- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс при цикъл
имали нешто лошо да правиш секс с приятелката когато тя е на цикъл и ако има какво?
ние със приятелката правихме секс при цикъл. беше мн гадно но випреки това направихме го. просто неможахме да издиржим.
какво е вредното, какво е полезното?![]()
![]()
може да се нацапаш
може лесно да се забременее,но ако се пазите няма лошо
Може лесно да се забременее?Струва ми се, че при цикъл най-трудно се забременява - най-малкото, защото принципно особено при цикъл няма как да не сложиш кондом - без презерватив ми се види доста некомфортно. Иначе, няма проблем да правите секс по време на цикъл - особено ако малко кръв не ви плаши. Принципно момичетата по време на цикъл се възбуждат много лесно. Особено ако е последните дни, не виждам никакъв проблем.
Процентът вероятност да се забременее по време на цикъл е ... просто нулев.Съществува,но се случва рядко.Иначе няма нищо лошо в това да правите секс докато е неразположена.Може да не ви е било добре просто защото е било за първи път и го приемате като нещо напълно "изключено".Аз го одобрявам,ако разбира се след това се измиете добре (и не бъди груб с нея защото тогава тя е най-уязвима).
..............
няма опаснос, прави се!
Единственото гадно нещо според мен е кръвта, иначе проблем нямаПървоначално написано от putenceto
![]()
na4i predi vreme imahme lekciq v daskaloto za menstruaciqta ii goredolu sym naqsno..na4i kato za na4alo ne e mnogo pravilno da se kazva po vreme na cikul 6toto menstruaciqta e priblizitelno 40 godini (ne sum smqtala xixi) ii cikul se kazva vremeto v koeto ne te4e kruvtaaa ima veroqtnost da se zabremenee za6toto moje drugata qicekletka da se podgotvq za sledva6tiq mesec
taka da se kaje, a i neznam kakvo e poleznoto
![]()
Кофти е заради кръвта. На нея й става сконфузно; той като пипне долу и се мацне, се получава тъпо. Цапат се чаршафи и а-у. Не е особено надобре.
Разбира се, че се прави задължително с кондом, но въпреки това, мнението ми за секса през този период е по-скоро негативно.
Въпрос на вкус, но все си мисля, че човек поне 3 дена без секс може да издържи.
П.П. Последни дни при слабо течение и т.н. написаното горе не важи много-много.
Аз съм чувал много разнообразни неща по случая и да ти кажа не знам кое точно е вярното. Някои казват че дори тогава за момента спира да тече кръвта... но аз от опит съм установил друго... може би щото само с едно момиче съм го правил докато е в цикъл. След това съм чувал че кръвта от менструацията е чиста като тази която ти тече след като се порежеш примерно... само дето има малко примеси от влагалищтните секреции... други казват че това е мръсна кръв която организмът изхвърлял именно поради това че е такава и задължително трябва да се ползва презерватив за да се предпази мъжът от инфекции. Само че аз не мога да си обясня зашо да е мръсна след като в учебника по биология за 8-ми клас (който аз съм чел) пише че тази кръв се насъбира върху маточната стена като основа за оплодената яйцеклетка. И като цяло нищо не ми е ясно при положение че съм чел и гледал и са ми споделяли опитни хора... доста от тия неща съм ги гледал по Discovery а останалите съм ги чел и чувал.
Cikul + Seks ...![]()
Tolkova li ste q zakusali![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Polezno nqma prosto e malko nemurlivo i gnusno![]()
mi mai nqma polezno, osven 4e ima 6ans sexa da e hubav, ama toi ne e bil 6tom kazva6 4e ti e gadno, taka 4e v tvoq slu4ai.. po-dobre ne go pravete. Puk i nqkude bqh 4ela 4e se promenq 4uvstvitelnostta po vreme na sex i cikul ednovremenno i jenata moje da useti nqkakva bolka. Puk i misulta 4e moje da 6urne kruv v razgara na igrata vi ne e li mnogo gadna??имали нешто лошо да правиш секс с приятелката когато тя е на цикъл и ако има какво?
ние със приятелката правихме секс при цикъл. беше мн гадно но випреки това направихме го. просто неможахме да издиржим.
какво е вредното, какво е полезното? Question Question
оффф..."просто не можахме да издържим"..аре моля ти се или ти просто не можа да издържиш иии сега се чувстваш гузен за тфа,че си я накарал.....![]()
![]()
и кфито и да са последствията..вече минало свършено..
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Кърпа,мокри кърпички и близост!Нас цикъла не ни спира..да не кажа че 1вия оргазъм беше по време на цикъл , ахахах.БЕз презерватив си го правим ( не че не само тогава) и не съм бременна за щастие.Гнусно?Еми не е приятно,но ако има близост и истинска любов ,м/у партниорите това не е проблем.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Мното вярноПървоначално написано от Ice_Queen_
Подкрепям!
![]()
Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`boy
Хихи и аз подкрепям ;)
WTF![]()
а бе вие наред ли сте бе хора толкова ли не можете да изчакате 10 дни без секс ц,ц,ц
любов любов, ама пък чак толкова![]()
иначе правете си го де никой нищо не може да ви каже, спокойно за забременяване има практически нулева вероятност да стане, яйцеклетката, която се е отделила за месеца отдааавна вече е мъртва, обаче бъди по нежен щото жената е най-чувствителна точно в тоя период
Абе едно нещо не ми е ясно, гнус ви е ако момичето не се е обръснало отдолу, а не ви е гнус от кръвта по врме на цикъл?!Не мога да го разбера
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Евала =D>Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
eee ne e xubavo da se pari sex po vreme na cikal,za6toto togava moje da se polu4i nqkoq infekciq
Първоначално написано от palomaaa
И както каза в една друга тема - да се забременее, по-малка е вероятността, ама внимаваите, че да не забременеете
Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
![]()
![]()
![]()