- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- от коя страна се намира клитора?
спорим тук на маса
от горе ли е или от долу?
Отстрани![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
намира се малко над дупката на гъза
Зависи откаде гледаш. От легнало положение от изправено?
...ще срещнеш ти отново любовта. Но знай: "Изгасне ли жарта - остава само пепелта!"
Еми.....намира се под левата страна от долу на горе в дясно леко напред и в страни![]()
![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
от задната...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Зависи откъде го гледаш...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Първоначално написано от изгонена__от__рая
За света може да си един, но за някого ти си света!
кажете бе женки...от горе от към пъпа ли е или от долу от към краката?
а кво е това клитор
Незнам твоя от коя стра а е, но моят е разположен както в учебниците по биология за 8ми клас!![]()
![]()
![]()
Аз пък имам една приятелка и й е на челото.
За снимка на вулва цъкнете ТУК
е така нагледно на картинката вече всичко е ясно
МНОГО БЛАГОДАРЯ!
mn kosmata weee![]()
Лелее, от тая снимка ми сеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Момиче, и твоята е такава, ако не я бръснеш. Какво се гнусиш - това е нещо нормално и тези косми имат цел.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Гнусно е да си мръсен.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А ти задължително ли е да се изказваш толкова просташки?
Ами гнусно ми е и се гнуся. Не мога и да си представя, аз да съм такаПървоначално написано от `Death`Whore``
Знам, че е нормално и, че тези косми имат цел, ама ще ме извиняваш...
Боже, колко са зле младите в днешно време.
Леко, леко... Все пак, всеки с мнението си.
Извинявам се че бях така добър да дам линк, от койо да стане ясно кое какво е. Имам някъде по дисковете и нарисувано същото, само сето има и нус. И коЗмите са нарисувани. Да дам ли? Да видиш кое е по-гадно.
Не мисля че дази снимка е гадна. Мислиш че с нещо си по-различна ли? Със или без косми е същото. Радвай се че пак се вижда, че ги има едни...
Тема за окосмяването - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ight=%EF%EE%F2
...и аз - със своето. Просто разсъждавам.
Не, спести си ги...
Знам, че по принцип не съм по-различна, както и всички останали де, но просто не бих допуснала да съм така... въпрос на личен вкус.
Колко пъти да казвам, че хигиената зависи единствено от това дали човек се къпе /и дали използва сапун, разбира се - само с вода не става/.