- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувките
Много ми е любопитно как обичате да се целувате с приятеля си...
бавно нежно с леки захапвания и игрички или направо си се мляскате бързата
Зависи от ситуацията - по време на секс страстно, но все пак без да бързам излишно. Когато се разхождаме някъде из парк или нещо такова и сме спрели на някоя пейка бавно, нежно... Бившият ми обичаше да прокарвам език по устните му - съвсем бавно и внимателно.
bavni dulboki celuvki
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
В зависимост от момента
Пред хора предпочитам бързите, откраднати целувки, само по устните. Това са си моменти на интимност, които предпочитам да си останат само за нас, незабелязани от другите. И точно това ги прави подлудяващи![]()
Когато сме си сами... всичко. Бавно облизване на устните, лекичко захапване, по-нежна и по-страстна френска целувка, игра на отдръпване - когато не позволяваш другия да те целуне, а сам ти се разкъсваш от желание... :Рр
По време на секс си зависи от секса. Ако е по-нежен, такива ще са и целувките. Ако е в другата крайност - по-диви![]()
бавно нежно с леки захапвания и игричкиПървоначално написано от Въпроска
zavisi ot tfa s koi,kude....
mmm az mn obi4am da se celuvam nejno. gajeto mi obojava da mi smu4e ezika a az obi4am da mu oblizvam ustnite i da si igraya s negoviq ezik![]()
Страстно![]()
Бавно нежно имитирайки проникване![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Няма какво друго да добавя
![]()
Обичам да ме целуват по хуя Ок?![]()
Първоначално написано от voinika
OK![]()
![]()
Аз обичам бавните, дълбоки и дълги целувки![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
az obi4am nejnite celuvki koito bavno preminavat v strastni \/ a i zavisi ot momenta kogato pravim sex se celuvame strastno kogato se ukrotim malko-se celuvame po nejno....
...oi tazi strast![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Смесваме лигите и...Финито....Ебаваам се...ЛИчно аз няам предпочитания
зависи от ситуацията.....по принцип бавно,нежно с чувство![]()
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!!!