.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: спирт

Hybrid View

Guest

спирт

Някъде бях чела,че мога да си мажа лицето със спирт.Дали ще ми помогне против пъпките,защото вече се отчаях напълно!!Вие как мислите,идеята добра ли е?Кожата ми е мазна и затова мисля да се мажа,защото знам че спирта изсушава!!!Вашето мнение какво е??

Мега фен
    Град
    София
    Определено помага и пъпките эавяхват доста бърэо.Но насйтина доста иэсушава,моето лице чак эапочна да се бели!Но ако става дума эа ефект-има го.
    [size=7][b][u]fosse cos

Стефчо
    Guest
    Аз съм момче и се мажа със спирт и още едни хапчета които се разтварят вътре във спирта и има ефект!Ако искаш може да ти кажа как става ?

Да и аз се мажа със спирт и някви хапчета вътре.Ефекта е доста добър.Пробвай!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Стефчо
    Guest
    Взимаш си от аптеката Салицилов спирт - 2 % и Хлорнитромицин-един блистер!
    Хлорнитромицина е на таблеки - отваряш ги и изсипваш съдържанието вътре в спирта! Дано съм бил полезен

koi kakvo kogo
    Guest

nqma

spored men tova sa pulni gluposti spirta 6te ti zasipe liceto !!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София

Re: nqma

Цитирай Първоначално написано от koi kakvo kogo
    spored men tova sa pulni gluposti spirta 6te ti zasipe liceto !!
    Аз съм на същото мнение.Нестига че продуктите със съдържание на спирт са вредми , ми вие се мажете със чист спирт... По добре си намери продукт за махане на пупки без съдържание на спирт

Недей със спирт. Има специални продукти за акне. Наистина ще ти изчезнат пъпките, ама ако знаеш колко ще си прецакаш кожата... Ще вземе да ти се омазнява повече след като толкова се изсушава и следователно това ще предизвика още и още пъпки. Личен опит. Виждала съм как действа спирта на кожата ми. Веднага щом го спрях ми излязоха повече пъпки от обикновеното и кожата ми чувствително взе да се омазнява повече. Добре, че вече се пооправи.

спирта премахва пъпките доста бързо и също така по бързо след това започват да се махат белезите ако сте ималли такива!иначе наистина много изсушава - но и за това си има помощ ->след спирта(след като си сигурна че се е "попил" в кожата ти - 10мин) се мажи със крем най добре хидратиращ, а може и "Здраве".

Няма нищо лошо от почистването със спирт , поне ще си сигурна , че не е останала мръсотия по лицето ти . На шишенцето Салицилов спирт пише точно , че е за Акне. Той кара пъпките по - бързо да завяхват и предотвратява "изникването" на нови .

П.п. да кремчето е задължително ( Здраве или Nivea )

Guest
    Аз се мажа всеки ден и мисля че има ефект,но се чудя дали да продължа,защото наистина ще взема да си съсопя кожата,сякаш много изсъхна..нз..кажете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си