- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Топиране или преса?
Винаги съм се чудила кое от двете съсипва повече косъма.
Топирането го накъсва,а пресата го гори.
Ако някой знае отговора да помага![]()
Ако темата ви се струва тъпа - ключ.
няма любов
Ами топирането е доста вредно.Това четкане в обратна посока на косама олющва горния слой на косъма, в резултат на което косата губи блясъка си и става по уязвима на външните фактори.
Пресата също уврежда косъма.Високата температура изсушава и уврежда косъма.Въпреки, че на пазара се появиха керамични преси или тези с водно изпарение пак е доста вредно.Така че не може да се прецени кое е по вредно![]()
Против и двата метода съм.По-добре е да прибягваш към тях,когато ще ходиш на някакво по-официално събитие и ти трябва прическа.Познавам момичета които всеки ден си правят косата с преса и е просто ужасно изголена,независимо от това,че пресите им са с някакви специални приставки,които уж предпазват косата от високата температура.Топирането също е не по-малко вредно.Така,челично мой съвет еда избягваш и двата метода.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
реших малко да съживя темата,за да видя какво мислите и вие![]()
няма любов
I dvete sa mn vredni za kosata . Az li4no mn rqdko si pravq kosata s presa, po4ti ne e polzvam taka si sedi, a za topirvane o6te ne sam probvala, no ne mislq i da opitvam![]()
mhm,spored men i dvete sa ednakvo vredni
Do you think it hurts to die ?
Or it's hurting so much more to stay alive...
Офф .. и аз се чудя кое е вредно и кое не е ,защото искам да си топирам косата. Стои ми много добре,обаче ме е страх, че ще си съсипя косата и май ще се откажа ....![]()
Всеки божи ден правя и двете неща .. първо я изправям и после я топирам ; ))
ПС. и не съм забелязала да си е загубила блясъка или каквото и да е друго нещо .. Много си е добре даже .. ама тва все пак зависи каква ти е косата .. ако ти е тънка може много да си я прецакаш![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
изправям си косата с преса и преди да запо4на да използвам маска за коса .амбули и т.н ми беше мн изтощена и не прили4аше на нищо![]()
Presata iztoshtava i uvrejda kosata poveche..
Изправям си косата всеки ден...знам че е изключително вредно,но....поне използвам маски и не се изтощава чак толкова...топирам я рядко,но когато го правя съчетавам и преса и топиране...пресата е по-вредна![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
И двете я съсипват,но топирането ми се струва по-безвредно![]()
Just haters make me famous! εĭз
И аз правя това всеки ден...опитвам се да я поддържам с маски..и кво ли не...серуми...изто6тава се и о6те как...но...чак пък да ти пада горния слой на косъма от топиране...зависи и от топирането,ако се топирва, с 4етките дет решат добитъка...така съм свикнала от край време,системно топирване и третиране с пресата...понякога си почива от второто,заменям го с пяна...но топирването си остава...не мога да се търпя без обемПървоначално написано от kapinka
![]()
и аз съм така всеки ден изправям и топирвам.. и не съм забелязала толкова мн да ми се е овредила косатаПървоначално написано от pepita87
![]()
Мила,не мога да кажа,че не е увредена,но не до такава фаза,че да спра да се топирвам и изправям...после може и да си блъскаме главите..ма...Първоначално написано от LannyBarbie
ко да прайм,красотата изисква жертви
vijte sq az s 300 zora sa topirvam 6toto kosata mi e na 8plasta i seki plast...... staa mn slojo ama mi e mn interesno kak sa topitva sas se6oar.... pi6ete mi na skype gigi_malko_aneposlu6no_angelche![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poprincip i dvete yvrejdat kosama .. oba4e ako se topira6 prekaleno dalgo smisal v prodaljenie na 1 sedmica seki den na sledva6tata moje i da ne ti ostane kosa ot samoto nakasvane koeto se poly4ava....
dokolkoto ako se darpa6 s presata ima veroqtnost krai6tata ti da izgorqt , no spored men po dobre krai6tata koito moje6 da skasi6 s 2 prasta otkolkoto cqlata kosa da ti zaprili4a na slama ....
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
pepita87 ako pravi6 i dvete seki den te savetvam da si zeme6 maska i anpyli 6toto dvete v kombinaciq sa syper vredni!!! ti moje sega da ne go zabelqzva6 oba4e sled nqkoq dryga godina ...![]()
pak i kato iska6 obem te savetvam kato izleze6 ot banqtaa po4va6 da se izpravq6 s se6oara oba4e vmesto da se darpa6 nadolo kam zemqta i da ti se spleskva probvai da q drapne6 nagore ... drapni taka 1 ki4yr 3-4 pati posle go prasni s lak v korenite i si gotova ....![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
vi6iti sq iskam obem ama iskam i hubava kosa!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Nadelina
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ei hora q kajete kak da si sloja i az kartinka na profila 6toto nqmam i nz kak pls pi6ete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми според мен пресата вреди повече - тя изгаря целия косъм,докато топирането уврежда само една част от него
и аз натиснах преса защото тя гори косата и е доста вредна докато топирането мисля че по не е вредно![]()
xaxax i dvete.no az gi pravq,znam 4e e vredno za kosataaa i tn.oba4e stoi mnoy gotino.Първоначално написано от `sladko_kotence
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind