.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    боби ангелов
    Guest

тя иска да стане маникенка и мисля, че ще ми изневерява

според мен 100% ше стане к.урва ако отиде да кара курсове за модели и се срещне там с мутрите, а аз държа на нея!
    как да я възпра?

kaji i da izbira m/y teb i karierata na model..ama spored men ako trqbva da bada 4esna tq 6e izbere da stane model...ama dano ne sam prava..
    За света може да си един, но за някого ти си света!

xaxa NE q karai da izbira zashtoto naistina shte izbere da stani model.. po dobre si trai i q podkrepqi zasega...;] puk ne sichki manekenki sa kurvi..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ем ако стане-стане.Зарязваш я и си намираш нова.

АниА
    Guest
    mi az su6to iskam da karam kursove za manekenka puk nqmam namerenie da stvam k*rva.I nedei da q kara6 da izbira-tupo e da q postq6 mejdu teb i karierata i.Ako durji6 na neq trqbva da i vqrva6,a ako tq durji na teb nqma da ti ineverqva.

Град
    Село.София
    НЕ я карай да избира хем е тъпо хем ще избере модела и ще те зареже...

Guest
    Да прави каквото иска!Ако държи на теб ,няма да се забърка с мутри..Всеобщото схващане ,че всички модели са курви не е вярно.Има свесни момичета,които не се забъркват.Е ,те не преуспяват особено,но ... личен избор.Остави я.Не я притискай,защото така само ще я отблъснеш и амбицираш и може дори напук да ти прави.

Guest
    Брато, всички манекенки яко лапат пишки! Твоята може и да не започне от самото начало, ама след 1-2 години вече ще е компаньнка на повикване!

Град
    Sofia
    Поредното комплексарско мислене!!!
    Ако й вярваше нямаше да се съмняваш че ще ти е вярно, но явно нито тя нито ти имате сиво вещество в главата, поне като стане курва я свържи с мене да работи при точни хора
    Успех с живота
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Някаде по Дунав
    Само едно от мен...Не си налагай мнението!
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако има потенциал...защо не. Всичко си зависи от нея. То и да не е моделка може пак да стане таква

Град
    Някъде покрай пудинга
    Мойто момче с моделки съм си имал работа. Като начало не дей да я спираш. Курс за модели не означава кур за модели.
    Ако започне да се занимава сериозно... тогава мн трудно ще я задържиш...Ако е хубава...ще започнат да я возят с мерцедеси и бмв-та...а ако не е чак толкова хубава ще започне да се движи с тъпи псевдо мутрички...Ест твоето момиче може да е различно...
    Но аз лично познавам около 20-тина моделки ....те са толкова тъпи и курветинки на макс..че няма повече на къде....то лошо няма де....
    Прави си кефа докато можеш и не се коси....само не си навличай неприятности от които не може да се забъркаш. Имай предвид че с красива жена винаги може да си отнесеш боя...ако не си с връзки и пари ....колкото и кофти да звучи ще ядеш яко бой....

roben
    Guest

....

100% za da stane model trqbva da e s dosta hora,a pove4eto sled tova sa kato plateni kurvi na povikvane po hotelite....AKo moje6 da ponese6 razdqlata,vse pak govori s neq i i obqsni tezi ne6ta,moje6 da i kaje6 i da izbere mejdu teb i tova da stane model,no nz dali te obi4a,ako te obi4a dostaty4no nqma da stane model,ako li ne 6te trqbva da q zagubi6.

Ако държи достатачно на теб , няма да ти изневери .. с поред мен , пък ако го направи .. шута и толкос , кво се тормозиш
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Град
    Някъде покрай пудинга
    Пич трънала ле е да става моделка начи е курветинка...Мойто момиче е 100 пъти по хубаво от моделките...даже са го викали да са снима и то е отказвало...защото не е тъпа курветинка...
    Не ти обиждам приятелката, но стане моделка......ще видиш сам де...как ще получава подаръчета...и такива ми ти глупусти... имах една позната...сега спи със секи дето има Audi 8 ili S class ili BMW.
    не се привързвай много -защото ще те боли...а аз винаги съм прав(съжалявам ако ви прозвучи много надуто)

Град
    В шоколадовите долини :)
    Абее момчета...вземете се в ръце ве....Виж ако мадамата ти държи на теб и е обичча..Това ,че ще стане модел не е от никакво значение....Айде ако не те обича ок съгланса.... Но..незнам...Не всички модели са курви..По-тази логика..всички фитнес-маняци са "Коцета" Налии
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Град
    Варна
    Просто се надявай да не стане к***а!Не можеш и да я накараш да избира,защото едва ли ще избере тебе!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    В шоколадовите долини :)
    Ей големи песимисти се извъдихте всичките бе А ако се обичат...не прави ли любовта ЧУДЕСА?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си