- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора, какво да правя - двоумя се ???
Значи въпросът е такъф - харесвам едно момче, ( та нз тая тема за кво е тука)
Той преди мн ме харесваше, скоро имаше вазимоотношения с една моя да я наречем добра приятелка, сега отново е луднал по мен, но момичето го харесва страшно много, а аз не чак толкова - безразлично ми е, но след като той ме харесва - де да знае човекИ сега се чудя какво да правя - да нараня него или нея (момичето не е най-добрата фр., но винаги сме били в добри взаимоотношения, не сем се карали) а той едва ли не очаква нещо от мен. Моля ви се, много се чудя какво да направя, че да не нараня никого
???
И всъщност, ако между тях не бе ставало нищо може би щях да тръгна с него ... Плс, помогнете ми
Остави го-момчета бол,но приятелите са малко.
Ne ti e Nai-dobra fr takache deistvai!Hvashtai si momcheto i gotovo!Ne pravi greshka az sum q pravila!Nqma smisul nikoi ne ti misli dobroto.Na tvoe mqsto vseki bi go napravil!Uspeh!![]()
![]()
В това положение няма как някой да не се чувства предаден от твоя страна.
Бих те посъветвала да се хванеш с момчето.Сега може да не го харесваш чак толкова,но може да се окаже начало и на една много добра връзкаА и щом момичето не ти е чак толкова добра приятелка,и да ти се сърди и да не...Ще и мине някога
Действай спокойно!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
О.о то направо цяла сапунка ;Д Тръгнете всички заедно и всичко ше е окПървоначално написано от anonimnoto momi4e
Life sux but just keep smiling
Eeee otnovo ape6ka rabota! Ma az go haresvam ma tq pak tva onva... Aideee. Ako go haresva6-OK , no ako ne go haresva6 kvo ? Aide mom4eta bol edeto ve4e ti kazaha!
Не се насилвай,щом не го харесваш,няма смисъл да си губиш времето и да се задоволяваш с безразличие.А относно приятелката ти ,момчето едва ли ще я захаресва повече ако ти го отблъснеш,насила хубост не става,но по добре тя да се занимава с него,щом има някакви симпатии.![]()
Ами бих те посъветвала да оставиш момчето, сама казваш, че ти е безразлично. Тогава няма смисъл да нараняваш приятелката си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не започвай връзка, ако ти е все едно и така рискуваш приятелството ви.Просто му обясни, че не може да има нищо между вас и това е.
Щом момчето ти е безразлично, защо изобщо се колебаеш??По-добре не прецаквай приятелката си, момчета има много, но приятелите са малко
![]()
Ти сама си си отговорила,щом го харесваш----->взимаи гооооо!Първоначално написано от anonimnoto momi4e
Първо пишеш , че го харесваш , а после че ти е безразличен ?! Ако го харесваш пробвай с това момче , ако приятелката ти е разбрана ще те разбере. Ако ти е безразличен ще ти омръзне на 1-2 седмица. Първо се изясни какви чувства имаш към него..!
Na tvoe mqsto i na men bi mi bilo trudno da resha.Spored men nedei byrza da tragvash s nego,a pyrvo pogovori s neq.Vse pak kazvash 4e ti e priqtelka i znaesh kak bi se po4uvstvala ako tvoq priqtelka tragne s mom4eto,koeto haresvash.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
след като не го харесваш къф е смисъла?? след време ще пишеш пак и ще питаш как да го разкарам щото ми писна ама без да го нараня.. ем за да няа наранен не се занимааи с негоедното "той ме харесва" не е достатъчно за да си с някой
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
mi govori purvo s priqtelkata ti...razberi tq kolko go haresva....govori i s nego...i sled tva re6i kfo da pravi6....ako puk tova momi4e mnogo go haresva...a ti kakto vika6 4e ti e bezrazli4no dali 6te si s nego ili ne...kuv e smisula da precakva6 priqtelstvoto s tova momi4e....nz dali ti se e slu4valo ..no e mn gadno da gleda6 kak priqtelkata ti hodi s mom4eto koeto haresva6...pomisli malko za neq....ako govori6 s neq i tq razbere 4e nqma 6ans s nego...4e haresva teb...togva ve4e moje6 da pomisli6 po vuprosa..dali da ne trugne6 s nego![]()
Muzikata e lubov,ritama e suprovot,a dvete spleteni zaedno olicetvorqvat moq jivot.....!
точно така !Първоначално написано от `BItCH`
~!1912!~
Не рискувай приятелството си заради една може би краткотрайна любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi ako ti e priqtelka makar i ne nai dobra trqa ta razbere p1k i te ne sa zaedno taka 4e ti si s pravoto si p1k i ako toi ta haresva ti kvo si vinovna t1i 4e![]()
![]()
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
Дръж си на приятелката...ако не за друго като не го харесваш закво трябва да го мъчиш и момчето / да предположим че хлътне още повече - направо много шит :/ / пък и да си преебаваш взаимотношениятс с девойката -.-
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.