.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

По колко време седите в банята?

Тааа... Като влизате да се къпете по колко време киснете вътре? :P
    И каква точно ви е процедурата ? :P

Аз седя около 1 час...Понякога и повече, но обикновенно като нямам работа е 1 час... А за по бързо - 40 мин.
    Иначе като вляза си пускам водата и си седя така около 5 мин
    После си измивам косата 2 пъти.. след това балсаммм.. После тялото блабла и като свърша всички процедури пак си седя без нищо да правя

А вие ?
    Life sux but just keep smiling

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ние сме на бойлерВ най-добрия случай 40мин...Понякога водата не стига и за 10тина мин та съм доста интензивна

Re: По колко време седите в банята?

Цитирай Първоначално написано от dinosaur

Аз седя около 1 час...Понякога и повече, но обикновенно като нямам работа е 1 час... А за по бързо - 40 мин.
    После си измивам косата 2 пъти.. след това балсаммм.. После тялото блабла и като свърша всички процедури пак си седя без нищо да правя

А вие ?
    I moita procedura e s1shtata
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Мога да се изкъпя и за 5 мин. и за 1 час Зависи дали бързам и дали имам настроение.
    Сега ще влизам да се къпя и не мисля да си давам много зор, докато някои от наште не почне да ми дава зор че му се ходи до тоалетна
    Иначе когато седя по повече време обикновено процедури липсват - извършват се за 10 мин макс и през другото време водата просто си тече по тялото ми

a koi go int vsu6tnost?

Цитирай Първоначално написано от jyji
    a koi go int vsu6tnost?

Ами като не ти е интересно - НЕ ЧЕТИ
    Life sux but just keep smiling

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Стига да имам възможноста и времето,бих седеля и цял ден в банята под топлата водичка.Иначе според зависи мога да се изкъпя и за 10 минути,а мога и за един час.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен
    Град
    south_park
    ааа унас сме казарма всеки иска да се къпе и последният се прецаква с студена вода
    you should kill yourself >=D

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    бързам ли -10мин. Имам ли време около час
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    moga da stoq i 5-6min,moga i da kisna vatre po 4asove.no nai-4esto vodata svar6va ama ina4e proceduri mnogo,kogato imam vreme i ima TOPLA VODA razbira se
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    около 40 мин.. седя задължителнп докато си измия косата два пъти после балсам после тялото после се кисна докато не се "смачкам" цялата
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    10-15 мин, дори когато си мия и косата. Нямам излишно време за губене. Косата си я мия по 1 път и не слагам балсам, след това сапун, душ гел, зъбите и съм готова.

Ммм 20-30 мин
    Два пъти косата, заължително балсам че иначе не мога да я среша и оправя после тялото и после няколко минути стоене и така

за 20 минути, като се има предвид, че се туткам... един час под душа ми се вижда много. разбирам да беше вана.
    веднъж косата, два сапуна, душ гел, гъби, балсам и зъбите.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...

Цитирай Първоначално написано от dinosaur

А вие ?
    Eee,i moyto e pochti sachtoto!!! A mayka mi se chudi kakvo pravia v baniata tolkova vreme!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Имам ли време мога и 2 часа, нямам ли - 15 мин.Процедурата ми е:
    1.Шампоан
    2.Шампоан
    3.Балсам
    4.Душ гел
    5.Зъбки
    И после-гъбясване докато не ми се доспи
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Замбия, CeЛу БоЛнА И ХоРциГоНеНа

Цитирай Първоначално написано от malko mace

А вие ? [/b]
    Същото но после като изляза и няя вода и някои от на6те такъв са е приготвил да се къпе и като влезе и следва :Деницоооооооооо що пак си изхабила водата маа ся няма с кво да се изкъпааа кво прайш толкова мн време вътре аз аз 20мин съм готов/а а ти с часове стоиш...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ооо, много обичам да се къпя...И аз понякога седя 1 час...След като си извърша процедурите, преди тях или между тях си стоя 5-10 минути, ей така...Понякога дори сядам и си мисля Докато се къпя винаги измислям интересни теории, обичам и да пея, и на модел да се правя...
    Но често времето ме притиска.Къпя се преди училище или преди да изляза или преди да си легна и рядко мога да се застоя хубавичко..
    Обикновено 20-30 минути и излизам

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    най-много 30 мин.

първо си стоя под душа,после си мия веднъж косата,после я изплаквам,после пак си слагам шампоанче и стоя с него,докато си ексфолирам тялото..после се мия..после маска за коса тва онова..аа стъпалата да не забравя-и тях ги пиля малко да са мекички и розови и така ;]
    get off.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Около 30 минути

Аз пък стоя в банята между 20-30 минути, а когато бързам мога да съм готова и за 10 минути. Като чета тука кой седял по час два в банята и ми става смешно щото баща ми постоянно ми мрънка че някой ден ще заспа в банята...

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    не повече от половин час, защото после за наще няма вода
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    бързам ли -10мин. Имам ли време около час

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    У нас Си (=
    Ако бързам мога за 20 минути. А иначе си стоя около 50-60 минути. Първо си кисна под водата около 5 минути, после шампоан; след като го измия си слагам маска;през времето, в което чакам заради маската-душ гел, лице и зъбки. После махам маската и слагам балсам. Пак душ гел. След това вече си кисна под водата още малко

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Абе, хораааа Тая тема трябва да кажа на наште да я прочетат Всеки път като изляза от банята и все ме питат какво толкова правя, че стоя вътре по толкова много време Ами...аз...първо си се "радвам" на водичката , след това шампоан (х2), маска, през това време полагам грижи за тялото (душ-гел, ексфолианти...всякакви такива глезотийки) , сякаш нарочно използвам всичко, за да минава повече време Само дето наште после ми викат малко, че се къпя с толкова мнооого вода, ама пък аз си се кефя И накрая още десетина минути под "дъжда"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си