- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки и др. по време на секс!
Правили си сте си снимки или филмче докато правите секс. И интересно ли вие да се видите отстрани или пък може да действа и възбуждащо. Мен в цялатаработа само едно ме притеснява и това е материалът да не попадне в чужди ръце, но пък ми е интересно отстрани как изглеждам!![]()
![]()
![]()
Да, правил съм! Къде ще попадне и дали ще бъде качено в нета си зависи изцяло от теб и съобразителността ти!;]Първоначално написано от рика
Понякога ми се е искало да си направя, но като се стигне до секс обикновено не ми се занимава с нищо друго.
Да, клипче с телефон съм правила, защото и на мен ми беше интересно, как изглеждам отстрани![]()
Мисля, че ако имаш достатъчно доверие на партньора, с който си, няма да има нужда от притеснение, дали ще се разпространи материала...
С телефон ли? Хахахаха - вярно имаше доста такива качени навемето в data-та. Е, ако просто ти е интересно да се видиш отстрани, скоро след като си го направила. В противен случай - свестен фотоапарат, а най-добре видеокамера, статив, осветление... Зависи какво целиш, де. Лека нощ на всички!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Дам, с телефон. Е, моето със сигурност не е от качените, с гледането веднага се изтриПървоначално написано от Lestat357
Просто ми беше интересно да се видя, пък и нещо ме беше избило на лигня
![]()
Айде лека ти нощ![]()
![]()
Правил съм снимки. Нищо не обичайно не видях. Вече съм ги и позабравил
И аз съм правил снимки с телефон, а ми е мерак да пробвам с веб камера, но не и да го качвам някъде специално.
На мнение съм че действа възбуждащо![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Да и аз съм правила клипче с телефона.Ми честно да си кажа отстрани много не ми харесва как изглежда.Или по точно ме хваща срам като се гледам.
Правили сме си снимки с моя голички след секс, ама той после ги трие пред мен. А и сме двамата, а мисля, че той не би искал да лъсне голия му пищов в нета!
Дам правила съм![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Не съм...Мисля, че така се разваля магията а и нямам желание да се гледам отстрани...
o nie s priqtelq mi pravihme daje nqkolko klip4eta-super e:P
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Още не сме си правили, но ми се иска да се видя каква смешна картинка съм отстрани.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
нормално да ти се иска да се видиш от страни, пък и технологиите го позволяватна всеки му се иска да види сам себе си по време на секс...иначе, да, правила съм и аз
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...