- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Az sym nai-qkoto bebchence na sveta!!
WitcH_oF_DooM, намали си малко аватара![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Има няколко варианта:
1.На аватара наистина е тя и това, което пише наистина да го мисли![]()
2.На аватара е тя, ама се ебава със себе си.
3.На аватара не е тя и се ебава с нас.
Та последното най-приемливо ми звучи.Въпреки че в първия момент си помислих, че е просто заблудена душица (демек е ситуация 1)
Лично мнение по въпроса -
А и съм съгласен със Забавно ми е - да се заблючи темата.
хъхъ..
nqkoi da me prosvetli kak da del-na temata i 6te go nqpravq bez da se zamislq![]()
С магияПървоначално написано от WitcH_oF_DooM
Само модераторите могат да изтриват и заключват теми.
хъхъ..
При наличието само на един модератор за този раздел,силно се съмнявам да се заключи скоро.
![]()
![]()
Още една тема?!?!?!
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=60 Това не беше ли достатъчно по дяволите?![]()
Gorkoto momi4e kofti mi e 4e q ebavate ama mi e po kofti 4e tq se misliza hubava (ako nqkoi ne se gavri sus snimkata razbira se) sad, sad..... naistina ne e vinovna 4e se e rodila takava ama e vinovna 4e e tupa
Вече ставаш жалка и си просиш бан..И както каза Забавно ми е много е подло да се ебаваш на чужд гръб.Ако имаш поне малко достойнство-спри се.
Тъжно е, а ако е ебавка със някое момиче е още по тъжно...А ако не е, не може всеки да е красив, но тези които не са поне да нямат самочувствието на фото модели...
А ако е ебавка не си интересен пич![]()
![]()
![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Ясно е ,че темата е ебавка.Надали момиче,което иэглежда така би направило такава тема,а още по-малко ще сложи таэи снимка на аватара си..!Не му се връэваите на автора.
[size=7][b][u]fosse cos
Много си секси.![]()
Мм, сладурана!
ха-ха-ха.
Ето я и истината(това е от личен):
Цитат:
UnaBle_to_LoVe_U написа:
Не те знам кой/коя си, но спри да се ебаваш с момичето! Да, не е хубава и далеч не е излязла добре на тази снимка, но не вярвам да ти е направила нещо толкова жестоко, че да и отмъщаваш така. ЕБАВКА Е по-добре си признай и спри да се ебаваш!
ooohoooo nali uj si izmizlqh be kfo stana i az ne sym vinovna 4e si e napraila takava typa reg u riva models i kat sa misli za tokoz hubava da vidim tuka kfo sh kajat za neq i ne mi kazvai ko da praq
Наистина такова момиче има, което се е регистрирало в рива моделс, но не и тук. Сладкото бебченце явно е било впечатлено от голямото самочувствие на момичето от рива моделс и решава да се направи на нея, да се държи по сходен начин и да види какво мислят и другите за нея! Ужасна постъпка..но все пак щом онази има смелост да пише, че е самата красота..
Всеки ще пише каквото си иска.И всеки си има различни възгледи за красота.
Ама не се сещаш, че и онова е ебавка, направена от някой друг.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Ти шегуваш ли се бе? Истинската женска красота е това:Първоначално написано от sladko_bebchence
![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Хаха, колко смешно.Тъпо е да се подиграваш на другите хора, защото никой човек не е перфектен, но някои като теб явно си мислят така.