.

Виж резултатите на анкетата: Кое от двете съсипва повече косъма?

Гласували
161. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • топиране

63 39,13%
  • преса

98 60,87%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

Топиране или преса?

Винаги съм се чудила кое от двете съсипва повече косъма.
    Топирането го накъсва,а пресата го гори.
    Ако някой знае отговора да помага
    Ако темата ви се струва тъпа - ключ.
    няма любов

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ами топирането е доста вредно.Това четкане в обратна посока на косама олющва горния слой на косъма, в резултат на което косата губи блясъка си и става по уязвима на външните фактори.
    Пресата също уврежда косъма.Високата температура изсушава и уврежда косъма.Въпреки, че на пазара се появиха керамични преси или тези с водно изпарение пак е доста вредно.Така че не може да се прецени кое е по вредно

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Против и двата метода съм.По-добре е да прибягваш към тях,когато ще ходиш на някакво по-официално събитие и ти трябва прическа.Познавам момичета които всеки ден си правят косата с преса и е просто ужасно изголена,независимо от това,че пресите им са с някакви специални приставки,които уж предпазват косата от високата температура.Топирането също е не по-малко вредно.Така,челично мой съвет еда избягваш и двата метода.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    реших малко да съживя темата,за да видя какво мислите и вие
    няма любов

I dvete sa mn vredni za kosata . Az li4no mn rqdko si pravq kosata s presa, po4ti ne e polzvam taka si sedi, a za topirvane o6te ne sam probvala, no ne mislq i da opitvam

Град
    lost in darkness
    mhm,spored men i dvete sa ednakvo vredni

Do you think it hurts to die ?
    Or it's hurting so much more to stay alive...

Офф .. и аз се чудя кое е вредно и кое не е ,защото искам да си топирам косата. Стои ми много добре,обаче ме е страх, че ще си съсипя косата и май ще се откажа ....

Всеки божи ден правя и двете неща .. първо я изправям и после я топирам ; ))

ПС. и не съм забелязала да си е загубила блясъка или каквото и да е друго нещо .. Много си е добре даже .. ама тва все пак зависи каква ти е косата .. ако ти е тънка може много да си я прецакаш
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

изправям си косата с преса и преди да запо4на да използвам маска за коса .амбули и т.н ми беше мн изтощена и не прили4аше на нищо

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Presata iztoshtava i uvrejda kosata poveche..

Цитирай Първоначално написано от Nadelina

Град
    Бургас
    Изправям си косата всеки ден...знам че е изключително вредно,но....поне използвам маски и не се изтощава чак толкова...топирам я рядко,но когато го правя съчетавам и преса и топиране...пресата е по-вредна
    Най-същественото е невидимо за очите...

И двете я съсипват,но топирането ми се струва по-безвредно
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от kapinka

ПС. и не съм забелязала да си е загубила блясъка или каквото и да е друго нещо .. Много си е добре даже .. ама тва все пак зависи каква ти е косата .. ако ти е тънка може много да си я прецакаш
    И аз правя това всеки ден...опитвам се да я поддържам с маски..и кво ли не...серуми...изто6тава се и о6те как...но...чак пък да ти пада горния слой на косъма от топиране...зависи и от топирането,ако се топирва, с 4етките дет решат добитъка...така съм свикнала от край време,системно топирване и третиране с пресата...понякога си почива от второто,заменям го с пяна...но топирването си остава...не мога да се търпя без обем

Цитирай Първоначално написано от pepita87

И аз правя това всеки ден...опитвам се да я поддържам с маски..и кво ли не...серуми...изто6тава се и о6те как...но...чак пък да ти пада горния слой на косъма от топиране...зависи и от топирането,ако се топирва, с 4етките дет решат добитъка...така съм свикнала от край време,системно топирване и третиране с пресата...понякога си почива от второто,заменям го с пяна...но топирването си остава...не мога да се търпя без обем
    и аз съм така всеки ден изправям и топирвам.. и не съм забелязала толкова мн да ми се е овредила косата

Цитирай Първоначално написано от LannyBarbie
    Цитирай Първоначално написано от pepita87

и аз съм така всеки ден изправям и топирвам.. и не съм забелязала толкова мн да ми се е овредила косата
    Мила,не мога да кажа,че не е увредена,но не до такава фаза,че да спра да се топирвам и изправям...после може и да си блъскаме главите..ма... ко да прайм,красотата изисква жертви

Град
    Карлово
    vijte sq az s 300 zora sa topirvam 6toto kosata mi e na 8plasta i seki plast...... staa mn slojo ama mi e mn interesno kak sa topitva sas se6oar.... pi6ete mi na skype gigi_malko_aneposlu6no_angelche

poprincip i dvete yvrejdat kosama .. oba4e ako se topira6 prekaleno dalgo smisal v prodaljenie na 1 sedmica seki den na sledva6tata moje i da ne ti ostane kosa ot samoto nakasvane koeto se poly4ava....
    dokolkoto ako se darpa6 s presata ima veroqtnost krai6tata ti da izgorqt , no spored men po dobre krai6tata koito moje6 da skasi6 s 2 prasta otkolkoto cqlata kosa da ti zaprili4a na slama ....
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

pepita87 ako pravi6 i dvete seki den te savetvam da si zeme6 maska i anpyli 6toto dvete v kombinaciq sa syper vredni!!! ti moje sega da ne go zabelqzva6 oba4e sled nqkoq dryga godina ...
    pak i kato iska6 obem te savetvam kato izleze6 ot banqtaa po4va6 da se izpravq6 s se6oara oba4e vmesto da se darpa6 nadolo kam zemqta i da ti se spleskva probvai da q drapne6 nagore ... drapni taka 1 ki4yr 3-4 pati posle go prasni s lak v korenite i si gotova ....
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Град
    Карлово
    vi6iti sq iskam obem ama iskam i hubava kosa!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Карлово
    ei hora q kajete kak da si sloja i az kartinka na profila 6toto nqmam i nz kak pls pi6ete

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ми според мен пресата вреди повече - тя изгаря целия косъм,докато топирането уврежда само една част от него

и аз натиснах преса защото тя гори косата и е доста вредна докато топирането мисля че по не е вредно

Re: Топиране или преса?

Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    Винаги съм се чудила кое от двете съсипва повече косъма.
    Топирането го накъсва,а пресата го гори.
    Ако някой знае отговора да помага
    Ако темата ви се струва тъпа - ключ.
    xaxax i dvete.no az gi pravq,znam 4e e vredno za kosataaa i tn.oba4e stoi mnoy gotino.
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си