.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    WitcH_oF_DooM, намали си малко аватара
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Има няколко варианта:
    1.На аватара наистина е тя и това, което пише наистина да го мисли
    2.На аватара е тя, ама се ебава със себе си.
    3.На аватара не е тя и се ебава с нас.
    Та последното най-приемливо ми звучи.Въпреки че в първия момент си помислих, че е просто заблудена душица (демек е ситуация 1)
    Лично мнение по въпроса -
    А и съм съгласен със Забавно ми е - да се заблючи темата.
    хъхъ..

nqkoi da me prosvetli kak da del-na temata i 6te go nqpravq bez da se zamislq

Цитирай Първоначално написано от WitcH_oF_DooM
    nqkoi da me prosvetli kak da del-na temata i 6te go nqpravq bez da se zamislq
    С магия
    Само модераторите могат да изтриват и заключват теми.
    хъхъ..

При наличието само на един модератор за този раздел,силно се съмнявам да се заключи скоро.

Град
    У нас Си (=
    Още една тема?!?!?!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=60 Това не беше ли достатъчно по дяволите?

ForLorN
    Guest
    Gorkoto momi4e kofti mi e 4e q ebavate ama mi e po kofti 4e tq se misliza hubava (ako nqkoi ne se gavri sus snimkata razbira se) sad, sad..... naistina ne e vinovna 4e se e rodila takava ama e vinovna 4e e tupa

Вече ставаш жалка и си просиш бан..И както каза Забавно ми е много е подло да се ебаваш на чужд гръб.Ако имаш поне малко достойнство-спри се.

Град
    Квартала
    Тъжно е, а ако е ебавка със някое момиче е още по тъжно...А ако не е, не може всеки да е красив, но тези които не са поне да нямат самочувствието на фото модели...
    А ако е ебавка не си интересен пич
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Лудници и поликлиники!
    Light The Universe

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ...

Мммм отдавна не се бях смяла така
    Колко простотия има на този свят Господи
    Айде време да се спреш вече не мислиш ли достатъчно гавра с горкото момиче

Мега фен
    Град
    София
    Ясно е ,че темата е ебавка.Надали момиче,което иэглежда така би направило такава тема,а още по-малко ще сложи таэи снимка на аватара си..!Не му се връэваите на автора.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Много си секси.
    Мм, сладурана!
    ха-ха-ха.

Град
    У нас Си (=
    Ето я и истината(това е от личен):
    Цитат:
    UnaBle_to_LoVe_U написа:
    Не те знам кой/коя си, но спри да се ебаваш с момичето! Да, не е хубава и далеч не е излязла добре на тази снимка, но не вярвам да ти е направила нещо толкова жестоко, че да и отмъщаваш така. ЕБАВКА Е по-добре си признай и спри да се ебаваш!
    ooohoooo nali uj si izmizlqh be kfo stana i az ne sym vinovna 4e si e napraila takava typa reg u riva models i kat sa misli za tokoz hubava da vidim tuka kfo sh kajat za neq i ne mi kazvai ko da praq

Наистина такова момиче има, което се е регистрирало в рива моделс, но не и тук. Сладкото бебченце явно е било впечатлено от голямото самочувствие на момичето от рива моделс и решава да се направи на нея, да се държи по сходен начин и да види какво мислят и другите за нея! Ужасна постъпка..но все пак щом онази има смелост да пише, че е самата красота..

Всеки ще пише каквото си иска.И всеки си има различни възгледи за красота.

Демек и двете са зле
    хъхъ..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ето я и истината(това е от личен):
    Цитат:
    UnaBle_to_LoVe_U написа:
    Не те знам кой/коя си, но спри да се ебаваш с момичето! Да, не е хубава и далеч не е излязла добре на тази снимка, но не вярвам да ти е направила нещо толкова жестоко, че да и отмъщаваш така. ЕБАВКА Е по-добре си признай и спри да се ебаваш!
    ooohoooo nali uj si izmizlqh be kfo stana i az ne sym vinovna 4e si e napraila takava typa reg u riva models i kat sa misli za tokoz hubava da vidim tuka kfo sh kajat za neq i ne mi kazvai ko da praq

Наистина такова момиче има, което се е регистрирало в рива моделс, но не и тук. Сладкото бебченце явно е било впечатлено от голямото самочувствие на момичето от рива моделс и решава да се направи на нея, да се държи по сходен начин и да види какво мислят и другите за нея! Ужасна постъпка..но все пак щом онази има смелост да пише, че е самата красота..
    Ама не се сещаш, че и онова е ебавка, направена от някой друг.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Re: Az sym nai-qkoto bebchence na sveta!!

Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    Hora za6to ne ucenqvate moqta krasota..moqta prelest.Imam gaitaneni vejdi,krasiv nos,idealni zybki (koito ne si li4at mn na pic-a de..) ,prekrasni ustni i koja .KOsata mi vinagi e bila hubava i gysta.Vsi4ki pi4ove elate pri kaka vi Gergana da va utraka )
    Ти шегуваш ли се бе? Истинската женска красота е това:
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Мега фен Аватара на koalka
    Хаха, колко смешно.Тъпо е да се подиграваш на другите хора, защото никой човек не е перфектен, но някои като теб явно си мислят така.

Мега фен Аватара на machoka
    къф е тоя фарс?!

т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си