.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    сашко
    Guest

e6ax момиче от ромски произход срещу пари

снощи на орлов мост, едно хубаво черничко гадже ме спря и пита "искаш ли момиче?" отговорих утвърдително и тя ми поиска 20 лв., но аз в себе си имах едва 16 лв. въпреки това, тя се съгласи.
    направи ми една страхотна свирка, зад една бутка в една от тихите улички наоколо и след това я чуках на задна прашка.
    беше страхотно и се чувствам много доволен и бих пробвал пак.
    въпреки, че беше ромка, видимо беше много чистоплътна и отделно страшно мила и любезна.
    на някого друг случвало ли се е подобно нещо и как се чувстваше?

Абе то май стана модерно да се ебеш със цигани Просто нямям думи да коментирам...не намери ли некви българки?! Уф само кат се сатя...
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
    Абе то май стана модерно да се ебеш със цигани Просто нямям думи да коментирам...не намери ли некви българки?! Уф само кат се сатя...
    е кво кат са цигани? не са ли хора?

я ми кажи кой е на власт в Б-я в момента?

Ахмет Доган
    Дон Цеци
    Азис

да изреждам ли?

българите тенденциозно стават малцинство в тая шибана държава и логично е да бъдат асимилирани от по висши раси като роми и турци.

Krasioо
    Guest

Hm

Хахаха абе пич 16 лева за циганка от моста ти си се прекарал супер много

Guest

Re: Hm

Цитирай Първоначално написано от Krasioо
    Хахаха абе пич 16 лева за циганка от моста ти си се прекарал супер много
    как вървят цените?

Guest
    а бе кво толкова бе ..... има циганки които са много по-красиви от българките, пък и щом е била чистоплътна,защо пък да не?!?!?!? пък и пича е минал тънко за 16 лева!
    Човече я напиши един кратък разказ ... изглежда интересно

Re: e6ax момиче от ромски произход срещу пари

Цитирай Първоначално написано от сашко
    снощи на орлов мост, едно хубаво черничко гадже ме спря и пита "искаш ли момиче?" отговорих утвърдително и тя ми поиска 20 лв., но аз в себе си имах едва 16 лв. въпреки това, тя се съгласи.
    направи ми една страхотна свирка, зад една бутка в една от тихите улички наоколо и след това я чуках на задна прашка.
    беше страхотно и се чувствам много доволен и бих пробвал пак.
    въпреки, че беше ромка, видимо беше много чистоплътна и отделно страшно мила и любезна.
    на някого друг случвало ли се е подобно нещо и как се чувстваше?

ti si LUD!!!!!!!!!! as sam bez komentar po takiva temi...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е кво кат са цигани? не са ли хора?

я ми кажи кой е на власт в Б-я в момента?

Ахмет Доган
    Дон Цеци
    Азис

да изреждам ли?

българите тенденциозно стават малцинство в тая шибана държава и логично е да бъдат асимилирани от по висши раси като роми и турци.
    1. Циганите не са хора!!!
    2. Тези които са на власт са некадърници а пък Ахмет Доган Дон Цеци Азис не са на власт! Прочети малко вестници!!
    3. Ставаме малцинство защото сме управлявани от некадърници! И МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ СА НИСШИ РАСИ НЕЗАСЛУЖАВАЩИ СВВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!!!!!!!!

cacegka_3a_cekc
    namali malko avatara che she mi izko4ut o4ite;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    2. Тези които са на власт са некадърници а пък Ахмет Доган Дон Цеци Азис не са на власт! Прочети малко вестници!!
    3. Ставаме малцинство защото сме управлявани от некадърници! И МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ СА НИСШИ РАСИ НЕЗАСЛУЖАВАЩИ СВВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!!!!!!!!
    1. Хора са - Прочети учебниците по биология!!!

2. ДПС на Ахмет Доган, е заедно в управлението на страната заедно с БСП и НДСВ - Ти чети вестници повече!!!

3. Управлявани сме от некадърници, вярно е!!! Няма висши и нисши раси, след краха на Третия Райх - 1945 г. - Прочети учебниците по история!!!

az ne sum cigankama no sym dosta cherna shtoto ne sum i bulgarka,no ne mislq che tova kakuv si po cvqt na kojata ima znachenie.

a i shtom e bila hubava nema nikykyv problem.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bojplam
    az ne sum cigankama no sym dosta cherna
    ммммм... ти си готино гадже :P

mi ako haresvash brazilki moje i taka da e

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bojplam
    mi ako haresvash brazilki moje i taka da e
    луд съм по бразилки и въобще по-мургави момичета

1. Хора са - Прочети учебниците по биология!!!

