.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    ....=========
    Guest

preporu4aite mi protivoza4atu4ni-NADEJDNI!

Zdraveite.Moito zapitvane kum vas e svurzano sus upotrebata na protivoza4atu4nite. Iskam da vi pomolq da mi preporu4ate nqkakvi efikasni hap4eta,koito bih mogla da izpolzvam i nabludavali li ste pri tqh strani4mni efekti,kakvi sa bili te?
    Blagodarq predvaritelno :P

Guest
    Заблудена си, миличка, много заблудена...
    1. Всички противозачатъчни са ефикасни. Просто защото действат чрез хормони.
    2. Трябва да ти ги предпише лекар, освен ако не искаш да си объркаш случайно хормоналните нива и да получиш много неприятни странични ефекти от тях.
    3. Хормоналните нива за всяка жена са различни и не може някоя да ти препоръча такива, които са добри за нея, и ти да си убедена, че и при теб ще действат на същия принцип.
    4. Щом питаш за хапчета, водиш полов живот. Щом водиш полов живот, ти е крайно време да започнеш да посещаваш гинеколог редовно. И така между другото по време на някоя визита можеш да му/й споменеш, че искаш да минеш на противозачатъчни.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нека оставим хляба на гинеколозите

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Заблудена си, миличка, много заблудена...
    1. Всички противозачатъчни са ефикасни. Просто защото действат чрез хормони.
    2. Трябва да ти ги предпише лекар, освен ако не искаш да си объркаш случайно хормоналните нива и да получиш много неприятни странични ефекти от тях.
    3. Хормоналните нива за всяка жена са различни и не може някоя да ти препоръча такива, които са добри за нея, и ти да си убедена, че и при теб ще действат на същия принцип.
    4. Щом питаш за хапчета, водиш полов живот. Щом водиш полов живот, ти е крайно време да започнеш да посещаваш гинеколог редовно. И така между другото по време на някоя визита можеш да му/й споменеш, че искаш да минеш на противозачатъчни.
    i az sam na tova mnenie! mejdu drugoto az sam na Yasmin. moje6 da popita6 lekarq si za tqh.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    да ти кажа бонбони или протвозачатъчни?
    Те не се пият така някои ми каза тия дай да ги опитам.. отиваш при спецялист и тои ще ти каже кои са най подходящи
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Отивай на лекар мила!!!Аз пия Регивидон вече година и 3 месеца и съм доволна!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    бягай при гинеколога си с него можеш да се консолтираш кои са най подходящи

Никоя
    Guest

;)

аз поне ползвам Yasmin и съм много доволно,но все пак преди това се посъветвай поне с личния си лекар,ако се притесняваш от гинеколага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си