.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: SyvetTt ako moje

SyvetTt ako moje

Мрази ли сте някого толкова че неможете да му простите? Това да ваш приятел с който да се познавате от 3 годишни и почти да е най-добрият ви приятел. По цял ден да сте били с него на кафета на сам натам и той най-накрая да ви прецака. примерът е все едно да сте му позволили много неща и да има само едно супер важно правило и той да го наруши по най гадния начин.Ако сте мразили кажете как го преодоляхте или какво стана след време. или какво да направя щото с бой май няма да стане
    Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
    Not the expression, no, literally give an arm for?
    When they know they're your heart
    And you know you were their armour
    And you will destroy anyone who would try to harm 'her???

Супер фен
    Ами аз попринцип много лесно мога да простя ако ми се извинят,но винаги помня какво лошо са ми казали/направили!Нз нз просто не бъди повече фр с него!!!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    ne mrazq tova e zaguba na vreme i nervi

Мега фен Аватара на koalka
    Омразата е гадно нещо, с което вредиш само и единствено на себе си.Не знам какво е направил приятеля ти, не искаш да кажеш, но аз мисля, че трябва да му простиш.Все пак за една грешка не си струва да разваляш дългогодишно приятелство.Но все пак твое е решението.

mi nai-dobrata mi priqtelka sled 11 godi6no poznanstvo mi zabi noj v gurba i to zaradi nai-golqmata glypost.Da q mrazq?Ne.TOva bi ozna4avalo,4e imam nqkakvi 4yvstva kum neq.Napulno mi e bezrazli4na.I otdavna i prostih.Prosto ponqkoga mi lipsva,no ne6tata nikoga nqma da sa su6tite.Ve4e izob6to ne se vijdame

Ne mislq che e hubavo da mrazish!Smqtam che trabva da go preodoleesh i da prmahnesh ot jivota si tozi priqtel.Po natatuk vnimavai na koi se doverqvash!

nqma smisul da go mrazish, no az lichno kato me precaka edin chovek za men toi ne sushtestvuva veche i kolkoto i dobur priqtel da mi e minavame na "zdr! kak si?" i dotam... vse pak ne bi te precakal ako naistina mu pukashe tolkova mnogo za teb, no nz se... ako durjish na nego i naistina ne mojesh bez nego(taka da se kaje) mu prsoti, makar che nqma smisul, zashoto nqma da ste tolkova blizki za napred.. spored men

еми и да му простиш и да не му простиш.. нещата никога няа да са такиа кфито са били преди.. така, че.. според мен ако найстина немоеш без него и ти липсфа.. що да не му простиш.. може да съжаляа за грешката си... но незнам.. немоа ти дам пълен съвет без да знам кфо е станало.. ама мисля, че ш почуфстфаш кфо да напраиш.. успех
    ~!1912!~

miii 4ak da mrazq ne ama nqkoi p1t mn s1m sa iznervqla i d1lgo vreme s1m bila sad ama ina4e posle sa opraihme..
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Град
    world of DRUM n BASS
    Изяде боя...и се премести в ддруг град

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    убии глупака с мълчание (в твоя случей с презрение)
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си