Zdraveite,az sam edno mnogo okaqno momiche,i iskam da vi spodelq bolkata si.Omrazna mi da sam obekt na podigravki ot celiq mi klas,da me pravqt na 6ut i samo da si mislqt,4e mogat da si izlivat pumiqta otgore mi! Prez cqloto vreme se draznqt s mene i mi praqt i govorqt razni gadorii,s dve dumi izkarvat si kompleksite otgore mi,no na men mi omruzna.Az sum momi4e,te mom4eta,a te sa gadni i prosti i ne znaqt kakvo pravqt,no 6te sujalqvat.Men me boli ot otno6enieto im i pove4e ne moga,a i ne mislq,4e e redno da gi izdurjam i e red da napravq ne6to sre6tu vsi4ki tiq naprazni napulno nezaslujeni ebavki i to samo za da si zapulvat vremeto i da si 4e6at krastata.Da ama ne,ne sa poznali!Kak da gi zatapq?O6te pove4e,4e az nqmam nqkakvi vidni nedostatuci,krasivo i simpati4no momi4e sum,dosta usmihnato,prez pove4eto vreme pozitivno nastroeno,e da ne sam ku4ka,ama sam gotin 4ovek,a te ve4e me susipvat i trqbva da gi spra! Kak mislite 6te e nai-uda4no,za6toto e o4evidno,4e te go pravqt samo,za da me draznqt,no nqma da produljat! Help mee,4uvstvam se mn pottisnata No 6te napravq ne6to po vuprosa,za6toto te sa prosto edni nedorasli pi6lemeta i trqbva da razberat,4e na men NQMA da mi minat!