- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как се прави skype name от йероглифи?
Microsoft Word->Insert->Symbol-> избираш си символите пишеш си името играеш си и копи и пасте....
Нов човек съм
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:javascript:emoticon('
')D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам една..Първоначално написано от Mandarinko0
Казва се Fashion Text
Иначе и мене ме интересува - как се правят числата по-малки..
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ще станете мн фиешън като си напишете ника на китайски иероглифи![]()
направо прелива от .. и аз нз кво .. и моя е такъв ама никва полза .. аз даже го сменям доста често щото се изтърква(небуквално,разбир а се ;дд )Първоначално написано от yahhooo
ето го моя:
ﻩ ŠŦĄŗ٭sτŘъķĸ ﻩ
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Първоначално написано от LGPz
ха-ха направо ме разби луд ли си ве къде ще плащаш като тази програма си я има вгадена в компа .. мн си злее![]()
![]()
![]()
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
аз знам някои например: ٠•●| μ
относно малките цифри става също толкова лесно както ии "ЙЕРОГЛИФИТЕ" ии то пак със старата позната на човечеството програма Microsoft Office Word... тааа който иска да си прави такива влизат в програмата, след това аркират желаните символи (било то цифри, букви или каквото и да е там) ии давате просто на ДОЛЕН или ГОРЕН индекс (т.е. на долен индекс стават букви като да речем уравненията по химия; аа горния индекс е като степента в математиката) надявам се да съм помогнала![]()
![]()
Първоначално написано от RoyTheReaper
Усмихни се,живота е кофти