.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    sex-zero
    Guest

секс при цикъл

имали нешто лошо да правиш секс с приятелката когато тя е на цикъл и ако има какво?

ние със приятелката правихме секс при цикъл. беше мн гадно но випреки това направихме го. просто неможахме да издиржим.

какво е вредното, какво е полезното?

Мега фен Аватара на sasha_90
    може да се нацапаш
    може лесно да се забременее,но ако се пазите няма лошо

Супер фен Аватара на Barbie
    Може лесно да се забременее? Струва ми се, че при цикъл най-трудно се забременява - най-малкото, защото принципно особено при цикъл няма как да не сложиш кондом - без презерватив ми се види доста некомфортно. Иначе, няма проблем да правите секс по време на цикъл - особено ако малко кръв не ви плаши. Принципно момичетата по време на цикъл се възбуждат много лесно. Особено ако е последните дни, не виждам никакъв проблем.

Процентът вероятност да се забременее по време на цикъл е ... просто нулев.Съществува,но се случва рядко.Иначе няма нищо лошо в това да правите секс докато е неразположена.Може да не ви е било добре просто защото е било за първи път и го приемате като нещо напълно "изключено".Аз го одобрявам,ако разбира се след това се измиете добре (и не бъди груб с нея защото тогава тя е най-уязвима).
    ..............

Guest
    няма опаснос, прави се!

Цитирай Първоначално написано от putenceto
    Процентът вероятност да се забременее по време на цикъл е ... просто нулев.Съществува,но се случва рядко.Иначе няма нищо лошо в това да правите секс докато е неразположена.Може да не ви е било добре просто защото е било за първи път и го приемате като нещо напълно "изключено".Аз го одобрявам,ако разбира се след това се измиете добре (и не бъди груб с нея защото тогава тя е най-уязвима).
    Единственото гадно нещо според мен е кръвта, иначе проблем няма

na4i predi vreme imahme lekciq v daskaloto za menstruaciqta ii goredolu sym naqsno..na4i kato za na4alo ne e mnogo pravilno da se kazva po vreme na cikul 6toto menstruaciqta e priblizitelno 40 godini (ne sum smqtala xixi) ii cikul se kazva vremeto v koeto ne te4e kruvta aa ima veroqtnost da se zabremenee za6toto moje drugata qicekletka da se podgotvq za sledva6tiq mesec taka da se kaje, a i neznam kakvo e poleznoto

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Кофти е заради кръвта. На нея й става сконфузно; той като пипне долу и се мацне, се получава тъпо. Цапат се чаршафи и а-у. Не е особено надобре.
    Разбира се, че се прави задължително с кондом, но въпреки това, мнението ми за секса през този период е по-скоро негативно.
    Въпрос на вкус, но все си мисля, че човек поне 3 дена без секс може да издържи.
    П.П. Последни дни при слабо течение и т.н. написаното горе не важи много-много.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Varna
    Аз съм чувал много разнообразни неща по случая и да ти кажа не знам кое точно е вярното. Някои казват че дори тогава за момента спира да тече кръвта... но аз от опит съм установил друго... може би щото само с едно момиче съм го правил докато е в цикъл. След това съм чувал че кръвта от менструацията е чиста като тази която ти тече след като се порежеш примерно... само дето има малко примеси от влагалищтните секреции... други казват че това е мръсна кръв която организмът изхвърлял именно поради това че е такава и задължително трябва да се ползва презерватив за да се предпази мъжът от инфекции. Само че аз не мога да си обясня зашо да е мръсна след като в учебника по биология за 8-ми клас (който аз съм чел) пише че тази кръв се насъбира върху маточната стена като основа за оплодената яйцеклетка. И като цяло нищо не ми е ясно при положение че съм чел и гледал и са ми споделяли опитни хора... доста от тия неща съм ги гледал по Discovery а останалите съм ги чел и чувал.

