- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелството и любовта
Амиии.... С мен и бившто ми гадже стана така... Само че когато аз започнах да си падам по него той имаше връзка (и то с моя приятелка)... Не исках да им развалям отношенията и за това просто се отдръпнах... Но се получи така, че си станахме доооста добри приятели и дори хиляди пъти съм им помагала да си запазят отношенията... Но някъде 6 месеца след това те се разделиха, а ние станахме още по-близки приятели... И още половин годогина след това една вечер седяхме навън и си говорехме (на мен ми се бяха струпали страшно много проблеми, а той се опитваше да ми помогне) и изведнъж (от нищото) той ме целуна... Но не мога да кажа, че връзата ни беше толкова хубава, защото знаехме страшно много неща един за друг и въпреи това си нямахме голямо доверие... И в крайна смета 1 ден разбрах, че ми е изневерил и се разделихме... Тогава не исках да го погледна повече.... И така развалихме прерасното ни приятелство. Сега аз имам друга връзка, но много се радвам, че с бившето ми гадже пак се разбираме и пак сме приятели...Първоначално написано от MonZ
![]()