.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ViJ Te TuuuKKk..!! Plssssssssssssssssss ...PLsssssssssssssss

ZdraVey te...! Znachi iskam da Vi Popitam kakvo Mislite Po vuprosa. Hodq s Edno Momche Ot 5 MeSeca. ToI e Mn SvesNo..InTeLigentno..Dobro..Milio..nejno ..Momche. Znachi Iskam da Vi PoPitam dali Da My P0zvolq Prusche... az sym na 15 , a toi na 16..sled 1 mesec pravi 17 ! Imam PreDvid che mi Xaresva Nuli. Iskam .., No redno Li e.. ?

Guest
    e 4e ako mu pozvolqva6 ne6to po dobre si mu pozvoli vsi4ko kakvo e tva prast4e...na 15 si kakvo tolkoz vreme ti e

Ako se 4uvtva6 gotova mu pozvoli i mnogo pove4e ot prust4e
    S tvoq pogled me naranqva6 na par4eta me razpilqva6 a du6ata mi bqga se kum teb!

Ако питаш мен ... му позволи "пръстчета".Иначе само ще се подразниш
    ..............

Vajnoto e da si gotova a kakvo 6te mu pozvolish.... \/ ti znaesh nai dobre

e za kivo s prust? Napravo sex

Цитирай Първоначално написано от kipryshka
    Mi ne Iskam da IzBurzvam...Vse pak Nqkoi xora si Mislqt che Sexa na 15-16 e Mn IzBurzan..No ne Vseki Ima SeriOZna Vruzka na ToLko..! Za Tova Mn xora mislqt po Razlichen nachin..za Sex..PrisTcheta i t.n.
    Уфффф,да-ще имаш връзка година и косур и ще чакаш 18. Тъпо е.

Град
    Sofia
    Позволи му пръсче, не виждам нищо лошо след като и на теб ти се иска така
    Само внимавай да не прекали много с играта
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    София
    Ми дай му... Щом само тва искаш.. Ама после ще видиш как ще искаш много повече...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Не е нередно.
    Обаче защо питаш тук? Защото не си сигурна, че е правилно от морална гледна точка, или защото ти самата не знаеш как да постъпиш? Ако е второто, не ти препоръчвам да правиш нещо, за което не си сигурна, че искаш.
    И друго... ако си двествена, не очаквай да усетиш много... пък и като започне с пръстчето, като едното нищо ще продължите и по-нататък
    И да се пазите задължително!

Re: ViJ Te TuuuKKk..!! Plssssssssssssssssss ...PLsssssssssss

Цитирай Първоначално написано от kipryshka
    ZdraVey te...! Znachi iskam da Vi Popitam kakvo Mislite Po vuprosa. Hodq s Edno Momche Ot 5 MeSeca. ToI e Mn SvesNo..InTeLigentno..Dobro..Milio..nejno ..Momche. Znachi Iskam da Vi PoPitam dali Da My P0zvolq Prusche... az sym na 15 , a toi na 16..sled 1 mesec pravi 17 ! Imam PreDvid che mi Xaresva Nuli. Iskam .., No redno Li e.. ?

emi to kato my dade6 preas4e 6te my dade6 i dr...taka 4e...ako naistina go iska6 davai...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

По културно яде ли му се , пие ли му се! ( Искам да кажа пи*ае ли му се е*е ли му се)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ти си знаеш, но аз не смятам че е нещо нередно

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не е нередно.
    Обаче защо питаш тук? Защото не си сигурна, че е правилно от морална гледна точка, или защото ти самата не знаеш как да постъпиш? Ако е второто, не ти препоръчвам да правиш нещо, за което не си сигурна, че искаш.
    И друго... ако си двествена, не очаквай да усетиш много... пък и като започне с пръстчето, като едното нищо ще продължите и по-нататък
    И да се пазите задължително!
    Pitam zashoto mislq che ne e ReDno0 Ot Moralna...Gledna tochka..a ne che Ne iskam ..! a I da Devstvena sym. Mne ne mislq za sex a samo za Prustche ..SPored vas ReDno Li e ..ILi Neredno li e i ZaShto ?!?

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Hrisko
    Ako se 4uvtva6 gotova mu pozvoli i mnogo pove4e ot prust4e

redno e razbirase no kakto slusham drugote momi4eta v foruma si4kite iskat da napravqt max kef na gajto , po dobre se otpusni i napravete momenta valsheben
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си