долнопробни кръчми
На същите им е през х*я за вашия хаус, просто са научили, че сега това е модерно![]()
Абе се едно, който както може да се спасява![]()
Е друго си е вече Дръм енд Бейса и Хард техното... не като хауса немое му фанеш ритъма кат хората...бе хаус съкс
Гост, само заради последното изречение всеки опитен би те отрязъл.
"Който търси - намира" е казал народа. Скоро след това създали гугъл.
25 леа е една порция от малките ама не струват. ако моеш да намериш холандски там е истината, тогава въображението ще ти разкрие много непознати страни
I ot koga po muzikata koqto slusha daden chovek moje da se opredeli mantaliteta i lichnosta mu?poznavam hora koito slushat chalga (vupreki che mrazq tazi muzika) i tq po nishto ne vliqe na haraktera im...drugi hora koito slushat techno vav vsichkite pod stilove imat akul na 10 godishni....edna muzika ne moje da te napravi po tup ili po umen....kompaniata ii mn mn drugi neshta vliqqt.....kakto ne vsichki chalgari sa glupaci taka i ne vsicki koito slushat elektronna muzika sa narkomani......muzikata si e muzika i vseki ima pravo svobodno da slusha tova koeto mu haresva..vseki sam si izbira kakvo da pravi i kakvo ne....otne mi mnogo vreme da go proumeq i vse pak tva si e moeto mnenie nikoi ne e dlujen da go spodelq....i vse pak se otdalechihme mnogo ot temata![]()
Леле какво възхвалявате таз холандия... Всичко холандско било добро. Абе я бейте, ве! Всичко в случая е въпрос на селекция. Съдържанието на психоактивни вещества е в зависимост от гена. Да не би да си мислите, че в Холандия няма слаби генове? Има и още как... Друг е въпроса, че като си купувате не знаете какво ви дават... А това, че са 25 ”от малките” какво ми говори... Че вероятно някой е ходил та е брал P. semilanceata от гората и кой знае какво е набрал и после се е опитвал да изкарва пари... Че е глупак, глупак е, ама по-глупак е този, който купува...Първоначално написано от Анонимко
Изобщо да купуваш гъби от дилъри е светотаство... Защото повечето са най-големите утрепки на обществото, а гъбите са дар... Тяхната стойност не се измерва в пари.
най-хубаво
иди
има 5-6 места в България
растат
не са cubensis,макар че са по-яки
и си набери
някъде септември
зависи
после кефа да си ги хапваш
даже и на омлет
и на сухо е
идеален (:
и въпроса не е да се друсаш
ако искаш на лм да ти кажа где има
(:
every monkey'd like to be
in my place instead of me
coz I'm the king of bongo.baby,
I'm the king of Bongo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hxaxaha ko ste obyrnali temata ot narkotici na muzika eee
![]()
![]()
bahti glopacite
![]()
Въй не...и аз нямам добро мнение за хауса,чалгата и повечето от хората,които ги слушат,ма не философствам тука нали?!Кво ви пука изобщо-тоя спор няма да се реши,тва разделение на хората няма да се промени,квото и да говорим,та трябва ли да обръщаме всяка тема на тва?!Или се примирявайте с различните или не ебавайте за тях![]()
По темата-необразован си!Нз що ще го правиш,но ако си решен поне се заинтересувай повече отколкото да питаш колко струва...
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Off... kakvi sa tezi holandski gubi? Kato nqmate predstava pone ne pishete gluposti. Holandski... po moshtni bili... Nai veroqtno tova sa nqkakvi "ekzotichni" gubi kato Amazon, Panama i etc...
Holandski sa kolkoto "holandeca"![]()
А в какъв мицел се корени точно философията на гъбите? Защото те упорито мълчат по въпроса..Първоначално написано от Tryptamine
![]()
я дай некфа снимка на такива гъбки че може да растат на селото ми и аз да не знамПървоначално написано от me4okosmonaft
![]()
Нещо не разбрах въпроса... Питаш как се отглеждат гъби? Или какъв мицел да използваш за заразяване не субстрата? Ако е последното има някои характеристики според, които се определя качеството на мицела (но най-важното е да не е заразен с нещо)... Като цяло създаването на наистина качествен сорт отнема доста време и повечето пишман домашни култиватори го пренебрегват... Но все пак да не говоря празни приказки без да знам точната идея на въпроса...Първоначално написано от Наде - Дървен Философ