- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 12 съм вече се еба
на 12 съм и се чукам редовно.това смешно ли е и ако кажа на майка си как ли ще реагира.[/u][/b]
ako az sum maika ti 6te te izselq ot vkushti ili puk 6te te na6amarq..po dobre ne i kazvaiedva li 6te se zaradva osobeno
Зависи от отношенията ти с нея но във всеки случей няма да и хареса (освен ако не е ку*ва) затова още 2,3годинки си го запази за себе си тогава казвай поне това е мойто мнение пак и дали е смешно зависи от външния ти вид и до колко си се развила иначе само за годините си е малко смешничко но да не те притеснява като си имаш на предвид,че има още милион момиченца като тебе... само гледай да не ти става навик и да не е с доста момчета,че на 25-30г. ше си доста широка вече![]()
mi ako ti haresva produljavai,a shto se otnasq do maika ti da si pomislila predi tova.spored men ne q luji no propostni tazi ''malka podrpoibnost''.[/url][/list][/list][/code][/quote][/u][/i][/b]
ako si ima6 seriozen priqtel i si po razvita imam predvid-cikul na 8-9g,gurdite da sa ti porasnali po otrani i otdavna da si zahvurlila detskoto mislene zaedno s kuklite normalno e ne e sme6no.na nqkoi moje da im se stryva stranno,sme6no tupo no zavisi ot 4oveka i za tva nedei kazva na maika si 6toto neznae6 kak 6e reagira na tva.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от Анонимко
da ti kaja za men e dosta sme6no...a moje li da mi kaje6 za6to se 4yka6 redovno? ti vse o6te si dete mamka my..![]()
nemoga da vi razbera...4e i as ne sam golqmata kaki4ka nesam...ama pak vie me izymqvate prosto..emi kaji na maikati..i 6e vidi6 ko 6e stane..
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Дай да те умаам и аз тогава!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe
яка тема, отново ебавка
ЕБИ СЕ ДЕВОЙЧЕ, САМО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЧАКАМЕ !
ne e ebavka![]()
Ми да си жива и здрава тогава уе майна.
Nai mnogo da ti skusa guza ot boi;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И ако на това му викаш ебанеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
spored tebe kolko normalni maiki 6e izhvurlqt du6terq si ot vku6ti zatva 4e ne govorqt za sexyalniq i jivot i tq e preburzala.az puk nemoga da razbera momi4eta deto ne si govorqt s maikite i neznaqt 4e te spat s mom4eta puk nedai si boje ima i deto kriqte 4e daje imat priqteli.az sum razdelena s moita maika i znae absolutno vsi4ko puk za vas napravo nqmam dumi.......pak kazvam pogovori s neq no ne po4vai napravo s tva mamo ne sum devstvena ve4e........Първоначално написано от AlphaPower
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ох деца,порастнете бе.Толкова ли не можете да разберете,че на 12-13 се кефите на секса,ама не пълноцено.Каквото и да си говорим-нито психически,нито физически се чувстваш готов на тази възраст,въпреки че хормоните напират с бясна сила.Нито пък отговорност можете да носите ако стане някой гаф.Това дали да кажеш на майка ти,че водиш вече полов живот си е лично твое решение.Ти я познаваш най-добре знаеш това дали е консервативна,не че това,което вършиш е приемливо и за по отракани родители.Айде късмет и си пази здравето.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Пробвай да и кажеш и после, ако си в състояние сподели с нас реакцията и.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ako e jiva moje i da spodeli
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mnogo typo gorkoto momi4e.male jal mi e za takifa![]()
Най - много майка ти да се изсмее![]()
аз не мисля че маика и ще и каже ''ЧЕСТИТО МИЛИЧКА''
Ще се зарадва много и ще те вземе с нея на кръчма да пиете Джак Даниелс и да пушите хавайски пури, а после да изкарате някой лев![]()
леле на 12хора размивате ме бе вие нормални ли сте ми вземете като циганите още на 14 и да се жените хахахах по добре сес при да се ебеш щот до като станеш на 25 колко ще те миант и тогава ако ти доиде акъла ще се осъзнаеш но само че ще е късно и кофтито е че не си само ти има още куп такива нз за кво го правите ако мислите че с това сте интересни грешите