.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

Moderated: Кажете упражнения за дупе и крака

Първо здравейте. Въпросът ми е какви са упражненията за дупе и крака.Тялото ми от задника на горе е слабо и стегнато ,то задника и кракато ми не са и имам да свалям килца и сантиметри от там ,но какви упражнения са най-ефективни.Всяка събота и неделя тичам сутрин в парка , ни ям боклуци (мазни,сладки и подобни неща),но няма кой знае какъв ефект.Благодаря предварително

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Калката
    Guest

Re: !!!!!!!!*

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Първо здравейте. Въпросът ми е какви са упражненията за дупе и крака.Тялото ми от задника на горе е слабо и стегнато ,но задника и краката ми не са ,и имам да свалям килца и сантиметри от там ,но какви упражнения са най-ефективни.Всяка събота и неделя тичам сутрин в парка , ни ям боклуци (мазни,сладки и подобни неща),но няма кой знае какъв ефект. Благодаря предварително

Амии...сега,което и женско списание да си купиш има много такива упражнения.Например :JOY аз там четох но го хвърлих нанякъде...в интернет има много ама много такива саитове за упражнения,диети и отслабване.

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Аз всеки ден правя следното:
    5 мин. стоя на пръсти с крака свити в коленете.Гърбът е изправен и облегнат на стената.В началото е малко трудно,но си заслужава-супер се стягат и краката,и дупето! Но това не значи отслабване,а стягане,така че за излишните ти см...
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Poulet
    Аз всеки ден правя следното:
    5 мин. стоя на пръсти с крака свити в коленете.Гърбът е изправен и облегнат на стената.В началото е малко трудно,но си заслужава-супер се стягат и краката,и дупето! Но това не значи отслабване,а стягане,така че за излишните ти см...
    Tfa e super trudno (pone za mene) az izdyrjah sigyrno samo 20 sec uJasSs.. ;] A po temata.. klqkaniq.. krygove.. tichane.. kolelo.. skachane na vyje po 10-15 min (az pravq vyjeto po 15-20 i mislq che ima efekt) ima i drugi uprajneniq, no trqbva da ti gi obesnqvam a i v momenta ne se seshtam Az sm tochna protivopolojnost na teb.. v krakata i dupeto sm si dybre.. no imam korem i palaski i ne moga da se preborq s tqh

Град
    Dreamland Varna
    Виж тука има много: http://www.tialoto.bg/article.php?id=4725
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си