Cikul + Seks ...
    Tolkova li ste q zakusali
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Polezno nqma prosto e malko nemurlivo i gnusno

Guest
    имали нешто лошо да правиш секс с приятелката когато тя е на цикъл и ако има какво?

ние със приятелката правихме секс при цикъл. беше мн гадно но випреки това направихме го. просто неможахме да издиржим.

какво е вредното, какво е полезното? Question Question
    mi mai nqma polezno, osven 4e ima 6ans sexa da e hubav, ama toi ne e bil 6tom kazva6 4e ti e gadno, taka 4e v tvoq slu4ai.. po-dobre ne go pravete. Puk i nqkude bqh 4ela 4e se promenq 4uvstvitelnostta po vreme na sex i cikul ednovremenno i jenata moje da useti nqkakva bolka. Puk i misulta 4e moje da 6urne kruv v razgara na igrata vi ne e li mnogo gadna??

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Може лесно да се забременее? Струва ми се, че при цикъл най-трудно се забременява - най-малкото, защото принципно особено при цикъл няма как да не сложиш кондом - без презерватив ми се види доста некомфортно. Иначе, няма проблем да правите секс по време на цикъл - особено ако малко кръв не ви плаши. Принципно момичетата по време на цикъл се възбуждат много лесно. Особено ако е последните дни, не виждам никакъв проблем.

оффф..."просто не можахме да издържим"..аре моля ти се или ти просто не можа да издържиш иии сега се чувстваш гузен за тфа,че си я накарал..... и кфито и да са последствията..вече минало свършено..
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Кърпа,мокри кърпички и близост!Нас цикъла не ни спира..да не кажа че 1вия оргазъм беше по време на цикъл , ахахах.БЕз презерватив си го правим ( не че не само тогава) и не съм бременна за щастие .Гнусно?Еми не е приятно,но ако има близост и истинска любов ,м/у партниорите това не е проблем.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Кърпа,мокри кърпички и близост!Нас цикъла не ни спира..да не кажа че 1вия оргазъм беше по време на цикъл , ахахах.БЕз презерватив си го правим ( не че не само тогава) и не съм бременна за щастие .Гнусно?Еми не е приятно,но ако има близост и истинска любов ,м/у партниорите това не е проблем.
    Мното вярно Подкрепям!

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`boy
    Кърпа,мокри кърпички и близост!Нас цикъла не ни спира..да не кажа че 1вия оргазъм беше по време на цикъл , ахахах.БЕз презерватив си го правим ( не че не само тогава) и не съм бременна за щастие :) .Гнусно?Еми не е приятно,но ако има близост и истинска любов ,м/у партниорите това не е проблем.
    Мното вярно :-) Подкрепям! ;-)

Хихи и аз подкрепям ;)

Guest
    WTF

а бе вие наред ли сте бе хора толкова ли не можете да изчакате 10 дни без секс ц,ц,ц
    любов любов, ама пък чак толкова
    иначе правете си го де никой нищо не може да ви каже, спокойно за забременяване има практически нулева вероятност да стане, яйцеклетката, която се е отделила за месеца отдааавна вече е мъртва, обаче бъди по нежен щото жената е най-чувствителна точно в тоя период

Град
    в мечтите ти
    Абе едно нещо не ми е ясно, гнус ви е ако момичето не се е обръснало отдолу, а не ви е гнус от кръвта по врме на цикъл?!Не мога да го разбера
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`boy
    Мното вярно Подкрепям!

Хихи и аз подкрепям
    Евала =D>

eee ne e xubavo da se pari sex po vreme na cikal,za6toto togava moje da se polu4i nqkoq infekciq

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    eee ne e xubavo da se pari sex po vreme na cikal,za6toto togava moje da se polu4i nqkoq infekciq

И както каза в една друга тема - да се забременее, по-малка е вероятността, ама внимаваите, че да не забременеете

Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa

И както каза в една друга тема - да се забременее, по-малка е вероятността, ама внимаваите, че да не забременеете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си