- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- e6ax момиче от ромски произход срещу пари
снощи на орлов мост, едно хубаво черничко гадже ме спря и пита "искаш ли момиче?" отговорих утвърдително и тя ми поиска 20 лв., но аз в себе си имах едва 16 лв. въпреки това, тя се съгласи.
направи ми една страхотна свирка, зад една бутка в една от тихите улички наоколо и след това я чуках на задна прашка.
беше страхотно и се чувствам много доволен и бих пробвал пак.
въпреки, че беше ромка, видимо беше много чистоплътна и отделно страшно мила и любезна.
на някого друг случвало ли се е подобно нещо и как се чувстваше?
Абе то май стана модерно да се ебеш със циганиПросто нямям думи да коментирам...не намери ли некви българки?! Уф само кат се сатя...
![]()
![]()
![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
е кво кат са цигани? не са ли хора?Първоначално написано от special_girl_SS
я ми кажи кой е на власт в Б-я в момента?
Ахмет Доган
Дон Цеци
Азис
да изреждам ли?
българите тенденциозно стават малцинство в тая шибана държава и логично е да бъдат асимилирани от по висши раси като роми и турци.
Хахаха абе пич 16 лева за циганка от моста ти си се прекарал супер много![]()
![]()
![]()
как вървят цените?Първоначално написано от Krasioо
а бе кво толкова бе ..... има циганки които са много по-красиви от българките, пък и щом е била чистоплътна,защо пък да не?!?!?!? пък и пича е минал тънко за 16 лева!
Човече я напиши един кратък разказ ... изглежда интересно
Първоначално написано от сашко
ti si LUD!!!!!!!!!! as sam bez komentar po takiva temi...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
1. Циганите не са хора!!!Първоначално написано от Анонимко
2. Тези които са на власт са некадърници а пък Ахмет Доган Дон Цеци Азис не са на власт! Прочети малко вестници!!
3. Ставаме малцинство защото сме управлявани от некадърници! И МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ СА НИСШИ РАСИ НЕЗАСЛУЖАВАЩИ СВВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
cacegka_3a_cekc
namali malko avatara che she mi izko4ut o4ite;]![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
1. Хора са - Прочети учебниците по биология!!!Първоначално написано от special_girl_SS
2. ДПС на Ахмет Доган, е заедно в управлението на страната заедно с БСП и НДСВ - Ти чети вестници повече!!!
3. Управлявани сме от некадърници, вярно е!!! Няма висши и нисши раси, след краха на Третия Райх - 1945 г. - Прочети учебниците по история!!!
az ne sum cigankama no sym dosta cherna shtoto ne sum i bulgarka,no ne mislq che tova kakuv si po cvqt na kojata ima znachenie.
a i shtom e bila hubava nema nikykyv problem.![]()
ммммм... ти си готино гадже :PПървоначално написано от bojplam
![]()
mi ako haresvash brazilki moje i taka da e
луд съм по бразилки и въобще по-мургави момичетаПървоначално написано от bojplam
![]()
Хаха въпрос на гледна точка цигано-поклоннико!!! Колкото до Доган да трябва да му се признаят някои успехи в политиката (макар постигнати с измама) за които не ми се говориПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Можеш да намериш ебане и за 5лв. или пък само да и оставиш да пуши.Можеш също така и да забиеш много по-добро стига да си тарикат.Най-добрият метод е алкохола.Тогава ще влиза навсякъде.На другия ден няма да се познавате ... и готово.Ако само секс търсиш разбира се ... \/
..............
не съм цигано-поклонник, въпросът тук е принципен!Първоначално написано от special_girl_SS
какво поколение се възпитава, след като няма толерантност към други раси и религии?
явно в училище не ви учат, защото взимат заплати, колкото чистачка в Градския транспорт.
Къде тва? По улиците или по принцип го казваш? Щото ако е на купон или дискотека, за там е ясно. А на самата улица или в някое кафе?Първоначално написано от putenceto
Да речем срещаш група ученички и кво? Даваш им да пушат и да пият или 5 кинта и работата готова. Ако имаш такъв опит, сподели го с нас![]()
А теб на кво те учеха другарките в училище?! Жалкото е че ние българите сме обект на дискриминация спрямо малцинствата в собствената си държава!! При такива обстоятелства не виждам каква търпимост трябва да има от наша страна!!!
П.П. Съжалявам че опропастих темата макар че и без друго не е мн смислена...
Ти па от къде знаеш за другарките... най-много да си пила мляко тогава, когато им викаха "другарки"Първоначално написано от special_girl_SS
![]()
Някакъв пубер нашарил циганка и вече олеле, ми кво толкова, ако беше французойка нямаше да се зъбиш нали?
Еми да! Нормално! Но както и да е просто изказвам мнение
Мнението ти е анти-европейско. Може и да си поклонничка на Осама Бин Ладен или селския ни гост от Тексас, Джордж Буш, не те зная, ама ако си под 20... жалко за теб. Млад човек пък вече расистПървоначално написано от special_girl_SS
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ами тук,където живея аз (не питай за град),е ясна цената на всяка една циганка.Но не помня някой бял да е прибягвал към циганка.Белите прибягват към втория вариант - алкохола.А за цените ... да такива са - 2лв. най-често или да им оставиш да пушатн (ако намериш някоя по-глупава)
..............
Супер! Това е много як град твоя! Ако имаше начин да ми го спомениш бих си направил един секс туризъм тамПървоначално написано от putenceto
![]()
S redovnite si frazi (o tq e ciganka) i taka natatuk pokazvate kolko malko aluk imate v glavata.Ima li zna4enie dali e bulgarka ciganka brazilka negurka ili kakvato i da bilo druga rasa.4ovek ako e 4istopluten nqma zna4enie ot rasata![]()
S tvoq pogled me naranqva6 na par4eta me razpilqva6 a du6ata mi bqga se kum teb!