- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да напрая че да ме хареса
ми начи харесвам едно момиче много я обичам и почти всяка седмица се виждаме ( от различни градове сме ) и тя е много готина и печена мисля че и тя ме харесва новъншния ми вид не е много привлекателен (поне според мен ) таа ... искам да питам кво да напрая за да станем гаджета . И да питам външния вид по важен ли е за да харесваш някой
10х предварително
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
za men lichno, razbira se durja malko ili mnogo na vunshniq vid, no tova ne e nai-vajnoto. Ako edno momche uspee da me vpechatli s durjanieto i povedenieto si kum men bih trugnala s nego, po-dobre otkolkoto s nqkakuv maneken, koito ne mi predlaga nishto drugo osven krasotata si, a ne mersi...
Зарежи външния вид и започни да я сваляш. И прочети какво съм написал: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=97813Първоначално написано от чаровниче
purvo ne sum na 12 a na 13 i vtoro gledam tyka 10 godi6ni momi4eta se e*at tei 4e ne mi e rano zaПървоначално написано от HYPE
![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
пффФ...много е гадно като си харесаш някой и като почнеш да се мислиш какво да направиш, за да му се харесаш...според мен най-важното е всеки да бъде себе си!!!мммм тфа е \
/
Пънк намали си аватара ве![]()
а за момчето......нзн ако те харесва......значи те харесва ако не значи не
![]()