.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    didi_5
    Guest

Въпрос към Ниго

Чудих се дали темата е за тук или за "спорт и здраве"...и сори ако не е за тук...
    Та много ще съм благодарна на Ниго ако ми каже някакъв ефикасен фитнес уред за домашни условия за стягане на бедра и дупе...и махане на гадния целулит.Нямам време за фитнес,затова ми трябва у дома...Иначе аз мисля да си поръчам един страничен степер,който рекламират по телевизията...и един уред за коремни преси(аб суинг или нещо такова).Ще се радвам да споделиш мнението си за тях.
    Мерси предварително.

Ниго
    Guest
    Не ти трябва нито едно от двете. Подобни уреди свършват като закачалкли след 2 месеца. Вземи си:
    въженце за скачане: 5 лева
    швейцарска топка : 15 лева
    дъмбели (да можеш да променяш теглото) два по 10 кг (две лостчета 2,5 кг, 4 дискчета по 2,5 кг и 4 по 1,25 кг.)
    С това ще можеш да извършваш на 90% това, което се прави и във един фитнес.

Целулита не е нищо друго освен натрупани мазнини.
    Най-важното за сваляне на мазнините е диетата!

Прави няколко седмици тренировката от темата горе (секси тренировка за жени). После може да започнеш български клек с тежестите.

Всички уреди, които ги рекламират по телевизията не струват. САмо си давате парите за глупости.

Тренировката на Хайди Клум няма степери и уреди, а клекове и плиета.

Виш в spidersport. com раздела тренировка в домашни условия.

didi_5
    Guest
    Много ти благодаря!Ще опитам съветите ти

Guest
    Е,добре вече в 20 тема сигурно чета,че скачането на въже е много ефикасно...Ама аз като се замисля никой не казва как точно да скачаме...смисъл с двата крака едновременно или единия крак след другия???Защото на мен примерно ми е по-лесно е крак след крак,а не двата едновременно...има ли някакво значение как ще скачаме?

Ниго
    Guest
    Има много и различни начини. Все пак на ниво любител е важна общата полза. Ако се интересуваш от вариантите питай в сайтове за бойни изкуства.
    Скачането на въже го споменавам само като натоварване, което гори мазнини. ОСвен това от стойката и скачането се прибира малко корема. Не е необходимо много място и въженцето е евтино. Затова го препоръчвам. Много по-ефикасно е от степери и такива боклуци.

Скачай както ти е удобно и издържаш повече време.

Guest
    Ок, мерси

Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Има много и различни начини. Все пак на ниво любител е важна общата полза. Ако се интересуваш от вариантите питай в сайтове за бойни изкуства.
    Скачането на въже го споменавам само като натоварване, което гори мазнини. ОСвен това от стойката и скачането се прибира малко корема. Не е необходимо много място и въженцето е евтино. Затова го препоръчвам. Много по-ефикасно е от степери и такива боклуци.

Скачай както ти е удобно и издържаш повече време.

А не служише ли за нещо с краката... за целулит ли или се лъжа О.о
    Life sux but just keep smiling

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Скачането на въже е вид кардио. Усилва мастния катаболизъм = горене на мазнини = премахване на целулит.

Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Скачането на въже е вид кардио. Усилва мастния катаболизъм = горене на мазнини = премахване на целулит.
    аха.. мерси...
    знаеш ли, че си златен? =D>

Голям фен
    Град
    софия
    Тва скачане на въже е много рисковано, на колко години си ?
    Ако скачаш всеки ден , след време ще почнат да те болят пищялите..

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Тва скачане на въже е много рисковано, на колко години си ?
    Ако скачаш всеки ден , след време ще почнат да те болят пищялите..
    ем.. аз съм на 16 ;Д
    и винаги ли е така?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си