lesno li e da ostanesh fr s nqkoi,koito obi4a6?Ne,nali?
Cqlata istoriq e dosta dalga,taka 4e 6te vi spestq podrobnostite.Beshe uj golqma lubov.Po princip trudno se privyrzvam,no eto tozi pyt se privyrzah i mnogo obiknah mom4eto.Nqkolko shtastlivi meseca zaedno.Ahh kolko beshe hubavoregradki,celuvki,razhodki mili dumi...i kakvo stana?Kakto vsqka hubava istoriq si ima krai,i nashata beshe taka.
Dokato bqhme zaedno 4uvah samo hubavi neshta za nego,kazvaha mi 4e e seriozen i ne e nqkoi liglio,koito se bazika s momi4etata.(da poqsnq 4e tragnahme oshte na 2-rata sreshta i az ne go poznavah)Otna4alo beshe neshto kato shega...no s vremeto razbirah 4e naistina ne e kato drugite.Darjeshe se izklu4itelno milo.Kogato mi pisheshe sms vinagi pisheshe nakraq Obi4kam te!
Nakraq po4nahme da se karame za drebni neshta,zashtoto i toi i az imahme problemi..koi gi nqma!I zaradi tezi drebni neshta si kazahme i kofti raboti...i taka kato izlqzohme skysahme.Toi se darjeshe korenno razli4no.Vse edno ne mu pukashe!Kaza mi 4e iska da si ostanem priqteli i 4e mnogo mu pukalo.E da ama az otkazah,zashtoto ne mu vqrvah 4e dori i mani4ko go interesuva..i taka skysahme.Ottogava dori edno Zdr ne si kazvame.Podminavame se vse edno ne sme se poznavali.
Dnes razbrah,4e edin priqtel e govoril s nego..i go e pital dali se pozdravqvame.Toi otgovoril NE,zashtoto az taka sam iskala. Gluposti...obi4am go,i s udovolstvie bih go pozdravqvala,no da ne bi da e tolkova lesno da si ostanesh priqtel,s nqkoi koito obi4a6???Ne!A vasheto mnenie?