.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

бях принудена да правя сех с 4 кучета

един ден отидох на гости на едни приатели.отначало всичко мина добре,но после.......
    един от тях донесе пистолет и го насочи към главата ми,разкъсаха дрехите ми и аз останах гола.доведоха и едно куче и ме накараха да го галя по оная работа(през това време донесоха камера)кучето се възбуди и се нахвърли върху мен накрая трябваше да му се оставя да ме надева ту от зад ту от пред.бях принудена да го лижа от долу.
    след тожа доведоха още три кучета трябжаше да правя същото и с тях едноврененно.
    малко по късно дойдоха още хора.показаха им клипа а, след това започнаха да ме опипват и ме караха и аз тях.започнаха да ме бият и да ме онижават по всвякъкъв възможвн начин.
    накрая ме заплашиха да не казвам на никой за това защото щели да обият приятеля ми.
    споделям това тук защтото знам че съм анонимна.

Супер фен
    ammm q kaji ku4etata nadareni li bqha

божичко горката ти

The Beast
    Guest
    С много кофти пичове си се забъркала.Аз съм , нищо не мога да кажа

jive
    Guest
    mm dobre razkazana istoriq;] no ne razbrah kav e smisala da q pishesh tuk?

Guest
    moje bi pishe tova za da izlee mykata si .ili ako moje nqko da i dade suvet.no az nemoga da i pomogna

Guest
    moje bi pishe tova za da izlee mykata si .ili ako moje nqko da i dade suvet.no az nemoga da i pomogna

Guest
    A tezi " hora" ne poiskaha li i te da pravqt sex s teb?

Guest
    може ли сега да забременея от някое куче???

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    може ли сега да забременея от някое куче???
    не неможеш
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    напълно ли си сигурна

nevuzmojno e

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    absolutno..stava vapros za ku4e..vse pak..
    p.s.-mn originalen razkaz..sigurna li si 4e ne si izmislq6?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

vednaga otivai v POLICe..... moje ti da ne si purvata a moje i da ne si poslednata.... za tova otivai VEDNAGA!!!! tva prosto ne sa hora !!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ооо,момиче надявам се да не си измисляш...
    иначе ако е истина...безумно гадно ми е за тебе
    по-добре кажи на ваште и образувайте дело
    (стига да е истина)
    ~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
    nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~

pi6ete na skype-lusimomila

hubava istoriika si spretnala..ama 6to misli6 4e nqkoi tyk 6te ti se varje?
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Djudje Dread
    Guest
    poredniqt tap zagorql 4ikidjiq koito si pi6e tapi temi ebafki

Град
    Sofia
    Хубава история ама за да можем да ти помогнем и да ти дадем адекватен съвет, също и да ти повярваме, дай ни линка на филмчето
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Re: бях принудена да правя сех с 4 кучета

един ден отидох на гости на едни приатели.отначало всичко мина добре,но после.......
    донесе пистолет и го насочи към главата ми,разкъсаха дрехите ми и аз останах гола.доведоха и едно куче и ме накараха да го галя по оная работа(през това време донесоха камера)кучето се възбуди и се нахвърли върху мен накрая трябваше да му се оставя да ме надева ту от зад ту от пред.бях принудена да го лижа от долу.
    след тожа доведоха още три кучета трябжаше да правя същото и с тях едноврененно.
    малко по късно дойдоха още хора.показаха им клипа а, след това започнаха да ме опипват и ме караха и аз тях.започнаха да ме бият и да ме онижават по всвякъкъв възможвн начин.
    накрая ме заплашиха да не казвам на никой за това защото щели да обият приятеля ми.
    Ебаси приятелите...

Фредерика
    Guest
    Безкрайно неприятно! Искренно ти съчувствам. Чела съм за такива случай в Америка, но не знаех и че в България вече има такова нещо. Явно тези ти приятели са много извратени. Дано ти няма нищо, но по-добре отиди на гиниколог, да не би да имаш някакви разкъсвания. Моя приятелка зимата я изнасилиха с бейзболна бухалка едни мутри и имаше осложнения после, но всичко сега е Ок. Дано прит теб да няма някакви проблеми. И не казвай на никого, не ги знаеш тия извратеняци на какво още са способни.

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак

Re: бях принудена да правя сех с 4 кучета

един от тях донесе пистолет и го насочи към главата ми,разкъсаха дрехите ми и аз останах гола.доведоха и едно куче и ме накараха да го галя по оная работа(през това време донесоха камера)кучето се възбуди и се нахвърли върху мен накрая трябваше да му се оставя да ме надева ту от зад ту от пред.бях принудена да го лижа от долу.
    споделям това тук защтото знам че съм анонимна.
    Да ти плюя на приятелите.Това не са приятели.Това са животни.Та това си е чисто изнасилване и то брутално.Ако е истина веднага при ченгетата,не трябва да се мълчи при такова нещо.И повече не се занимавай с тези приятели в кавички.Успех,дано ги осъдиш и дано влезат в затвора.Там ще ги оправят,затворниците много обичат такива изроди.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Guest
    Мен ме накараха да правя свирка на магаре в казармата. Оплаках се на старшината после и той ми се изсмя.
    Най-тъпото и унизително е да се оплачеш при изнасилване. Така и полицията и органите и всякакви съд и прокурори там ти се присмиват, че си стигнал до там, че да те изнасилят.
    Поне това осъзнах още преди 2 години аз.

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Мен ме накараха да правя свирка на магаре в казармата. Оплаках се на старшината после и той ми се изсмя.
    Най-тъпото и унизително е да се оплачеш при изнасилване. Така и полицията и органите и всякакви съд и прокурори там ти се присмиват, че си стигнал до там, че да те изнасилят.
    Поне това осъзнах още преди 2 години аз.
    Не се учудвам военните са болни мозъци и тъпаци.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Kloaka
    Guest
    11 т. от правилата

Темата е заключена

Град
    Село.София
    Мисля че темата е ебавка .... но ако нее сорри и един въпрос каква порода бяха кучетата ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си