.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: SRAM ME E

FFFFASSSSSSSSSHHHHHIIIION
    Guest

SRAM ME E

zdr.az sam na 14 godini gadjeto mi -sashto ,hodim ot 2 meseca i polvina .problema e che toi e ciganin no po nishty ne prilicha na tiah est samo po cviat na kojata inache absoliutno e super pich.i iskam s tova momche da izlezna na diskoteka no me e sram da ne mi se podigravat vsichki v diskotekata zatva che s mangal sam vleznala i plus tva shte me e sram da sediim samo dvamata ;( no nikoi drug ne iska da doide shtoto vsichki ne go ponasiat zaradi tva che e rom ;( az go obicham no mnogo me e sram da ida s negy na disko ;( daite saveti plss i bez obidi ako moje ai chao na vs

Аконаистина го обичаше толкова много нямаше да се срамуваш от него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Qko go obi4a6e istinski nqma6e da ti puka ot horkosto mnenie.... HORSKOTO MNENIE SLED MOITO POGREBENIE!!!! az sam na toq princip \/

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    mangal li ? xaxa aide sa seriozno......luda li si maaaaa????????????????????????? sori 4e taka ti go kazvam ama ne si v red se fane6 s takav.za seki vlak si ima patnici! i kvo ot 2 meseca i sa za 1 vi pat na disko? haha ne moga da priema 4e eistina tva
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    ami shto puk da ne sam s mangal ?

омФ ако го обичаше найстина няаше да ти пука.. само тфа ш ти каа..
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако наистина го обичаше толкова, нямаше да се срамуваш от него и да ти пука от хорското мнение..личи си колко го обичаш...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Obich?! ABSURD! Pone e trqbvalo da pomislish za tiq neshta predi da stavate gadjeta...
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на Sarabi
    Кой нормален човек би нарекъл гаджето си, което обича "мангал" ... дори и да е такъв...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    София
    Естествено че никой няма да го понася, и естествено че ше те е срам...кво правиш изобщо с циганин ?
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

mii nz da ti kaja ama naistina ako go obi4a6 nqma da te e sram az za sebe si nikoga ne bih tr1gnala s rom ako 6te i nz...prosto ne gi ponasqm i tva e
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Алеандра е права... но все пак толкова ли се свършиха българите
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    world of DRUM n BASS
    Може да прозвучи расистко ама АЗ МРАЗЯ МАНГАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Заеби го фани друг и отивай на диско...

Град
    Горно Нанадолнище

.

Както ти казаха-малко мисли преди да направиш нещо. Как мой да тръгнеш с мангал е. Майка им циганска аз. Гад мръсна. Толкова ли няма кой българин да тръгне с тебе, че с мангал ? Нормално е да те е срам. Зарязвай го !
    ...for those 10 sec...or less...I'm free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си