- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za6to ima tolkova malki kurvi?
Vyzmuten sam kato 4eta tezi skandalni temi!!!Ta tiq malki 6avrantii na po 12-13 godini se kockat kato za svetono!!E kfo e tova?Mnogo sa prosti i glupavi!!!!
Живота си е техен.Никои не може да им налее акъл в кухите глави...Има доста такива теми, но нищо няма да постигнем с тях.Да си отварят краката за който искат когато искат...
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
щото аз съм им сутеньораpimp motherfuckaaaa (гледайте ролите на eddie griffin и ще видите къв ташак е да си от неговите хора)
ахахаха ама ти сериозна ли им се хващаш...дишай спокойно ве човек повечето истории са плод на на развинтеното им въображение
(големи фантазьори са се навъдили напоследък)
кво се впечатлявате и защо ви пука!на 12 се е** ама на 16 вече никой не иска тях да е** , че заприличват на дърти бъчви, употребени, износени и за боклука.ама н акой му дреме
.....те в африка хората живеят до 30 години- на 15 вече са дъртофелници
моята приятелка е на 20 и изглежда по малка от някои 12 годишни)
Упадъкът на ценностите, липсата на ценностна система са причините да е пълно с дребни курви...Може да звуча старомодно, но смятам, че всеки трябва да култивира у себе си ценности!За жалост от всякъде сме заляти от мръсотия - телевизия, вестници,билбордове...Е как да няма малки курви?
А родителите са прекалено натоварени, работещи и заети, за да разговарят с децата си...
Много жалко![]()
Даването на оценка за други потребители на форума е забранено. Вземете си поука и не го правете това вече.
194kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60
Много добре го каза лУбоФ моя...Първоначално написано от Sh@d0w
П.П. Какво става.. Ква е тая анархия която е настанала тука... коалка е НОВАК... И всички са полудели..
ПфФфФ.. Къде са истинските модераторииииии....![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
То и аз се чудя това. Всичко е до възпитание и родит4елски контрол. Оставени на произвола те си правят, каквото поискат. В повечето случаи обаче от това не излиза нищо добро.
Има толкова мали курви зада може да има и педофили
Първоначално написано от policiqta
dam dosta si prav ama hodi im kaji tva...te si mislqt 4e sa golqmata rabota kat se ebat nalqvo i na dqsno...abe tapi par4eta sa si..to akal s kofa nemoje6 da my nalee6 v tapata kartyna...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Аз направо съм се уплашила за бъдещите ми деца още преди да се родят![]()
Змията не си хаби отровата напразно!
Мхм мн сме си умнички дажи![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не искам да си представям какво ще е в България след десетина годинки...както е тръгнало деца и родители ще са с по 17-18 години разлика.Как ще се обръщат децата? "како" и "бате" или "мама" и "тати"?Медиите засипват света с вулгарни изпълнение, във всяка реклама е намесен секса, после как няма всичките от 12-13 годишни да се е***.Какво да се прави, колкото и да ни се иска това е, което става с тия хлапета.Тези, които го намираме това за жалко и смешно можем само да ги съжаляваме.Нищо не можем да направим.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...