Цитирай Първоначално написано от BlueCat
Цитирай Първоначално написано от J3n17o
molq vi trqbva mi speshen suvet....tui kato moqta kosa e adski rqdka i po princip samiq tip kosa mi e mazna....ako ne q miq vseki den znachi napraooo neshto ujasno e....molq vi pomognete mi i mi dadete suvet kak da si pravq kosata ....pravila sam q po sqkakav nachin ne stoi i ne stoi is presa,s presa i topirvane samo topirvane nishto ne stoi nai mnogo za 1 chas stoi i vsichko otiva po dqvolite
Ами може да пробваш ако си я сушиш със сешоар да спреш за известно време, или обратно - ако не я сушиш да почнеш. Така може да намалиш омазняването. А за обема след като се топираш/пресираш слагаш ли лак? Ако слагаш и въпреки това не ти стои, купи си лак с по-силна фиксация.
Znachi slagam si lak vsichko sam probvala minalata vecher probvah izsuhih si q s seshoar posle slagam lak na kichura koito presirah stana super qko i na sledvashatata sutrin pochti se beshe izgubil efekta ....a do kolkoto za laka pochti vsichki vidove lakove sam polzvala mn e stranna kosata mi imam chustvoto che vseki kosum e s negovo si mnenie