- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ne6to kato pup4ici po penisa...
zna4i to4no kudeto e kraq na glavi4kata otdolu kato e ogolena - kudeto zapo4va samata glavi4ka imam ne6to kato suvsem malki to4ici.. Ne mi izglejda da e nqkakva bolest nz... Tova normalno li e?
Имам същия проблем но по кожата на пениса ми и то около главата те са бели и приличат на гъбички когато си разпъа кожата се виждат. какво е това?
tova i az go imam.. malki beli to4ici... nqkvi idei kakvo to4no e i dali e opasno? :SПървоначално написано от Анонимко
Не е опасно, много мъже ги имат.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
а ако може някой да обясни какво точно е това
и дали може да се махне
Ако не греша,това което описвате са често срещаните натрупани мастни образования по кожата на половите органи при мъжете-не са опасни за здравето.В случай обаче,че почувствате-сърбеж,парене, болка или въобще някакъв дискомфорт,най-добре се консултирайте с уролог-май така се казваше специалиста,който се занимава с мъжката полова система.До колкото знам няма средства,с които те могат да се премахнат въпросните бели точици.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
http://www.teenproblem.net/s/1287.html
Не знам колко още пъти ще има подобни теми - момчета, разберете, нормално е.Да направят една такава важна тема, така поне 1/3 от бъдещите теми ще се спестят. :P
не се притеснявайте,моят приятел ги получава от време на време,най-ве4е в топлото време.най-добре е да се измиете старателно и да си купите една бебе6ка пудра с която се напудряте обилно и до 1-2 дни всичко изчезва,стига да не е нещо по-сериозно