.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: гъбки

Guest

гъбки

така колко струват халиуцогенните гъби или както се казваше там значи цената на съответния грамаж и грамажа който ти трябва За да те хване демек колко пари ще трябва да дам за да друсам с гъби

Guest
    hodi si gi naberi za kfo 6e dava6 pari

демек колко пари ще трябва да дам за да друсам с гъби
    Това е най-грозното изказване, което съм чувал напоследък. То е тоталната противоположност на философията на самите гъби...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hodi si gi naberi za kfo 6e dava6 pari
    е ако ми кажеш къде да ги търся и ми покажеш как изглеждат... може и да ида да търся ама най много да ме срещне някой мечок в гората

Повече от фен
    друсай с ряпа...дебил

Guest

Re: гъбки

така колко струват халиуцогенните гъби или както се казваше там значи цената на съответния грамаж и грамажа който ти трябва За да те хване демек колко пари ще трябва да дам за да друсам с гъби
    Върви се хвърли от терасата! Определено гъбите не са за нискоинтелигентни и морално опаднали хора като тебе!

... искал да се "надруса" ...
    Ай върси си слушай хауса и си жули амфетките!

Guest

Върви се хвърли от терасата! Определено гъбите не са за нискоинтелигентни и морално опаднали хора като тебе!

ахаха кво имаш против хауса а ти кво да не слушаш поп фолк или чалга или можеби си рапър(Ха хА ) или можеби слушаш джъстин тимбърлейк и си гейче божееееееееееееее колко мъка а и така и не чух един отгворо майка ви даеба тъпия форум мн знаете като стане дума за спам не ми било в ред изказването боже баси глупаците

az sam si zimala 40 lv bqha ili 30 nepomnq to4no kolko be6e 1 porciq qko be6e dosta ima zdravi halucinacii
    Touch me...Kiss me...Fuck me ...LOVE ME!!!

Guest

ахаха кво имаш против хауса а ти кво да не слушаш поп фолк или чалга или можеби си рапър(Ха хА ) или можеби слушаш джъстин тимбърлейк и си гейче божееееееееееееее колко мъка а и така и не чух един отгворо майка ви даеба тъпия форум мн знаете като стане дума за спам не ми било в ред изказването боже баси глупаците
    Чалга, поп-фолк, хаус и разни други музикални первезии слушат такива като тебе. За жалост те са голяма част от обществото Голяма част от горе споменатите дори са неграмотни... "можеби" се пише разделено - "може би". Но да беше само това...

Guest

Чалга, поп-фолк, хаус и разни други музикални первезии слушат такива като тебе. За жалост те са голяма част от обществото Голяма част от горе споменатите дори са неграмотни... "можеби" се пише разделено - "може би". Но да беше само това...
    ахаха я кажи ти кво слушаш бе аахаха чакай че ме размя музикални перверзи ти луд ли си

Guest
    Гост : Как може да слагаш хаус и чалга по общ знаменател? Хаусът е електронна музика, призната в света. Чалгата е музикална перверзия, при това разрешена за непълнолетни .

П.П. Пък и какво против рапа?

Guest
    Гост : Как може да слагаш хаус и чалга по общ знаменател? Хаусът е електронна музика, призната в света. Чалгата е музикална перверзия, при това разрешена за непълнолетни .

ами нищо против пеят за неща кито въобще не са им ясни и се правят на гангстери а всъщност единственото което правят е да обират пари като се правят ланци,шапки фанелки и бог знае какво това е мнението ми

Gost2546
    Guest

Абе мисля, че може да го сложи Голяма част от така наречените хаусъри дето се бият в гърдите гордо(за какво ли?) до преди време бяха някакви мазни чалгари дето се кефеха на циците на Гергана и алабала и се мотаха в мазни кръчми. Даже има такива дето ги съчетават двете неща - ходят по клубове и по долнопробни кръчми
    На същите им е през х*я за вашия хаус, просто са научили, че сега това е модерно
    Абе се едно, който както може да се спасява

Повече от фен
    Е друго си е вече Дръм енд Бейса и Хард техното... не като хауса немое му фанеш ритъма кат хората...бе хаус съкс

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Гост, само заради последното изречение всеки опитен би те отрязъл.
    "Който търси - намира" е казал народа. Скоро след това създали гугъл.

