.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    рика
    Guest

Снимки и др. по време на секс!

Правили си сте си снимки или филмче докато правите секс. И интересно ли вие да се видите отстрани или пък може да действа и възбуждащо. Мен в цялатаработа само едно ме притеснява и това е материалът да не попадне в чужди ръце, но пък ми е интересно отстрани как изглеждам!

Lestat357
    Guest

Re: Снимки и др. по време на секс!

Цитирай Първоначално написано от рика
    Правили си сте си снимки или филмче докато правите секс. И интересно ли вие да се видите отстрани или пък може да действа и възбуждащо. Мен в цялатаработа само едно ме притеснява и това е материалът да не попадне в чужди ръце, но пък ми е интересно отстрани как изглеждам!
    Да, правил съм! Къде ще попадне и дали ще бъде качено в нета си зависи изцяло от теб и съобразителността ти!;]

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Понякога ми се е искало да си направя, но като се стигне до секс обикновено не ми се занимава с нищо друго.

Супер фен
    Да, клипче с телефон съм правила, защото и на мен ми беше интересно, как изглеждам отстрани
    Мисля, че ако имаш достатъчно доверие на партньора, с който си, няма да има нужда от притеснение, дали ще се разпространи материала...

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Да, клипче с телефон съм правила, защото и на мен ми беше интересно, как изглеждам отстрани
    Мисля, че ако имаш достатъчно доверие на партньора, с който си, няма да има нужда от притеснение, дали ще се разпространи материала...
    С телефон ли? Хахахаха - вярно имаше доста такива качени навемето в data-та. Е, ако просто ти е интересно да се видиш отстрани, скоро след като си го направила. В противен случай - свестен фотоапарат, а най-добре видеокамера, статив, осветление... Зависи какво целиш, де. Лека нощ на всички!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    С телефон ли? Хахахаха - вярно имаше доста такива качени навемето в data-та. Е, ако просто ти е интересно да се видиш отстрани, скоро след като си го направила. В противен случай - свестен фотоапарат, а най-добре видеокамера, статив, осветление... Зависи какво целиш, де. Лека нощ на всички!
    Дам, с телефон. Е, моето със сигурност не е от качените, с гледането веднага се изтри Просто ми беше интересно да се видя, пък и нещо ме беше избило на лигня
    Айде лека ти нощ

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Правил съм снимки. Нищо не обичайно не видях. Вече съм ги и позабравил

миии правил съм, да. А то си зависи от тебе къде ще попадне...
    На който му се убива време...

Град
    Sofia
    И аз съм правил снимки с телефон, а ми е мерак да пробвам с веб камера, но не и да го качвам някъде специално.
    На мнение съм че действа възбуждащо
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Burgas
    Да и аз съм правила клипче с телефона.Ми честно да си кажа отстрани много не ми харесва как изглежда.Или по точно ме хваща срам като се гледам .

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не, не съм... честно казано не изгарям от желание, но всичко може да се случи. Едва ли ще видя нещо, което не съм виждала досега

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правили сме си снимки с моя голички след секс, ама той после ги трие пред мен. А и сме двамата, а мисля, че той не би искал да лъсне голия му пищов в нета!

Град
    Някаде по Дунав
    Дам правила съм
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Re: Снимки и др. по време на секс!

Цитирай Първоначално написано от рика
    Правили сме си с приятеля ми, даже и цял клип си направихме!Беше много готино!Хич не съм се притеснявала, че може да попадне в ръцете на друг, обаче...форматирах си харда, бях забравила да го кача на флаша и...няма го вече

Не съм...Мисля, че така се разваля магията а и нямам желание да се гледам отстрани...

Супер фен
    Град
    sofiq
    o nie s priqtelq mi pravihme daje nqkolko klip4eta-super e:P

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Още не сме си правили, но ми се иска да се видя каква смешна картинка съм отстрани.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    нормално да ти се иска да се видиш от страни, пък и технологиите го позволяват на всеки му се иска да види сам себе си по време на секс...иначе, да, правила съм и аз
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си