Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Абе това са глупости освен това съм 99% сигурна ,че не е без причина сигурно си някой единак и твойто мнение се различава от това на половин свят.В моя клас също има едно момиче,което не е грозно ама е такова говедо че си нямате на представа тя винаги е права и спори срещу целия клас еми не може така я си помисли ти мислиш едно а други 30 човека друго.Кой е прав?Явно имаш някакви по спецялни изискваня които няма да минат ако пък толко ти пречат минаваш на самостоятелна форма на обучение и ще престанат.Съжалявам че се изразявам толкова злобно обаче според мене на тия хора нещо не им е наред.САМОЧУВСТВИЕ му се вика и от това как се описваш като красива,умна,забавна и як човек си личи ,че нямаш никаква самокритичност.НЕ ВСИЧКИ СА ТИ ДЛЪЖНИ
Dobre,ami i taka da e,nali trqbva da se postigne nqkakav konsensus,vse pak sme v edin klas i 6te trqbva da se turpim,6tem ne 6tem,o6te dulgo vreme.Az se opitvam PONQKOGA da smek4a situaciite,no te ne razbirat.Ami kakvo da napravq az?I az ne sum im dlujna! Nikoi na nikogo ne e! Az moje da imam po-razli4no povedenie,no tova si e moq rabota,nali?Moje da ne jiveq v tehniq svqt i te v moq,no vseki e li4nost,nali?I ne e povod za takiva ne6ta! I q da se zamislim,ne e li kompromisa re6enie?E,da ama te sa de4kovci i ligliovci i ne samo,4e ne razbirat zna4enieto na taq duma,ama ne razbirat i vaob6te kakvo pravqt prez po-golqmata 4ast ot vremeto.Ami sulajqvam,ama mai ne samo az sum v gre6ka,a?Celta e da nqma tolkova mn komflikti,no te sa si rekli,4e 6te pravqt kakvoto si poiskat s men,e , NQMA, tova,4e sam po-razli4na(moje bi) v razbiraniqta si,ne im dava pravoto na takova povedenie! Tova e!