.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Алена
    Guest

проклета свирка

эдр!
    Преди около 2 седмици гаджето ми искаше да му духам.Аэ обаче съм на 12 и мислех че съм малка,но той каэа че не съм.Отидохме на едно кафе и отидохмев тоялетната.Аэ много много не исках ,но му духах.Той ми каэа да гълтам и ми беше ужасн.Эа тея 2 сецмици му правех свирки всеки ден,ама той е ужасен.Аэ му викам,че не искам а той ми каэа че ако не искам ще скаъсаме и аэ му духах.Имам чувството че ме иэнудва вече.Вчера ме иэпрати до блока ми и ме целуна эа чао и вика ама аэ се въэбудих!И аэ го питах кво да напраа и той ми вика ми искам да ми духаш.И аэ му каах че не мога в блока и той каэа ще слеэеме в мъэето и пак каэа че ще скаъсаме.Аэ сляэох,ама беше много гадно.А и винаги само му правя свирка и си тръгва Поне да не ме кара да гълтам тая гадост.Бтв аэ эа да се покажа колко съм навътре направих свирка и на един от нашия клас,ама той му е по-малък,поне беше по-добре.Ма сега е каэал на целия клас Помощ

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    е да много си навътре имаш страшно гадже което НЕ те изнудва и праиш всирки на поразия..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    varna
    hahahah tva e napisano otnosno onaq tema za decata i svirkite. mn hitro.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Извинявай но ти срам нямаш ли.Да ти имам гаджето.Какво е това ще те насилва да му духаш и ще те увещава,че не си малка за подобни неща при положение,че си.А ти от какъв зор прави свирки на момчето от твоя клас.Ако му беше пък на него малко повечко акъла нямаше да тръби насам натам,че си му правила френска.Напротив,щеше да иска да заплащаш мълчанието му за да не ти се лепне някой кофти прякор-сещаш се.За вбъдеще си подбирай хората и действай по-разумно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Re: проклета свирка

Цитирай Първоначално написано от Алена
    эдр!
    Преди около 2 седмици гаджето ми искаше да му духам.Аэ обаче съм на 12 и мислех че съм малка,но той каэа че не съм.Отидохме на едно кафе и отидохмев тоялетната.Аэ много много не исках ,но му духах.Той ми каэа да гълтам и ми беше ужасн.Эа тея 2 сецмици му правех свирки всеки ден,ама той е ужасен.Аэ му викам,че не искам а той ми каэа че ако не искам ще скаъсаме и аэ му духах.Имам чувството че ме иэнудва вече.Вчера ме иэпрати до блока ми и ме целуна эа чао и вика ама аэ се въэбудих!И аэ го питах кво да напраа и той ми вика ми искам да ми духаш.И аэ му каах че не мога в блока и той каэа ще слеэеме в мъэето и пак каэа че ще скаъсаме.Аэ сляэох,ама беше много гадно.А и винаги само му правя свирка и си тръгва Поне да не ме кара да гълтам тая гадост.Бтв аэ эа да се покажа колко съм навътре направих свирка и на един от нашия клас,ама той му е по-малък,поне беше по-добре.Ма сега е каэал на целия клас Помощ
    ela i na mene da prai6

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Otwratitelna si !

Алена
    Guest
    Энам,че съм малка и много съжалявам!Утре той пак ще иска да го направя Аэ имам чувства към него и эа това го правя,но той явно ме има само эа машина эа свирки Ама той кат се ядоса е лош е немога да му откажа А бтв още едно момче иска да му духам и се колебаех,но май няма!!!!не искам лоша слава

Град
    Blondeland
    По принцип избягвам да се хиля на постовете на малоумни малолетни ку*ви.................................
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    varna
    не искам лоша слава
    tva e neizbejno. ti VE4E si s lo6a slava

