- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ВИДЯХ ГИ...
БРУС ДИКИНСЪН,СТИВ ХАРИС,ЯНИК ГИЪРС,ДЕЙВ МЪРИ,АДРИАН СМИТ ИИИИИИ НИКО МАК БРАЙЪН или накратко казано IRON MAIDEN!
Чакам този концерт сигурно 7-8 години вече,днеска всичко стана реалност,мечтата ми се сбъдна вече мога да си умра спокойно.ВЕЛИК КОНЦЕРТ,вечни класики-The Number of the beast,Fear of the dark,Wrathchild,2 Minutes to midnight...УЗУРПИРАЩО ЯКО БЕШЕ!!!!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Не бях на концерта, но това щеше да е причината да отидаПървоначално написано от Магесник
Недей така - имат още няколко култови песни.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Браво, аз все още не съм получила сведения за концерта, мъжът ми май е жив.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Някой няма ли да постне снимки, нещо...Да разкажете как е минал концерта.
Концертът беше наистина ВЕЛИК. Страхотни музиканти, страхотно присъствие, страхотно шоу. Като излезнаха на сцената първите няколко минути ги гледах така. Просто не можех да го повярвам. Като си върнах способността си да се свижа така издивяхме просто...Глас нямам, всичко ме боли. Една дума ми изниква сега в съзнанието като си мисля за Мейдън - перфектни. Това е.
Абе не знам, ама живея на 2-3 километра от локото и като се показах през прозореца се чуваше музика.Не мога да си представя какво е било там.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Бе може да се опише,трябва да се види.На The Number Of The beast от сцената се показа 3 метрова кукла на дявола,която си въртеше главата и със светещи червени очи зяпаше публиката.На Iron Maiden,огромен танк се показа на сцената,завъртя си оръдието към побликата и от него излизаше дим,очаквах да изстреля някакви фоерверки,но в този момент от купола се показа Еди,който се въртеше и зяпаше публиката през бинокъл.Накрая на The Evil That Man Do ,на сцената се появи огромна ходеща кукла на Еди,която се правеше че стреля по публиката с един автомат.Почти за всяка песен отзаде се разпъваха за фон огромни декори.
Беше велико!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
И аз исках да отида, но трябваше да избирам между Менсън и Мейдън, а аз избрах Менсън.Какво да правя, любимец ми е.А и все пак няма ли снимки?![]()
ако не сте снимали кучета гадни ще ви изям ташаците!!!!!!!!!!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ЧЕ КОГА БЕШЕ НЕГОВИЯ КОНЦЕРТ !Първоначално написано от koalka
Видях ги..и тез дет си мислят,че никой не ги е видял как чукат...е,видях ги![]()
kolko 4asa be6e koncerta
kazaha mi 4e 4i4ko brys e bil dosta grozni4ak xaxxa![]()
По едно ще познаете чалгаря по душа-винаги гледа визията на музикантите. Дори и да става дума за един от най-великите гласове в рока и метъла...Първоначално написано от Анонимко
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Първоначално написано от Child_In_Time
![]()
![]()
![]()
Са само седя в нас и ги слушам.. И всеки момент ще се разрева...![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Жестоко! Само това мога да кажа, другото не може да се опише с думи![]()
Трябва адски много да съжаляваш, че не си отишъл, дори само за тази песен, беше невероятно!!!!Такова нещо не се описва с думи, трябва да се усети....Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Охххх А като си представя, че заклет чалгар като бившето ми гадже е ходил...![]()
![]()
"OPAAAA KONCERTA NA MAIDEN DALI PA NE BE6E BRUTALEEEEEENNN!!!!!!KOI NE E BIL QKO PROPUSNAAAA E NA TFA MU VIKAM DA SE NAKEFI6" и след концерта си написа тва на скайпа.
![]()
![]()
Защо такива хора като него изобщо са ходили...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
^muhahahaha![]()
дали ще дойдат пак?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И след това сите масово с аватари на Мейдън..![]()
Бахти защо не отидох?! Дайте някакви снимки, клипове!
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
_SL_ дано дойдат!