- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Emo Style
Чефо ми поиска пари да купим мастика и тръгнах да го настъпвам по чисто новите бели адидас кецоветой поне беше добре и се отдръпна...щях да изям някой друг шамар след тва
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
дамм...по пътя се обади на Бетс да се похвали дажеготини са доста кецовете...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
оргия ще правим значи...обещал ми е едно нещо и още не съм си го получил![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
сууупер съм съгласна с cool girlПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
;D.Как веднъж не усетих в тоя 'стил' да има нещо друго освен фалш.Как не мога да разбера нищо друго от тях,освен че изпедерастя днешната младеж.Няма и да разбера явно.Дано поне те осъзнаят,че хората не обичат позьори; )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
OMFG!ne moje da postavqte vsi4ki pod ob6t znamenatel!Mrazq emo-ta neznam si kvo si!A vsa6tnost poznava6 li emo?Emi az poznavam i tezi koito poznavam sa strahotni hora!Neznam za drugite.Tezi,koito az poznavam ne si rejat venite i ne revat za 6tqlo i ne6tqlo!A tova ,4e ima hora det mislqt ,4e da si emo e moda prosto ne mi se 6te da se zanimaam s takia.Jalko e ,4e ima takia pozyori dori nqkoi si praat fal6ivi belezi ,za da izglejda,4e sa si rqzali venite!Tova e neveroqtno tapo ama kvo da se pravi prostotiqta hodi po horata,ne po gorata.
абе хора никой не може да разбере какво му е на едно истинско емо тва което вие знаете за тях не много точно нзли аз съм емо и знам какво става и с мен и с други емота![]()
бахахахахаххааххахахахаха ха!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Рошава коса,права надолу,кецки,точки,квадрат ета,доза депресия и малко тревичка и ше станеш...
само,че според мен тоя начин на обличане си идва от вътре,не трябва да се мъчиш да си такава разбираш ли..
е айде кефи те стайла,отиваш купуваш дрешки,одължаваш косата и.т.н..ама има ли смисъл кат не се чувстваш добре..и удобно най-вече
те са супер накичени,колкото и да ме кефи с толкова неща никога не мога да изляза,не само аз де..според мен темата е излишна,или си емо или не си,не можеш да се правиш на такъв щото личи от 200 км..![]()
евала за поста =D>Първоначално написано от Анонимко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от quench
айде не си пробутвай шибания социален дарвинизъм, света отдавна се сбогува с него.
Emo sa mi malko pedalski ama karai![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
FUCKING WANNA BE!Първоначално написано от lost_girl
осъзнай се моля те....
BRING ME THE FUCKING HORIZON NOW!!!
Охх, ХОРА, момичето/момчето ви попита за емо магазин, може просто да иска да земе подарък за рождения ден на нейн/негов приятел, т.е. кой ви каза, че е емо/имо. Земете се сбийте накрая!!!!!!!Иначе аз нямам нищо против емотата/имотата - не ми пречат.
![]()
Дам, по логиката на cherinka и аз съм емо/имо. (а дори аз не знаех това)Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
Спокойно ... Недей така..То попринцип нали както обясниха няколко тру-та.. трябва да се чувстваш като емо за да си..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
flirt4e.com i zaka4ka.comtam sa nai-golemite bokluci mn rqdko ima tam svesni xora....
![]()
![]()
![]()
;( ;( никой не разбира емотат и тва е много гадно![]()
млъкни бе..Първоначално написано от EmO_G!rL
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И какво трябва да им разбираме?Първоначално написано от EmO_G!rL
се едноПървоначално написано от Child_In_Time
^ като е все едно не мрънкай...
...еми нали е имоПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()