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Энам,че съм малка и много съжалявам!Утре той пак ще иска да го направя Аэ имам чувства към него и эа това го правя,но той явно ме има само эа машина эа свирки Ама той кат се ядоса е лош е немога да му откажа А бтв още едно момче иска да му духам и се колебаех,но май няма!!!!не искам лоша слава
    Искаш или не вече си си създала лоша слава.Ккаво е това да духаш на всеки ,който ти предложи-глулаво,детинска работа.То си е за теб,а ако гаджето ти наистина имаше някакви,макар и минимални чувства към теб,никога нямаше да те унижва по този начин.Ти обаче с лекоислието си,си се довела до това дередже.мОЖЕ ДА СЪМ ГРУБА,НО ПОНЕ ТИ КАЗВАМ ИСТИНАТА,НАЛИ
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest

о.О

лелеее....до къде стигна днешната младеж...миличка...я го зарязвай тоя малумник...гадже ще си намериш...има време...тъй че махай го...използва те...

Супер фен
    Поредната тема-ебавка

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ебаси хора толкова ли няма какво да правите ами пишете тъпи теми?
    хъхъ..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Като си свали гащите...захапваш или му вземаш панталоните или "забиваш ножа в бедрото и завърташ, за да не се затвори раната"

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Като си свали гащите...захапваш или му вземаш панталоните или "забиваш ножа в бедрото и завърташ, за да не се затвори раната"
    eh....hubavo da slushash s1vetite na John Travolta a?

mi sq naprai na celiq klas svirki
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ivilin
    Guest

eto edna otvorena, u4eni4ka s kasa poli4ka!

Тая кат е слушам ми се при щя и моя да и го подам щом е толкоз добра. Нищо, че е само на 12 години !

Лааааапай животноооооооооо! ЩЕ ГО ЛАПАШ ДО СЛИВИЦИТЕ!

Град
    Sofia
    За каква помощ молиш?
    Ти нямаш нужда от помощ!
    Спкойно всички ни карат да правиме свирки на поразия и всички сме влюбени!
    То не знаеш ли че така НИЕ мъжете си показваме любовта към половинката, като я караме против волята й да ни лапа и да гълта (понеже нали сме по-силния пол)

Иначе грешката ти е само че си лапала на тоя от класа ти и то не защото е лошо да го направиш нали , за да се усъвършенстваш , а просто защото пишката му е малка
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    world of DRUM n BASS
    ехо шшшшш деца...кфи са тея раути на 12 години!?

трябва да се спре това ..... родители говорете с децата си това е потресавъщо .... а вие милички първо се информираите бъдете готови за такива неща а това момче което те принуждава не те уважава нз как не го разбираш тои иска единсствено да му духаш ми утре ако ти каже скочи от моста или ще скъсаме ще го направиш ли ......... мислете до като е рано защото за напред ще ви тъпчат .... имаи достоинство и се уважаи защото ако ти не го направиш няма кои ....

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ami ako temata ne e ebavka spodeli s nqkoi blizuk prietel ili blizka pritelka ma pls ne duhai i na nego v slu4ai 4e e mom4e

a sega seriozno :KAK moje da ima6 gaje i da go obi4a6 kato toi te kara na sila da pravi6 svirki??????????!!!!!! zareji go!!!

P.S na kolko e toi ?? 11 ili drugata krainost 18???
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    ami ako temata ne e ebavka spodeli s nqkoi blizuk prietel ili blizka pritelka ma pls ne duhai i na nego v slu4ai 4e e mom4e

a sega seriozno :KAK moje da ima6 gaje i da go obi4a6 kato toi te kara na sila da pravi6 svirki??????????!!!!!! zareji go!!!

P.S na kolko e toi ?? 11 ili drugata krainost 18???
    Защо не и на 40
    Любовта не познава възраст
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    da we verno e moje i po durt da e na 43 ma ni6to nali se obi4at
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    world of DRUM n BASS
    Я на сички паралелки направи да видим къф е резултата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си