2. ДПС на Ахмет Доган, е заедно в управлението на страната заедно с БСП и НДСВ - Ти чети вестници повече!!!

3. Управлявани сме от некадърници, вярно е!!! Няма висши и нисши раси, след краха на Третия Райх - 1945 г. - Прочети учебниците по история!!!
    Хаха въпрос на гледна точка цигано-поклоннико!!! Колкото до Доган да трябва да му се признаят някои успехи в политиката (макар постигнати с измама) за които не ми се говори

Можеш да намериш ебане и за 5лв. или пък само да и оставиш да пуши.Можеш също така и да забиеш много по-добро стига да си тарикат.Най-добрият метод е алкохола.Тогава ще влиза навсякъде.На другия ден няма да се познавате ... и готово.Ако само секс търсиш разбира се ... \/
    ..............

Guest
    Хаха въпрос на гледна точка цигано-поклоннико!!!
    не съм цигано-поклонник, въпросът тук е принципен!

какво поколение се възпитава, след като няма толерантност към други раси и религии?

явно в училище не ви учат, защото взимат заплати, колкото чистачка в Градския транспорт.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от putenceto
    Можеш да намериш ебане и за 5лв. или пък само да и оставиш да пуши.Можеш също така и да забиеш много по-добро стига да си тарикат.Най-добрият метод е алкохола.Тогава ще влиза навсякъде.На другия ден няма да се познавате ... и готово.Ако само секс търсиш разбира се ... \/
    Къде тва? По улиците или по принцип го казваш? Щото ако е на купон или дискотека, за там е ясно. А на самата улица или в някое кафе?
    Да речем срещаш група ученички и кво? Даваш им да пушат и да пият или 5 кинта и работата готова. Ако имаш такъв опит, сподели го с нас

А теб на кво те учеха другарките в училище?! Жалкото е че ние българите сме обект на дискриминация спрямо малцинствата в собствената си държава!! При такива обстоятелства не виждам каква търпимост трябва да има от наша страна!!!

П.П. Съжалявам че опропастих темата макар че и без друго не е мн смислена...

Guest
    А теб на кво те учеха другарките в училище?! Жалкото е че ние българите сме обект на дискриминация спрямо малцинствата в собствената си държава!! При такива обстоятелства не виждам каква търпимост трябва да има от наша страна!!!

П.П. Съжалявам че опропастих темата макар че и без друго не е мн смислена...
    Ти па от къде знаеш за другарките... най-много да си пила мляко тогава, когато им викаха "другарки"
    Някакъв пубер нашарил циганка и вече олеле, ми кво толкова, ако беше французойка нямаше да се зъбиш нали?

Еми да! Нормално! Но както и да е просто изказвам мнение

Guest
    Еми да! Нормално! Но както и да е просто изказвам мнение
    Мнението ти е анти-европейско. Може и да си поклонничка на Осама Бин Ладен или селския ни гост от Тексас, Джордж Буш, не те зная, ама ако си под 20... жалко за теб. Млад човек пък вече расист

Къде тва? По улиците или по принцип го казваш? Щото ако е на купон или дискотека, за там е ясно. А на самата улица или в някое кафе?
    Да речем срещаш група ученички и кво? Даваш им да пушат и да пият или 5 кинта и работата готова. Ако имаш такъв опит, сподели го с нас

Ами тук,където живея аз (не питай за град),е ясна цената на всяка една циганка.Но не помня някой бял да е прибягвал към циганка.Белите прибягват към втория вариант - алкохола.А за цените ... да такива са - 2лв. най-често или да им оставиш да пушатн (ако намериш някоя по-глупава)
    ..............

Guest

Ами тук,където живея аз (не питай за град),е ясна цената на всяка една циганка.Но не помня някой бял да е прибягвал към циганка.Белите прибягват към втория вариант - алкохола.А за цените ... да такива са - 2лв. най-често или да им оставиш да пушатн (ако намериш някоя по-глупава)
    Супер! Това е много як град твоя! Ако имаше начин да ми го спомениш бих си направил един секс туризъм там

S redovnite si frazi (o tq e ciganka) i taka natatuk pokazvate kolko malko aluk imate v glavata.Ima li zna4enie dali e bulgarka ciganka brazilka negurka ili kakvato i da bilo druga rasa.4ovek ako e 4istopluten nqma zna4enie ot rasata
    S tvoq pogled me naranqva6 na par4eta me razpilqva6 a du6ata mi bqga se kum teb!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си