- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Prosto re6ih da spodelq....
Zdraveite na vsi4ki. Znam 4e tozi forum e pulen s mn po gadni problemi ot moq, no prosto ne6to me zadu6ava i me kara da vijdam s sivo....Imam priqteli, koito me podkrepqt, no kogato sum s tqh predpo4itam da ne gi natovarvam s moite poblemi. 4uvstvam se adski samotna. Ne 4e nqma gadjeta, flirt4eta, vnimanie ot mom4eta, no osuznah 4e dosega ne sum izjivqvala pulnocenna vruzka.Znam 4e mi e rano ( na 17 sum)..no....Po princip, kogato si hvana nqkoe gadje, vlagam 4uvtva, emocii.....No se slu4va taka 4e ili mom4eto ne mi otvru6ta, ili az ne mu otvru6tam s 4uvstva.....Polu4ava se razminavane
S poslednoto gadje skusah, za6toto toi obi4al staroto si gadje, s mom4eto predi nego- gore dolu poradi su6tata pri4ina ( no dori nqma6e doblestta da mi go kaje), a s mo4metao predi tva- za6toto si zaharesva nqkoe dr momi4e....
Ne 4e se 4uvstvam kompleksirano, no kato 4uq nqkoq tujna pesen se se6tam za lubovata m/u gadjeto mi i starata mu lubov, a ne za men samata.....Gadno mi e.....Poslednoto mi gadje mi kaja 4e i4a staroto si gadje ( t sa skusali predi 3 godini)....i az se 4udq dali da ne se vidim pak, da si produljim vruzkata ( nie dori ne sme se karali, vs be6e perfekt) i da mu pomogna da q zabravi , ili pone da probvam
Imam nujda da obi4am nqkoi, da buda s nqkoi,,,,I imnno tova me pla6i i me kara da se 4uvstvam samotno, za6toto vs , s koit sum bila sa bili mn povurhnostni......Ima i takiva , koito se vlubvat v men, no sa nepodhodq6ti....Prosto nikoga ne sum izjivqvalala ne6to, s koeto da si spomnqm s usmvka na usta.....
Moje bi ako zvunna na staroto si gadje....
Ne se strahuvai opitai se da podnovi6 ne6tata sus stariq si pr..i az sam imala takava slu4ka pr mi da obi4a o6te biv6ata si...gadno e 4uvstva6 se kato vtora dupka na kavala no vapreki si4ko uspqh da go nakaram da e zabravi...ne parvi gre6kata da mu govori6 za neq ili nqkvi takiva nameci s nqkoq ot biv6ite mu badi razli4na vlez mu pod kojata,badi tova koeto tq ne e bila i ne se opitvai da se starai6 da si kato neq ....uspeh =D>
merci za suveta....Naistina moje da se vidim o6te pone 1 put.....No toi 6tom za 3 godini ne q e zabravil, kak sega 6te uspee? Razbrah 4e si ima gadje i si pomislih 4e moje da e trugnal s men samo za da izleze 4e ne mu puka.....Naistina ne si predstavqm kak si bila s nqkoi, kato znae6 4e v su6toto vreme ( e ne to4no v su6toto) si misli za neq, lipsva mu i te sravnqma naum s neq.....Naskoro 4eth edna statiq za jen a, koqto priela fakta 4e gadjeto i o6te ima 4uvstva kum starata......Edna godina se jertvala za nego, obi4ala go, slu6ala za neq, bila vs , koeto onazi ne e bila.....V edin prekrasen den muja i se napil i kazaj..."ti si prekrasna, ti si vsi4ko, koeto tq ne, no za6to ne te sre6tnah predi neq? Jenata ne izdurjala i go napusnaala.....
.....
Vij ima mn i razli4ni gledni to4ki...no ot men zapomni edno nikoga ama nikoga ne se starai da badesh neq...podludqvai go \/ pobarkvai go ako 6te6 na mesta deto ...moje samo da te celune ni6to dr...hubavo e i ponqkoga da se pravi6 na nedostapna...ne mu varvi sled gaza i ne mu kazvai napravo 4e iska6 da si s nego
![]()
......za6to d adarqvame lubovta si na nqkoi, 4ieto surce e zaeto......Първоначално написано от tirintina
?
Emi Probvai Sus Staroto shtom tolkova ste se razbirali!Zashto nee?!?![]()
Първоначално написано от tirintina
![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Според мен не е много добра идея да започваш връзка с някой, който не е превъзмогнал старата си любов.Така само и двамата се измъчвате.Не се притеснявай, че си нямала пълноценна връзка, както каза ти-имаш време.А имам един въпрос-защо тръгваш с него, ако нямаш чувства и защо се съгласяваш да си с някой, който не изпитва нищо особено към теб?
не тъ знам от къв пол си ама се нарича нимфоания нейнотоПървоначално написано от koalka
сигурно просто има нужда некой да я чука
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Момиче съм.Не всичко се свежда само до секса.Първоначално написано от Poredniq
Според мен най-добре е да го забравиш и да
продължиш напред,но бе фикс идеята за пълноценна връзка и т.н.
И да я търсиш(любовта),нямабсмисъ ,тя щу си дойде с времето
Излизай повече с приятелите ти,запознай се с нови хора и така![]()
Пък,ако нали се съберете с бившия..няма ли постоянно да те измъчва
мисълта дали той я е забравил..![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..