.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Seventeen
    Guest

Голяма каша стана

На 17 години съм. Имам си приятел от близо 2 седмици... излизаме си по кафета, закачаме се... всичко си е наред или поне така си мислех, до днес.
    С приятеля ми бяхме седнали на една пейка в парка когато видях как едно момче минава покрай мен и ми се усмихва страшно чаровно. Изведнъж ми просветна, че въпросното момче го познавам... мой бивш съученик. Подскочих от пейката и се втурнах към него, той продължаваше да ми се усмихва (по-дяволите каква усмивкаааа ). Заприказвахме се и от дума на дума си разменихме телефоните. Той ме попита: "Това момче... приятелят ли ти е?" аз само кимнах уклончиво и той отсече: "Ами... скоро няма да бъде." каза ми той, като ми намигна и ме остави сама с него.
    Останах като хипнотизирана... преди време още го харесвах... но сега... сякаш... всичко се беше изпарило. Приятелят ми само ме изгледа злобно и ме попита: "Кой е тоя!?" Аз само изхлипах: "Приятел."
    и с това разговора приключи. Не знам какво да правя... влюбена съм в съученика си от близо 3 години и чак сега като че ли има шанс нещо да излезе... ама не знам. Като че ли ще бъде глупаво да се впусна в такава авантюра, без да знам какво правя... а и гаджето ми???

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами какви са ти чувствата към гаджето ти... Замисли се кой харесваш повече, с кого искаш да си. Се към единия изпитваш по-силни чувства.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

dam i az sum na tova mnenie, no ako naistina si vliubena v bivshiq si suychenik po-dobre ne luji nastoqshtiq si piqtel i se zamisli dali naistina iskash da hodish s nego, dokato vse oshte ne e stanalo trurde kusno i slojno...

Po dobre si izqsni kakvo izpitvash kum vseki edin...I ako naistina tolkova mnogo haresvash bivshiqt ti sauchenik...Skusai s gadjeto ti dokato e rano.Vie hodite edva 2 sedmici...poburzai,za da ne mu bude tolkova kofti kogato go reznesh!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами все един от двамата харесваш повече, помисли добре кой е той, защото според поста ти, това е съученика ти, или поне така го разбирам аз.И все пак...помисли си добре с кого искаш да бъдеш и действай

напълно подкрепян MoHuTo .. изясни си кфо чуфстфаш и към гаджето ти и към бифшия ти съученик и си 6
    ~!1912!~

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ами какви са ти чувствата към гаджето ти... Замисли се кой харесваш повече, с кого искаш да си. Се към единия изпитваш по-силни чувства.
    И аз така мисля. =D>
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако мислиш, че и ти и гаджето ти имате чувства един към друг и че вашата връзка има бъдеще по-добре си остани с него. А и ти сама каза, че първоначално дори не си познала момчето. Дали това не е желание просто да имаш нещо, което на времето не си могла да имаш. Но ако пък толкова ти се иска да тръгнеш със стария съученик, не виждам какво ти пречи. Дано наистина да е това за което го мислиш.
    В крайна сметка ти си решаваш кой е най-правилния избор за теб. А времето ще покаже.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, както казаха другите-изясни си чувствата към гаджето и към този приятел.

em ti si re6ava6 koi ti haresva pove4e ai ako ediniq go obi4a6 a drugiq samo go haresva6 ti trqa si preceni6s koi ot dvamata iska6 da si
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    честно казано не ми хареса това колко самодоволно съученика ти е отсякъл "Ами... скоро няма да бъде"! не мислиш ли, че е прекалено самоуверен?! такива момчета, които мислят, че си им в кърпа вързана не заслужават да оправдаваш очакванията им и да им повдигаш самочувствието като се влачиш след тях!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    София
    Тръгвай със старата любов, и без тва няма за какво да мъчиш настоящето ти гадже...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми, както казаха другите-изясни си чувствата към гаджето и към този приятел.

mi ....purvo vij syu4enikati kvi 4ustva ima kum teb...dali izob6to te haresva...a posle misli kfo 6te pravi6....puk ako syu4enika ti te haresva...kfo tolkova zarqzva6 gadjeto ti ...se pak hodite ot 2 sedmici kfo tolkova i hvashta6 noviq.... :d
    Muzikata e lubov,ritama e suprovot,a dvete spleteni zaedno olicetvorqvat moq jivot.....!

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си