Zdraveite na vsi4ki. Znam 4e tozi forum e pulen s mn po gadni problemi ot moq, no prosto ne6to me zadu6ava i me kara da vijdam s sivo....Imam priqteli, koito me podkrepqt, no kogato sum s tqh predpo4itam da ne gi natovarvam s moite poblemi. 4uvstvam se adski samotna. Ne 4e nqma gadjeta, flirt4eta, vnimanie ot mom4eta, no osuznah 4e dosega ne sum izjivqvala pulnocenna vruzka.Znam 4e mi e rano ( na 17 sum)..no.... Po princip, kogato si hvana nqkoe gadje, vlagam 4uvtva, emocii.....No se slu4va taka 4e ili mom4eto ne mi otvru6ta, ili az ne mu otvru6tam s 4uvstva.....Polu4ava se razminavane S poslednoto gadje skusah, za6toto toi obi4al staroto si gadje, s mom4eto predi nego- gore dolu poradi su6tata pri4ina ( no dori nqma6e doblestta da mi go kaje), a s mo4metao predi tva- za6toto si zaharesva nqkoe dr momi4e.... Ne 4e se 4uvstvam kompleksirano, no kato 4uq nqkoq tujna pesen se se6tam za lubovata m/u gadjeto mi i starata mu lubov, a ne za men samata.....Gadno mi e.....Poslednoto mi gadje mi kaja 4e i4a staroto si gadje ( t sa skusali predi 3 godini)....i az se 4udq dali da ne se vidim pak, da si produljim vruzkata ( nie dori ne sme se karali, vs be6e perfekt) i da mu pomogna da q zabravi , ili pone da probvam Imam nujda da obi4am nqkoi, da buda s nqkoi,,,,I imnno tova me pla6i i me kara da se 4uvstvam samotno, za6toto vs , s koit sum bila sa bili mn povurhnostni......Ima i takiva , koito se vlubvat v men, no sa nepodhodq6ti....Prosto nikoga ne sum izjivqvalala ne6to, s koeto da si spomnqm s usmvka na usta..... Moje bi ako zvunna na staroto si gadje....