.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    JohnyBB
    Guest

Въпрос за след епилиране

Vuprosut mi e sledniq - sled kato sum se epiliral s epilator pod mishnicite , moga li da se kupq?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    хахха..що пък да не можеш...ти опитай да се напръскаш с дезодорант после....ако оживееш..честито!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    много ясно,че можеш. ако кожата ти е разранена или те щипе, или боли сложи й лед или просто я намажи с някакво кремче.
    няма любов

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Re: wupros za sled epilirane

Цитирай Първоначално написано от JohnyBB
    Vuprosut mi e sledniq - sled kato sum se epiliral s epilator pod mishnicite , moga li da se kupq?
    Няма пречка да се изкъпеш,ти да не се притисняваш,че можеш да се заразиш от водата нещо,ако кожата ти е разранена
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

естествено че можеш да се къпеш.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Може естествено, но съм чувала, че е по хубаво да се епилира кожата след баня и след пилинг.По малко болезнено е

iva889
    Guest
    най-правилно е след епилация да не се къпеш поне 4 часа защото епилираните места могат мн лесно да се възпалят (т.е. да излезнат онези гадни червени точици които никой не обича) ако искаш можеш да сложиш някакъв подходящ крем или пудра във всяка аптека в която отидеш и попиташ за крем или пудра ще те насочат към някой продукт

Мен си ми излизат червени точици дори и да не се мия после.По принцип се къпя преди епилация,но ти ако искаш можеш да се къпеш след това.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    entre el mar y una estrella...
    по-добре да се къпеш преди това - порите се разширяват след къпане и може да те боли по-малко. на указанието за ползване на моя епилатор шишеше да не се къпеш няколко часа след епилация.по-скоро си земи пудра от аптеката, за да не ти е раздразнена кожата и не пръскай веднага дезодорант - много щипе
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    хахха..що пък да не можеш...ти опитай да се напръскаш с дезодорант после....ако оживееш..честито!
    =D>

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Аз пък се капя след епилация ама няма нз ем да ако те щтипе мойе също и със стикче за под мишници да се намажеш поне аз с такова се мажа и облекчава...

и аз тей правя....първо излизам от банята (щото порите се разширяват) и после действам с епилатора. Червени точици винаги се появяват но след това изчезват като се поуспокои кожата...а за дезидорант- не дей

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    не се къпи веднага след епилация, след 3-4 часа вече може да се изкъпеш
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iva889
    най-правилно е след епилация да не се къпеш поне 4 часа защото епилираните места могат мн лесно да се възпалят (т.е. да излезнат онези гадни червени точици които никой не обича) ако искаш можеш да сложиш някакъв подходящ крем или пудра във всяка аптека в която отидеш и попиташ за крем или пудра ще те насочат към някой продукт
    И аз така четох наскоро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си