.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Guest

Da si stegna zadnika za 10 dena

Pls kajete kak 4e na 15 sys klasa mi sh sme na basein i trqbva da si stegna zadnite 4asti az sym na 14 visoka 156 i teja 40 kg ne sym debela samo trqbva da si stegna zadnika 4e zimata mn se otpusnah kajete kak gotova sym po cql den da praq uprajneniq DD

Guest

Re: Da si stegna zadnika za 10 dena

Сложи си сутиен и почвай да скачаш цял ден... На въже може, дори може и пълни скокове да правиш (Което е далеч по-трудният вариант)... Това е.

Guest
    tfa i praq cql den ska4am

най-добре бягай тва от личен опит го казвам! На фитнеса за 2 седмици и то нередовно ходене бягах на пътечката и има могооо як резултат
    Il faut plut

Guest
    e az nqma kyde da bqgam a i v moq grad nqa fitnes tai 4e iskam samo uprajneniq -doma6ni

Guest
    Виж, бягането на дълги разстояния прави краката по-тънки, но не ти стяга много дупето. Най-много да ти ги оформи.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e az nqma kyde da bqgam a i v moq grad nqa fitnes tai 4e iskam samo uprajneniq -doma6ni
    мацка даже у Бобов дол има
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    мацка даже у Бобов дол има
    mi tuk nqma 6toto mu praqt remont za tfa help mee :P

i na men tva mi trqq amaa xx ;] pravi nqkvi uprajneniq tam digai kraka nalqvo nadqsno napred nazad i tei \/

Фен
    Град
    София
    Xxax vie okli ste, smis spored mene za da se stegne edin zsadnik 2 sedmici ili tam 10 dena sa mnoo malko vreme..... de da znam taka si mislq
    a ina4e po temata, mi de da znam, klekove, digane na kraka, bqgane. Az treniram leka atletika i mnoo mi pomaga

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ima edno uprajnenie, koeto moje6 da pravi6, no ne e mn gotino.. az pone ne go obi4am, no se stqga dupeto s nego.. ama z 10 dena.. ne vqrvam d stane..
    Zna4i lqga6 po korem na zemqta primerno i nqkoi sqda na krakata ti.. ili ako nqma koi d sedne na krakata ti si gi puha6 pod legloto primerno haha.. az taka pravq, 6ot ne trqbva d se murdat.. a nqma koi d sedi v/u krakata mi vs pot.. i kato ima6 opora n krakata, slaga6 rucete napred i zad glavata i hva6ta6 s ednata drugata.. malko tupo go obqsnih.. dnao si me razbrala i zapo4va6 da se vdiga6 nagore.. ama ne d se poburva6 s rucete ot poda hahah. 6ot tka ni6to nqma d napravi6
    Dano me razbra kvo imam predvid.. ako ne si kaji i ako moga 6 ti go obqsnq pak po-ok

Pls kajete kak 4e na 15 sys klasa mi sh sme na basein i trqbva da si stegna zadnite 4asti az sym na 14 visoka 156 i teja 40 kg ne sym debela samo trqbva da si stegna zadnika 4e zimata mn se otpusnah kajete kak gotova sym po cql den da praq uprajneniq DD
    e kvo ima6 da stqga6 pove4e ty sig si kato RAYNA ebaty klio6tata 45 kila tova e super malko

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    e kvo ima6 da stqga6 pove4e ty sig si kato RAYNA ebaty klio6tata 45 kila tova e super malko
    Еми тя не иска да отсалабва ,а да се сегне.Има огромна раэлика
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си