.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: Emo Style

Пияници!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Чефо ми поиска пари да купим мастика и тръгнах да го настъпвам по чисто новите бели адидас кецове той поне беше добре и се отдръпна...щях да изям някой друг шамар след тва
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    дамм...по пътя се обади на Бетс да се похвали даже готини са доста кецовете...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна
    оргия ще правим значи...обещал ми е едно нещо и още не съм си го получил
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    абе не мога да разбера защо само разваляте името на стила като се наричате емота?! Емо не е просто стил на обличане а душевно състояние! Не можеш да идеш и да си купиш дрешки само заради тва че са от емо магазин! Дрехите за емото, изразяват това което иска да каже и покаже на света! Земи се скрии някъде и стига и ти си петнила името на стила! Защото заради нео емота като теб, истинските емота са ограничени и отхвърлени от обществото, с което стила им се обезмисля, защото просто няма кой да разбере какво искат да кажат, и че всъщост им трябва помощ а не още "последователи" привлечени от интересните дрешки! ЗЕМИ СЕ СКРИИИИИИИИИ!!!!!!!
    За какво душевно състояние ми говориш? За разглезени лигави пуберчета, които не знаят какво искат и отново търсят внимание ??? Стига глупости!!! Никакви дрехи, никаква музика не може напълно да определи душата на един човек, чувствата му и всичко що се таи дълбоко в него. Емо или Гошо или Пешо... все тая. Това е поредната идиотщина на подрастващото поколение, а вие всички сте се втурнали да бъдете такива. Мислите, че така ще бъдете различни, а в действителност пак ставате еднакви.
    сууупер съм съгласна с cool girl

;D.Как веднъж не усетих в тоя 'стил' да има нещо друго освен фалш.Как не мога да разбера нищо друго от тях,освен че изпедерастя днешната младеж.Няма и да разбера явно.Дано поне те осъзнаят,че хората не обичат позьори; )))
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

jeann_ylonen
    Guest
    OMFG!ne moje da postavqte vsi4ki pod ob6t znamenatel!Mrazq emo-ta neznam si kvo si!A vsa6tnost poznava6 li emo?Emi az poznavam i tezi koito poznavam sa strahotni hora!Neznam za drugite.Tezi,koito az poznavam ne si rejat venite i ne revat za 6tqlo i ne6tqlo!A tova ,4e ima hora det mislqt ,4e da si emo e moda prosto ne mi se 6te da se zanimaam s takia.Jalko e ,4e ima takia pozyori dori nqkoi si praat fal6ivi belezi ,za da izglejda,4e sa si rqzali venite!Tova e neveroqtno tapo ama kvo da se pravi prostotiqta hodi po horata,ne po gorata.

EmO_G!rL
    Guest
    абе хора никой не може да разбере какво му е на едно истинско емо тва което вие знаете за тях не много точно нзли аз съм емо и знам какво става и с мен и с други емота

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от EmO_G!rL
    абе хора никой не може да разбере какво му е на едно истинско емо тва което вие знаете за тях не много точно нзли аз съм емо и знам какво става и с мен и с други емота
    Аз пък съм Пешо и знам кво става с мен и с други Пешота!!!

stfu n die, stupid emo kid.

//Даже и мозилата ми подчерта emo като неправилна дума.
    бахахахахаххааххахахахаха ха!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Аз пък съм Пешо и знам кво става с мен и с други Пешота!!!

stfu n die, stupid emo kid.

//Даже и мозилата ми подчерта emo като неправилна дума.

хахахаха този пост ме кефи

Guest
    Рошава коса,права надолу,кецки,точки,квадрат ета,доза депресия и малко тревичка и ше станеш...
    само,че според мен тоя начин на обличане си идва от вътре,не трябва да се мъчиш да си такава разбираш ли..
    е айде кефи те стайла,отиваш купуваш дрешки,одължаваш косата и.т.н..ама има ли смисъл кат не се чувстваш добре..и удобно най-вече
    те са супер накичени,колкото и да ме кефи с толкова неща никога не мога да изляза,не само аз де..според мен темата е излишна,или си емо или не си,не можеш да се правиш на такъв щото личи от 200 км..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Рошава коса,права надолу,кецки,точки,квадрат ета,доза депресия и малко тревичка и ше станеш...
    само,че според мен тоя начин на обличане си идва от вътре,не трябва да се мъчиш да си такава разбираш ли..
    е айде кефи те стайла,отиваш купуваш дрешки,одължаваш косата и.т.н..ама има ли смисъл кат не се чувстваш добре..и удобно най-вече
    те са супер накичени,колкото и да ме кефи с толкова неща никога не мога да изляза,не само аз де..според мен темата е излишна,или си емо или не си,не можеш да се правиш на такъв щото личи от 200 км..
    евала за поста =D>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от ~MiSs KaUlItZ~
    В тоя форум, някой само нещо да каже - ВСИЧКИ му се нахвърлят...На бас, че след моя пост надолу ще се напълни с обиди и упреци...ццццц, егати поколението...много сте дребнави, бе хора!Осъзнайте се малко....
    такива са правилата на играта, мис романтичке

просто, за да спазим законите на живота - което е за ваше добро - сме ДЛЪЖНИ да се държим като задници

не разбирате ли, трябва да ни пуснете по едно благодарствено ЛС, защото така ви каляваме

айде не си пробутвай шибания социален дарвинизъм, света отдавна се сбогува с него.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Emo sa mi malko pedalski ama karai
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Re: Emo Style

Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    Здравейте....Бих искала да Ви попитам знаете ли къде в София се продават дрехи в стил Емо?......
    FUCKING WANNA BE!

осъзнай се моля те....
    BRING ME THE FUCKING HORIZON NOW!!!

Голям фен
    Град
    Психиатрична болница Св. Иван Рилски – Нови Искъp кв. Курило, България
    Охх, ХОРА, момичето/момчето ви попита за емо магазин, може просто да иска да земе подарък за рождения ден на нейн/негов приятел, т.е. кой ви каза, че е емо/имо. Земете се сбийте накрая!!!!!!! Иначе аз нямам нищо против емотата/имотата - не ми пречат.

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Няма специални магазини за дрехи.
    Просто като си вземеш едни обикновени дънки, един черен колан, една блузка на розови точици, като си изправиш косата и си пуснеш бритона да ти скрива лицето, като се накичиш с разни гривнички (може и кожени) и като сложиш една чанта на страни - ей ти имо
    Мале това описание наистина ме изплаши...... Ще си замълча... Май съм ЕМОО
    Ми май Черинка всичко каза...
    Дам, по логиката на cherinka и аз съм емо/имо. (а дори аз не знаех това)
    Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22

Град
    София
    Спокойно ... Недей така.. То попринцип нали както обясниха няколко тру-та.. трябва да се чувстваш като емо за да си..
    Вие на хероин ли сте бе?

flirt4e.com i zaka4ka.com tam sa nai-golemite bokluci mn rqdko ima tam svesni xora....

;( ;( никой не разбира емотат и тва е много гадно

Град
    Варна
    млъкни бе..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен
    Град
    в килера
    И какво трябва да им разбираме?

Какво има да им разбираме просто лиглйовци без работа, имащи нужда от внимание мисля че достатъчно им отделихме

Цитирай Първоначално написано от Child_In_Time

Какво има да им разбираме просто лиглйовци без работа, имащи нужда от внимание мисля че достатъчно им отделихме
    се едно

^ като е все едно не мрънкай...

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    ^ като е все едно не мрънкай...
    ...еми нали е имо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си