- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Топиране или преса?
napulno sam suglasna!Първоначално написано от kapinka
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Всеки ден съм и с пресата.. и с гребенчето и лака..
Мечтите са безкрайни..
taka po tazi tema moga da napi6a cqla istoriq i to moq samo ne se smeite mn pls! Taka bqh na 13-14 kogato zapo4nah da si prawq po taka pri4eski da re4em za petuk we4er subota we4er ala bala.Imah mn dulga do krusta i straaa6no gusta swetlokestenqwa kosa purwo zapo4nah za wseki petuk da q izprawqm towa produlji kum 1 mesec.Posle re6ih 4e ne mi stiga i re6ih na wsqko kupane da po4na miq si kosata prez den.Sled nqkade 2 meseca zapo4nah da q prawq na wafli w korenite a bratow4edka mi me topira6e s lak za petuk we4er, tq me nau4i posle zapo4nah sama da se topiram na wsqko kupane.Otdelno si naprawih sled twa mn rusi ki4ori toest kam 80% stanaha na 4etwartiq pat, we4e bqh nawar6ila 14.I tka kosata mi nali si izrastwa6e i tazi 4ast koqto be6e po4nata da e topirwana i s presa w korena sliza6e po duljinite.Be6e stra6no okusana i opurpana.Skusih si malko kosata naprawih q nqkade do nad busta poneje be6e mn dulga i mi pre4e6e po4nah na stupala da q prawq i q podstrigwah redowno, no prodaljawah da q topirwam i s presa w korenite i da q izprawqm prez den.Wmomenta skoro 6te naprawq 16 i kosata mi e nqkade do ramenete,rusa i powqrwaite ne q li naprawq kogato se izkupq izglejda mn tunka i opurpana.Taka 4e momi4eta 6tadete kosata si, nqkoi moje da kaje 4e ot malka sam po4nala ama waob6te ne sum si imala i ideq kolko e wredno powqrwaite!!!
RWH
i az izpolzvam i dvata metoda no tova e samo za petak i sabota v drugite dni ne mi puka se pak sam na 13)))~ i mnogo malko topira a presa samo petak i sabota leko ak butna inache se s varzana kosichka i taka
)) nqkoi pat i q kadrq s masha ama tui e neshto drugo pak i za daskalo ne mi puka chesno kazano
![]()
![]()
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Мога да кажа,че всеки ден използвам преса и косата си ми е съвсем наред,защото я подхранвам... Аз пък съм против това да се примиряваш с това,което си ... Смисъл като не ти хъресва косата ти си я изправяш ... Много е тъпо да ходиш с неуформена коса,стърчаща наникъде ....
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
vseki si ima sobsvteno mnenie mila nali taka spored men presata e po vredna isu6ava i izto6tava kosata dokolkoto znam moqta kosa v momenta e kusi4ka i si praq a stur4i oba4e polzvam vaksa pqna lak polzvai gel t1 ne se izto6tava samo ot teq raboti ami i ot kozmeti4nite produktiПървоначално написано от _miShlence_
Ами аз отговора на тоя въпрос го виждам така: с пресата косата се изгаря (говорим за преса само в корените, за повече обем), а при топирането по-скоро оплешивява, щото докато се срешиш половината коса си оскубваш.
И все пак топирането е по-добрият вариант, щото ако се срешиш внимателно, с много търпение няма да има видими последици.
molq vi trqbva mi speshen suvet....tui kato moqta kosa e adski rqdka i po princip samiq tip kosa mi e mazna....ako ne q miq vseki den znachi napraooo neshto ujasno e....molq vi pomognete mi i mi dadete suvet kak da si pravq kosata ....pravila sam q po sqkakav nachin ne stoi i ne stoi is presa,s presa i topirvane samo topirvane nishto ne stoi nai mnogo za 1 chas stoi i vsichko otiva po dqvolite![]()
![]()
![]()
И двете са еднакво гадни и еднакво глупави.Дали ще имаш накъсана,или изгорена изтощена коса,е все тая.
Ами може да пробваш ако си я сушиш със сешоар да спреш за известно време, или обратно - ако не я сушиш да почнеш. Така може да намалиш омазняването. А за обема след като се топираш/пресираш слагаш ли лак? Ако слагаш и въпреки това не ти стои, купи си лак с по-силна фиксация.Първоначално написано от J3n17o
I dvete sa mn vredni za samiq kosum.Imam priqtelka koqto be6e s gore dolu hubava kosa no se postriga i zapo4na da q izpravq vseki den s presa i sega i e mn mazna izto6tena postoqnnno cufti i kosuma i e mn slab kusa se sp lesno taka 4e po dobre s natural look i hubava kosa otkolkoto s nqkfa mijava kosica![]()
![]()
Twilight FANPIRE
Според мен пресата :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Znachi slagam si lak vsichko sam probvala minalata vecher probvah izsuhih si q s seshoar posle slagam lak na kichura koito presirah stana super qko i na sledvashatata sutrin pochti se beshe izgubil efekta ....a do kolkoto za laka pochti vsichki vidove lakove sam polzvala mn e stranna kosata mi imam chustvoto che vseki kosum e s negovo si mnenieПървоначално написано от BlueCat
![]()
преса много ясно![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Ами те и двете увреждат косъма.Но примерно за обем в корените може да се сплиташ на малки плитчици преди лягане.На сутринта като ги разплетеш има същия ефект като вафлите от пресата.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
ami nz koe ot dvete presata - gori kosata , a pri pove4to puti pri topiraneto kosata se nakusva
И двете![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от Nadelina
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
хахах нищо и няма на косата кораво копеле е 1 година вече преса секи ден и иам чувство че става всее по здрава![]()
I Love
Vania
Kabakova
преса![]()
Ne sym perfektna,n0 sym efektna!Na k0it0 mu stiska,neka me p0iska!Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam.. (h)
темата не е кое предпочитате,а кое е по-вредно за косата. по емотиконката ти съдя,че не си разбрала правилноПървоначално написано от adrenalinkataaa
![]()
![]()
няма любов
аз от 6 месеца почти е нямало ден в който да не се изправям..ии топирам![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
според мен топирането ..