.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

ne6to kato pup4ici po penisa...

zna4i to4no kudeto e kraq na glavi4kata otdolu kato e ogolena - kudeto zapo4va samata glavi4ka imam ne6to kato suvsem malki to4ici.. Ne mi izglejda da e nqkakva bolest nz... Tova normalno li e?

Имам същия проблем но по кожата на пениса ми и то около главата те са бели и приличат на гъбички когато си разпъа кожата се виждат. какво е това?

Re: ne6to kato pup4ici po penisa...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i to4no kudeto e kraq na glavi4kata otdolu kato e ogolena - kudeto zapo4va samata glavi4ka imam ne6to kato suvsem malki to4ici.. Ne mi izglejda da e nqkakva bolest nz... Tova normalno li e?
    tova i az go imam.. malki beli to4ici... nqkvi idei kakvo to4no e i dali e opasno? :S

Не е опасно, много мъже ги имат.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

иванчооо
    Guest
    а ако може някой да обясни какво точно е това
    и дали може да се махне

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако не греша,това което описвате са често срещаните натрупани мастни образования по кожата на половите органи при мъжете-не са опасни за здравето.В случай обаче,че почувствате-сърбеж,парене, болка или въобще някакъв дискомфорт,най-добре се консултирайте с уролог-май така се казваше специалиста,който се занимава с мъжката полова система.До колкото знам няма средства,с които те могат да се премахнат въпросните бели точици.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    http://www.teenproblem.net/s/1287.html

Не знам колко още пъти ще има подобни теми - момчета, разберете, нормално е. Да направят една такава важна тема, така поне 1/3 от бъдещите теми ще се спестят. :P

Guest
    не се притеснявайте,моят приятел ги получава от време на време,най-ве4е в топлото време.най-добре е да се измиете старателно и да си купите една бебе6ка пудра с която се напудряте обилно и до 1-2 дни всичко изчезва,стига да не е нещо по-сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си