.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    MonZ
    Guest

Приятелството и любовта

Здравейте.Случвало ли ви се е да се влюбите във ваш много близък приятел или обратно,какво правите в такива ситуаций,какво ще направите ако най - добрия ви приятел ви каже че е влюбен във вас?

Предполагам има подобни теми но е 7 сутринта и не ми се търси

Na men mi se e sluchvalo, no az bqh tazi, koqto go haresva6e. Vsi4ko zavisi ot tova ti kakvo izpitva6-dali go haresva6, ako ne-prosto mu go kaji. Sus sigurnost 6te mu e mn nepriqtno, no nqma smisul da trugva6 s nego, ako nqma6 4uvstva. Eto ti i edno izturkano laf4e : Obi4am te samo kato priqtel, ni6to ne moje da ima mejdu nas
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Това с най-добрия приятел е кофти ситуация...но често съм чувала хора да с еоплакват...на мен за щастие не ми се еслучвало но мисля че трябва да говорите макар че това сигурно ще поразхлаби приятелството ви
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    определено да той ме чакаше от 10ти клас и аз най-накрая се кандардисах отначало беше просто опит, ей така да видя какво ще излезе, но постепенно... или може би изведнъж хлътнах адски здраво и се влюбвам все повече с всеки изминал ден
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    world of DRUM n BASS
    Познато до болка..

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм имала подобен случай, но определено това се случва не рядко, защото близкото приятелство между момиче и момче почти винаги прераства в нещо повече.

Guest
    Моля ви дайте още мнения....имам нужда [-o< [-o< [-o<

anonimes
    Guest

ot drugata strana

значи аз имам най-добра приателка но започнах да се влубжам много силно в нея познаваме се от хипер малки много е гадно от моята страна и няма измукване не сум и казжал ништо за което много суйелявам много е гадно да я гледам как се сжаля и се целужа с други момчета но надяжам се някои ден това да свърши а до колкото при тебе деисвтаи на момента не прави моята гре6ка кусмет

kofti shema ama zavisi dali i dvamata imate 4uvstva..oba4e edno e po4ti sigurno ako sa s1berete t1i da sa kaje s priqtelstvoto vi e sv1r6eno do golqma stepen
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Град
    Горно Нанадолнище

.

Приятелство между момче и момиче няма. Гледали ли сте оная реклама на Sprite ?
    ...for those 10 sec...or less...I'm free

Супер фен Аватара на Barbie
    Със сегашния ми приятел бяхме близки приятели. И както го утешавах покрай предишната му връзка - от нищо-нещо - станахме нещо повече. И сега освен всичко друго е и най-добрият ми приятел. Приятелството е чудесна основа за една любов.

^^puh4e^^
    Guest
    nai-dobriqt mi priqtel e vluben v men...ot edna godina za tazi edna godina nie naistina stanahme adski blizki, no toi ne moje da si preodoleee 4uvstvata. Gogato trugna s nqkoi mu stava adski kofti i me pita "za6to ne mi kaza", a as"za da ne ti stane gadno"..... V daskalo sme po cql den zaedno i predi horata pitaha dali ne hodim .....az sum mn privurzana kum nego i nz ako go nqma nego koi 6e mi slu6a prostotiite No naistina e adski trudno Adski....Az ne trugnh s nego predi, kogato ne go poznavah, sega ova e o6te po nevuzmojno.....Kogato piine pove4e zapo4va da mi kazva kak az sum edinstvenoto momi4e, koetp obi4a, i nikoga ne bi sprql i t.n.....abe napravo e naistina mn trudno ponqkoga No za men priqtelstvoto e po vajno ot nqkakvi ednodnevni vruzki!!

Guest
    Просто не мога да си представя как го целувам...как е близо до мен...а и страшно много държа на него и знам че рано или късно ще се разделим и тогава ще е трудно да си запазим приятелството а и сме от една компания => е възможно да загубя и останалите си приятели покрай него.... и нз какво да правя....не ме привлича,просто държа на него и ми е жал че така го наранявам и не мога да разбера дали имам по - силни чувства към него.....знам че вие не можете да ми отговорите на този въпрос но просто исках да споделя с някой,благодаря на тези който прочетоха

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Slu4valo mi se e Nai-dobriq mi priqtel beshe mn vluben v men,i kato mi kaza shtqh da padna.Ottogava mina dosta vreme,no vse oshte kato izlizame use6tam 4e ima nqkakvi 4uvstva.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Повече от фен
    ми аз точно това направих....всеки ден му пишех по скайп,ревнувах гоот всичко и всички исках с мен да се закача само,до мен да седи....въобще адски мн го обичах и държах на него....но 1 ден той тръгна някъде с други момчета и момичета и уж на шега тръгна с една..аз бях съкрушена...просто не можех да ги гледам заедно и лека полека той изостави мен,нас старите си приятели и отиде при другите...вече се измина 1 г. а той все още е при тях...адски ми е гадно,сигурно 7-8 месеца съм ревала всяка вечер за него,за миналите дни.....за това е по-добре да си останете фр...защото
    Приятелството може да завърси с любов,но любовта с приятелство мн рядко!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    А мислите ли че след като той ми каза че ме обича и аз го отрязах държанието му към мен ще се промени по някакъф начин...щото не сме се виждали от 2 дни (откакто призна чувствата си) и си мисля че може да почне да ме избягва....вие как мислите?

Re: Приятелството и любовта

[quote="MonZ"]Здравейте.Случвало ли ви се е да се влюбите във ваш много близък приятел или обратно,какво правите в такива ситуаций,какво ще направите ако най - добрия ви приятел ви каже че е влюбен във вас?

Ами да на мен ми се е случвало два пъти до сега. Беше доста куцо, защото и в двата случая, си мислех, че най-после съм си намерила момче - приятел, ама уви.. В крайна сметка като разбрах, поговорих с момчетата и им казах, че ги чуствам като приятелчета само. И в интерес на истината след тези разговори и с двамата изгубих връзка. Жалко ама факт. За това от тогава си мисля, че не може да има приятелство между момиче и момче, без единия от двамата да има некви скрити или явни мисли спрямо другия.

Град
    В мечтите ти

Re: Приятелството и любовта

Цитирай Първоначално написано от MonZ
    Здравейте.Случвало ли ви се е да се влюбите във ваш много близък приятел или обратно,какво правите в такива ситуаций,какво ще направите ако най - добрия ви приятел ви каже че е влюбен във вас?[
    Амиии.... С мен и бившто ми гадже стана така... Само че когато аз започнах да си падам по него той имаше връзка (и то с моя приятелка)... Не исках да им развалям отношенията и за това просто се отдръпнах... Но се получи така, че си станахме доооста добри приятели и дори хиляди пъти съм им помагала да си запазят отношенията... Но някъде 6 месеца след това те се разделиха, а ние станахме още по-близки приятели... И още половин годогина след това една вечер седяхме навън и си говорехме (на мен ми се бяха струпали страшно много проблеми, а той се опитваше да ми помогне) и изведнъж (от нищото) той ме целуна... Но не мога да кажа, че връзата ни беше толкова хубава, защото знаехме страшно много неща един за друг и въпреи това си нямахме голямо доверие... И в крайна смета 1 ден разбрах, че ми е изневерил и се разделихме... Тогава не исках да го погледна повече.... И така развалихме прерасното ни приятелство. Сега аз имам друга връзка, но много се радвам, че с бившето ми гадже пак се разбираме и пак сме приятели...

Супер фен
    Случвало ми се е в лапешка възраст Отрязаха ме кво пак сме си най-добри приятели с тфа м и няма никакъв пр
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си