slu6ai macka.....min godina dekemvri skusah s edno mom4e, keto be6e adski skadko i az bqh super hlutnala , no ne kazvam obi4am , zatoto emn silno.....vruzkata ni zapo4na romanti4no i spontanno, i az bqh mn 6tastliva 4e sum s nego Re6ih da go poopoznaq i ne se ra4oavah , no ima6e edin problem.....staroto mu gadje.....Znaeh 4e q e obi4al, 4e mn e stradal 4e sa skusali ( tova mu go kazvaha mn strani4ni hora)...az si kazvah "az 6te mu pomogna daq zabravi, nqma da buda kato neq (neinite nedostatuci) i toi 6te se privurje kum men....Turpqh go da mi govori a neq (te sa ot edin klas), i vinagi si zamul4avah, preglu6tah...za6toto toi tvurde6e "tq e mn gotina kato opriqtelka, no za gadje ne stava"Vqrvah mu.....No po edno vreme use6tah 4e toi se otdrupva ot men....togava govorihme i toi kaza 4e ne izpitva ve4e mn silni 4uvstva kum men...skusahme. Sled vreme q vidqh, zapozhnah se s biv6ata mu i s enaloji da budq edna ve4er s neq....Tq be6e moita protivopolojnost....kato po4ne6 ot vun6en vid i stil, prez harakter i izlu4vane ( neinoto be6e zlobno)....6tom go vidqh kak q gleda mi stana qsno....ne q be6e zabravil za men ne znaeha i plovinata ot horata, koito znaeha 4e e hodil s neq...i tq ne znae6e.....za go preodolqh i sled izvestno vreme sre6tanah drug....toi be6e prekrasen i nikoga ne spomenava6e staroto si gadje.....no v edin hubav den mi kaza "az ne moga i ne iskam da q zabravq".....vse ppadam na takiva. Moqt suvet kum teb e NE SI ZASLUJAVA.aZ ne bih go ponesla ( da znam 4e toi si misli zadruga, a uj e s men)Znam kolko usiliq upotebih da izmestq "drugata", no samo stradah! Otrupni se ot nego i vij kakvo 6te stane!ako se vurne pri teb zna4i du5rji na teb! No ne s eunijavai, zaradi mom4e i negovite nepreodoleni vruzki !uspeh \/