Guest
    25 леа е една порция от малките ама не струват. ако моеш да намериш холандски там е истината, тогава въображението ще ти разкрие много непознати страни

Co[mix]_Girl
    Guest
    I ot koga po muzikata koqto slusha daden chovek moje da se opredeli mantaliteta i lichnosta mu?poznavam hora koito slushat chalga (vupreki che mrazq tazi muzika) i tq po nishto ne vliqe na haraktera im...drugi hora koito slushat techno vav vsichkite pod stilove imat akul na 10 godishni....edna muzika ne moje da te napravi po tup ili po umen....kompaniata ii mn mn drugi neshta vliqqt.....kakto ne vsichki chalgari sa glupaci taka i ne vsicki koito slushat elektronna muzika sa narkomani......muzikata si e muzika i vseki ima pravo svobodno da slusha tova koeto mu haresva..vseki sam si izbira kakvo da pravi i kakvo ne....otne mi mnogo vreme da go proumeq i vse pak tva si e moeto mnenie nikoi ne e dlujen da go spodelq....i vse pak se otdalechihme mnogo ot temata

Guest
    25 леа е една порция от малките ама не струват. ако моеш да намериш холандски там е истината, тогава въображението ще ти разкрие много непознати страни
    Леле какво възхвалявате таз холандия... Всичко холандско било добро. Абе я бейте, ве! Всичко в случая е въпрос на селекция. Съдържанието на психоактивни вещества е в зависимост от гена. Да не би да си мислите, че в Холандия няма слаби генове? Има и още как... Друг е въпроса, че като си купувате не знаете какво ви дават... А това, че са 25 ”от малките” какво ми говори... Че вероятно някой е ходил та е брал P. semilanceata от гората и кой знае какво е набрал и после се е опитвал да изкарва пари... Че е глупак, глупак е, ама по-глупак е този, който купува...
    Изобщо да купуваш гъби от дилъри е светотаство... Защото повечето са най-големите утрепки на обществото, а гъбите са дар... Тяхната стойност не се измерва в пари.

най-хубаво
    иди
    има 5-6 места в България
    растат
    не са cubensis,макар че са по-яки
    и си набери
    някъде септември
    зависи
    после кефа да си ги хапваш
    даже и на омлет
    и на сухо е
    идеален (:
    и въпроса не е да се друсаш
    ако искаш на лм да ти кажа где има
    (:
    every monkey'd like to be
    in my place instead of me
    coz I'm the king of bongo.baby,
    I'm the king of Bongo

Guest
    hxaxaha ko ste obyrnali temata ot narkotici na muzika eee bahti glopacite

Въй не...и аз нямам добро мнение за хауса,чалгата и повечето от хората,които ги слушат,ма не философствам тука нали?!Кво ви пука изобщо-тоя спор няма да се реши,тва разделение на хората няма да се промени,квото и да говорим,та трябва ли да обръщаме всяка тема на тва?!Или се примирявайте с различните или не ебавайте за тях

По темата-необразован си!Нз що ще го правиш,но ако си решен поне се заинтересувай повече отколкото да питаш колко струва...
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Guest
    Off... kakvi sa tezi holandski gubi? Kato nqmate predstava pone ne pishete gluposti. Holandski... po moshtni bili... Nai veroqtno tova sa nqkakvi "ekzotichni" gubi kato Amazon, Panama i etc...
    Holandski sa kolkoto "holandeca"

Цитирай Първоначално написано от Tryptamine

Това е най-грозното изказване, което съм чувал напоследък. То е тоталната противоположност на философията на самите гъби...
    А в какъв мицел се корени точно философията на гъбите? Защото те упорито мълчат по въпроса..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от me4okosmonaft
    най-хубаво
    иди
    има 5-6 места в България
    растат
    не са cubensis,макар че са по-яки
    и си набери
    някъде септември
    зависи
    после кефа да си ги хапваш
    даже и на омлет
    и на сухо е
    идеален (:
    и въпроса не е да се друсаш
    ако искаш на лм да ти кажа где има
    (:
    я дай некфа снимка на такива гъбки че може да растат на селото ми и аз да не знам

Цитирай Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
    Цитирай Първоначално написано от Tryptamine

А в какъв мицел се корени точно философията на гъбите? Защото те упорито мълчат по въпроса..
    Нещо не разбрах въпроса... Питаш как се отглеждат гъби? Или какъв мицел да използваш за заразяване не субстрата? Ако е последното има някои характеристики според, които се определя качеството на мицела (но най-важното е да не е заразен с нещо)... Като цяло създаването на наистина качествен сорт отнема доста време и повечето пишман домашни култиватори го пренебрегват... Но все пак да не говоря празни приказки без да знам точната идея на въпроса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си