.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

неприятна случка ...

с пр ми след секс веднага видях че презерватива се е спукал/скусал ( нз) и ... нормално шаш 7-8 часа след това исползвахме хапче ескапеле а вече са минали около 27 часа от случката но въпреки хапчето доста ни е страх и двамата ...

Супер фен
    Спокойно, щом сте взели мерки навреме, няма проблем.

Guest
    ami neznam no ako moje se pak nqkakvi saveti nqkoi da dade... i ako moje da se vzemat i po dobri merki dokato e vreme ..

Супер фен
    Какви по-добри мерки Хапчето е напълно достатъчно! Не знаете елементарни неща, ама секс тръгнали да ми правят

Guest
    vsu6tnost kakuf e 6ansa kato procent hap4eto da podeistva

Ние какво да направим по въпроса ?

Guest
    ohh, zemete se ogramotete malko, pro4etete u4ebnika po bilogiq za 8-mi klas predi da trygnete da se ebete, deca!

Щом е взела хапчето не трябва да се притеснявате. Не може и не трябва да взима нищо друго.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

sus hap4e vzeto do 24 4asa procenta 4e nqma da zabremenee6 e 98%.a nai dobre si vzemi edin test za bremennost i vij ,ama spored men nqma za kakvo da se pla6ite spokoino.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

az sum suglasna s marinka opitaite s testa za bremennos
    People=SHIT!!!

Град
    Село.София
    Зела си нужните мерки но щом се съмняваш отиди на профилактичен преглет при гинеколог
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Голям фен
    Теста за бременност може да е достоверен, най-малко седмица след случката, а за да няма фалшиви тревоги след две - така че след една седмица си направи един тест, за да си спокойна

Rammstein
    Guest

Re: неприятна случка ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    с пр ми след секс веднага видях че презерватива се е спукал/скусал ( нз) и ... нормално шаш 7-8 часа след това исползвахме хапче ескапеле а вече са минали около 27 часа от случката но въпреки хапчето доста ни е страх и двамата ...
    Купи си наръчник за млади майки и измисли име.Да си бременна е хубаво нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си