- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да съм готин пич и мадамите да припадат като ме видят
100% съм съгласен с тебПървоначално написано от AleX`
Първоначално написано от Otchaqn___
![]()
![]()
![]()
tva li e smisala na jivota ti ? da stane6 Don Juan i da pravi6 sex s qki jeni ???
bojee naroda se e sbarkal totalno ...![]()
Донякъде. Но повече трябва да се импровизира. Пикъпа помага, колкото да схванеш идеята. Да имаш някаква основа и да действаш![]()
...for those 10 sec...or less...I'm free
Виж наистина е добре че тренираш.Но това не е най важното.Момичетата лятото ще те гледат ама само това-трябва ти освен тяло да си лафиш с тях-да ги занимаваш.Да им е приятно с теб и ще видиш как нещата ще потръгнат.Казвам ти го от опит и аз тренирам от няколко години,и наистина хората почват да те забелязват като се съблечеш по плажа,ама няма да дойдат да те занимават.Просто изпитват интерес,и ако ти отидеш при тях,номера ще стане.Пробвай и ще стане.Остави ги тея които пишат безмислени мнения.Но трябва определено да наблегнеш на поведението и прикъзките с момичетата,а това за пафюмите не е важно да си винаги със скъпи.Никой няма да тръгне с теб,понеже се обличаш с най скъпото
.Е има такива материални момиченца ама аз лично от такива само съм патил и ти го казвам като съвет
.Аре със здраве и успех
слушай к'фо бе келеш... бъди такъв какъвто си!
бъди себе си!
ако направиш това мацките ще започнат да ти обръщат внимание дори и да не ходиш с най педалските фешън дрешки прилепнали по спарения ти задникаре сега чупка и умната
![]()
Първоначално написано от Otchaqn___
Искаш секс ?
Ходи на околовръсното и готово.
Искаш да припадат както те видят и това е много лесно достатъчно е само да не се къпеш в продължение на 2 месеца и всички ще припадат като те дидят.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лигльоооооооо ако изглеждаш така както пишеш значи никога нема да стане това което ти се иска.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Tочно казаноПървоначално написано от bai-brother
![]()
povervai mi i antonio banderas da stane6,pak mackite nqma da pripadat kato te vidqt
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Те са гъзарски...както и прилепналите потничета...Първоначално написано от `Death`Whore``
Ам пич просто трябва да се държиш естесвено и все някоя ще те хареса.А това всичкото, което си го направил ми изглежда все едно си слагаш някаква маска и се държиш изкуствено...всичко, което правиш трябва да ти идва отвътре.Айде успех.
хъхъ..
ПхахахХАхахаах Последното нещо, което гледам в момчетата е дрехите, но твоите всъщност май се набиват на очи..хич не ми се нравят момчета с бели панталони..предпочитам дънки, ако може по-изсипани и кецове/маратонки, НО белите панталони ми се виждат изключително гейски. Важни са не дрехите, а погледа като за начало. Усмивката също е голям плюс. И накрая умението да се държиш подобаващо..ако пък искаш да си въртиш момичетата мога да ти дам скайп на едно момче, което не е чак толкова симпатично, но успява да се държи така, че привлича изцяло вниманието...Но този вариант не ти го препоръчвам..бъди си истински и не се лигави, за да те харесват много хора...
дравейте, реших да попитам,
та от няколко месеца сериозно ти търся приятелка за задявки, вися по парковете, записах се на латино танци, но никоя не ми обръща внимание. изцяло смених гардероба си, като сега наблягам вече на по мъжки дрешки - по прилепнали потничета, бели панталони, кожени чехли и т.н., абе като цяло готин тип съм, ама мацките не ми се кефят. купувам си само маркови неща, ползвам страхотен афтър шейв на гилет и пак не помага.
Някой може ли да каже някаква формула как да стана ДОН ЖУАН, като пичовете в бмвтата и мержаните и само с някви яки жени да излизам и да правя секс. мерси много.
[quote]
be ti 6to si misli6 4e si napravil ne6to koi znae kakvo??? vseki uvajava6t sebe si muj koito ne jelae da miri6e na konska tor trqbva da polzva strahotno uhae6ti ne6ta, vseku uvajava6t sebe si muj trqbva da se obli4a v hubavi drehi i su6to da osuznae 4e kato visi v parkovete edva li nqkoq zabludena pti4ka 6e mu kacne na h..q. Formula da stane6 don juan hahahhahhahah - ami tva da ne ti e matematika be pi4, vkarai malko misul v taq glava, pomisli sam kakvo bi se haresalo na momi4etata i ne o4akvai s podobni "podvizi" da vpe4atli6 nqkogo - prosto v dne6no vreme takiva ne6ta se s4itat za normalni
da ti kaja,po-dobre madamite da ne pripadat kato te vidqt,za6toto tova moje da ne se dulji na fakta,4e si gotin,a na tukmo obratnoto!![]()
УЖАС
НАПРАВИ СИ ФЛЕш..ПУСНИ КОСА ДО ВРАТА..ИЛИ РАСТА....ОБЛИчАЙ СЕ СМЪКНАТО..НОСИ РАЗДЪРПАНИ РИЗИ,НОСИ КЕЦОВЕ,НЕ СЛУшАЙ чАЛГА И СИчКИ ПИчКИ шЕ СА ТИ В КРАКАТААААААААААААА
С други думи ходи така сякаш те е влачила реката...Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Е са още по малко ще те харесват, щот се праиш на интересен ... просто бъди себе си, все някоя мацка ще те хареса.. някога, а не да те хареса някоя такъв какъвто по принцип не си...
Пи4 , обьрни внимание на характера ти .. как се отнасяш с моми4етата.. не вси4ко зависи от марковите дрешки или парите ..
kАк Да Те ЗабраВаА кат немоа тА запомнА ?
ако туй на твоя аватар си ти то аз изглеждам кат на моя Защо???
1. тоя на аватара е поне на 25
2. като гледам какъв въпрос си задал не си на повече от 14-15
3. щом можеш да качиш снимка в imagehack защо да не можех и във форум
и ако щеш и пластична операция си направи на Брат Пит да замязаш все същия идиот ще си останеш
Седиш по парковете?Там освен кучета,друго няма...
Така както се описваш подразбирам,че искаш яка мацка,която да ползваш за секс нали?Ами отиди в някоя дискотека в 3 часа през ноща,намери си пияна "мацка" и деистваи...тя дори няма да те погледне.
Както каза някои преди това,не всичко е дрехата и парата,държанието отблъсква!Ако подсвиркваш и се правиш на интересен,никои няма да те хареса....
отговорът на този жъпрос е мн елементарен след като зн 4е на по4ти вс мом4етаболнта тема е МОДА замисли се нормално е като си модерен да ги привли4а6 но за да си модерен тябва да има6 средства и време трябва да си сс яка при4еска яко тяло яки дрехи и супер мн зависи от държанието което един мн особен за вси4ки избор смисал не всеки се кефи на едно определено държание така 4е спор мен попитаи за този въпр моми4е което те познава
let me tell you something interesting:hahahahahahaahahahaaahahahaahahahaahah hahahahahahahahahahahahahahaahahhahahahaahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahhaahhaahahahha
YOU ARE AN ASSHOLD!!!FUCK YOU GAY!![]()