.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Guest

на 12 съм вече се еба

на 12 съм и се чукам редовно.това смешно ли е и ако кажа на майка си как ли ще реагира.[/u][/b]

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Да се е6еш на 12 и да е смешно, нема много общо. Майка ти ако разбере, ще се зарадва, че си пораснала и ще ти удари няколко шамара

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ako az sum maika ti 6te te izselq ot vkushti ili puk 6te te na6amarq..po dobre ne i kazvai edva li 6te se zaradva osobeno

Ахам,мани го неговия,моя е Нестле.

Тоцата
    Guest

...

Зависи от отношенията ти с нея но във всеки случей няма да и хареса (освен ако не е ку*ва) затова още 2,3годинки си го запази за себе си тогава казвай поне това е мойто мнение пак и дали е смешно зависи от външния ти вид и до колко си се развила иначе само за годините си е малко смешничко но да не те притеснява като си имаш на предвид,че има още милион момиченца като тебе... само гледай да не ти става навик и да не е с доста момчета,че на 25-30г. ше си доста широка вече

mi ako ti haresva produljavai,a shto se otnasq do maika ti da si pomislila predi tova.spored men ne q luji no propostni tazi ''malka podrpoibnost''.[/url][/list][/list][/code][/quote][/u][/i][/b]

ako si ima6 seriozen priqtel i si po razvita imam predvid-cikul na 8-9g,gurdite da sa ti porasnali po otrani i otdavna da si zahvurlila detskoto mislene zaedno s kuklite normalno e ne e sme6no.na nqkoi moje da im se stryva stranno,sme6no tupo no zavisi ot 4oveka i za tva nedei kazva na maika si 6toto neznae6 kak 6e reagira na tva.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Re: на 12 съм вече се е**

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на 12 съм и се чукам редовно.това смешно ли е и ако кажа на майка си как ли ще реагира.[/u][/b]

da ti kaja za men e dosta sme6no...a moje li da mi kaje6 za6to se 4yka6 redovno? ti vse o6te si dete mamka my.. nemoga da vi razbera...4e i as ne sam golqmata kaki4ka nesam...ama pak vie me izymqvate prosto..emi kaji na maikati..i 6e vidi6 ko 6e stane..
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Дай да те умаам и аз тогава!
    Light The Universe

яка тема, отново ебавка

ЕБИ СЕ ДЕВОЙЧЕ, САМО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЧАКАМЕ !

Guest
    ne e ebavka

Хммм.За тебе не знам обаче аз почнах да се е*а чак на 15.Така че и аз мисля че ти е доста рано за тФа ти си знаеш, но мога да ти кажа , че майка ти 1во ще ти "напука канчето" а после може да те изхвърли от вас така, че моят съвет е да не го споделяш с нея...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми да си жива и здрава тогава уе майна.

Nai mnogo da ti skusa guza ot boi;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Фен
    Град
    City of Sofia

И ако на това му викаш ебане
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Цитирай Първоначално написано от AlphaPower
    Хммм.За тебе не знам обаче аз почнах да се е*а чак на 15.Така че и аз мисля че ти е доста рано за тФа ти си знаеш, но мога да ти кажа , че майка ти 1во ще ти "напука канчето" а после може да те изхвърли от вас така, че моят съвет е да не го споделяш с нея...
    spored tebe kolko normalni maiki 6e izhvurlqt du6terq si ot vku6ti zatva 4e ne govorqt za sexyalniq i jivot i tq e preburzala.az puk nemoga da razbera momi4eta deto ne si govorqt s maikite i neznaqt 4e te spat s mom4eta puk nedai si boje ima i deto kriqte 4e daje imat priqteli.az sum razdelena s moita maika i znae absolutno vsi4ko puk za vas napravo nqmam dumi.......pak kazvam pogovori s neq no ne po4vai napravo s tva mamo ne sum devstvena ve4e........
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ох деца,порастнете бе.Толкова ли не можете да разберете,че на 12-13 се кефите на секса,ама не пълноцено.Каквото и да си говорим-нито психически,нито физически се чувстваш готов на тази възраст,въпреки че хормоните напират с бясна сила.Нито пък отговорност можете да носите ако стане някой гаф.Това дали да кажеш на майка ти,че водиш вече полов живот си е лично твое решение.Ти я познаваш най-добре знаеш това дали е консервативна,не че това,което вършиш е приемливо и за по отракани родители.Айде късмет и си пази здравето.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Пробвай да и кажеш и после, ако си в състояние сподели с нас реакцията и.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ako e jiva moje i da spodeli

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

mnogo typo gorkoto momi4e.male jal mi e za takifa

Най - много майка ти да се изсмее

аз не мисля че маика и ще и каже ''ЧЕСТИТО МИЛИЧКА''

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ще се зарадва много и ще те вземе с нея на кръчма да пиете Джак Даниелс и да пушите хавайски пури, а после да изкарате някой лев

леле на 12 хора размивате ме бе вие нормални ли сте ми вземете като циганите още на 14 и да се жените хахахах по добре сес при да се ебеш щот до като станеш на 25 колко ще те миант и тогава ако ти доиде акъла ще се осъзнаеш но само че ще е късно и кофтито е че не си само ти има още куп такива нз за кво го правите ако мислите че с това сте интересни грешите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си