.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами зависи...около 20-30 минути попринцип ми стигат-косата със шампоан,после балсам,тялото,дрън-дрън-дрън и такам...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Абе, хораааа Тая тема трябва да кажа на наште да я прочетат Всеки път като изляза от банята и все ме питат какво толкова правя, че стоя вътре по толкова много време Ами...аз...първо си се "радвам" на водичката , след това шампоан (х2), маска, през това време полагам грижи за тялото (душ-гел, ексфолианти...всякакви такива глезотийки) , сякаш нарочно използвам всичко, за да минава повече време Само дето наште после ми викат малко, че се къпя с толкова мнооого вода, ама пък аз си се кефя И накрая още десетина минути под "дъжда"

Еми лично аз не по малко от 30 мин.
    Ne liubi liceto, koeto privli4a, a liubi surceto, za6toto samo to obi4a!!!

ami,az sedq okolo 45 minuti nqkude,no moga i pove4e..
    vlizam visq si pod vodata posle dva puti si izmivam kosata s 6ampoan,sled tova balsam.kato svur6a s kosata se zapo4va s tqloto-piling,du6 gel ii taka i sled tva na liceto maski i t.n,zaete kak e!haha

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Минимум 20 минути. Много обичам да се кисна под душа.

razli4no moje i za 10..15..20..30..40..50...p1k moje i 4as i pove4e to zavisi ot mn ne6ta
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Абе под 30 минути не падам, седял съм макс 2 часа
    Jebem te u usta, jebem te u oko

hihihih...ami na4iiii...p1rvo kisna 3-4 min pod vodata posle si miqkosata s1s 6ampoan posle si izt1rkvam kra4etata posle pak si miq kosata izcejdam q slagam i balsam i q zavivam v k1rpa posle se k1pq s du6 gel i masajna g1ba posle eksfoliant posle liceto s izmiven gel i vedn1j v sedm s eksfoliant i posle si izplakvam kosata i 4at pat tva D::

Ami stoq okolo 30/40min
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ми някъде към 30 минути:Шампоан,душ гел,четка за зъби,самобръсначка и готово!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

zavisi... ve4erta kato vlqza moje i po 2 4asa da sedq v obshti linii dokato se izhabi vodata.. a ako e prez denq.. mm nai mn`20 min \/

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Dokato swurshi toplata woda.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Час и нагоре. Обожавам да кисна в банята.

Като няма вода обаче съм много бърза де.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

dokato ne svur6i toplata voda do kapka ina4e 6ampoan 2puti,balsam,tqloto,zubite.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си