- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Град Тема: Варна
Предлагам да си направим тема за градовете ни и да си пишем там всичко, което е от значение(концерти, катастрофи, новини, промоции, зимни ваканции, срещи и т.н.). Тази очевидно е за ВарнаТа, интересно ми е да питам съгражданите, забелязали ли сте колко много чайки има вечер на Катедралата
К'во правят там бе мамка му?
аз това го забелязах след феста като се разхождах. да го еба, много са![]()
алелуя.
Много интересна тема. Само дета скоро ще я заключат.
Много се дразня на кметът ни, че проваля фестивалите, но какво да се прави избирателите му са или някакви дъртаци дато като видят такива хора и ще си помислят "на къде отива светът" или някакви чалгарчета, които също не искат в града да се разхождат такива хора.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Първоначално написано от Mo6nо
Що пък да я заключат ?
Мен кмета си ме кефи. Лампите на центъра дет ги направи са много "старовременски". Кефят де.![]()
i az se kefq na centara pak i na sa6to mi e mn interesno tez 4aiki zako tolkoz mn sa nad katedralata![]()
![]()
btw i temi4kata mi dopada
Е напоследък в моя квартал става мн тъпо...За 6 месеца вече 3 блока строят...При вас как е в туй отношение?
ave 4ovek ti 4ua6 li se ko prikaa6 ve ???!?! toz kmet koito e sega e sig nai dobriq kmet koito e bil na varna do sq ve!!!Първоначално написано от Mo6nо
oprai p1ti6tata i o6te gi opraq de slojki svetofari na vsqk1de k1deto trq 4istqt se redovno p1ti6ta i t.n i neznam o6te kvi ne6ta ko sa oplakva6 ?!?!!?
..impossible...
...is nothing...
Дам, съгласна съм с Немеца, наистина оправи се тоя град; стана малко по-добре... Единствената му грешка беше, че отмени рок фестивала. А за въпроса относно чайките - ами там им харесва, там стоят...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
orgiq?Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
vav na6iq kvartal 4ovek samo tova pravqt !za tez 6 meseca samo na sasednata ulica postroiha 3 bloka edin do drugПървоначално написано от King of Kings
Днес беше фуууул с лапещаци навсякадемалките ученици те
имам чувството, че 15 Септември си е един малък абитуриентски бал за всички ученици.
Я си кажете кварталите ? Аз съм до Ботевата Градинка(Образцов Дом).
ae maznite 4aiki grabqt diunerite na horata pred sydebnata palata ... kvo ima da se 4udite nad katedrala si kroqt planovete![]()
aaz s1m ot levskiПървоначално написано от LunaTriCk
..impossible...
...is nothing...
Аз съм в Трошево. Това е под Младост, под малкото Пикадили.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хммм така, като се замисля варненската ловжийска дружинка ще реши проблема с чайките, и без това са вреден дивеч. Това за строителстеото... до нас изникнаха 2 за 1 година, а съм в центъра. За кмета лоша дума немога да кажа, само ме е яд, че отмениха 2-рия ден на union-а. За сега това...
П.П. Пишете на кирилица!
Съмнявам се някой от Варна да не знае къде е ТрошевоПървоначално написано от In4iTu_
. Някой знае ли дали има някакво изложение в Спортната ? Мен много ме е яд, че изтървах Авто Салона
. Случайно, някой да е ходил и да разкаже ?
ойй не се оплаквай!Уж зажувяхме в Почивка щото е по-спокойно,а те решиха да го правят голям квартал и навсякъдеееееееееее строят.вече почти 2г. около нас има по 3-4 строежа...как намират място е мамицата му....Първоначално написано от King of Kings
![]()
![]()
![]()
Аз съм до читалище Майковкси(до чаталджа)
аз също съм от Левски
Нямаше почти нищо интересно в сравнение с други години, затова пък входа незнайно защо беше 5 лв.Първоначално написано от LunaTriCk
Мм чайките летят над Катедралата, защото е много осветена (което всички са забелязали) За кмета - той наистина направи много за града ни.
P.S. Аз съм на центъра (Лятно кино тракия)
Freedom will only be available through death!
Хммм къде точно? Аз съм до DOOM 6 .Първоначално написано от fallen
Не си познал..Аз съм до DOOM 6Първоначално написано от DetE-Idi0t
(на бас, че съм по близо от теб
)
Freedom will only be available through death!