- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мама не ми дава да се епилирам отдолу
здравейте,дано няма такава тема?!проблема е следния.реших да се епилирам отдолу и тъкато в къщи не си крием голотата и няма как да остане скрито,попитах мама и тя ме отряза.като съм станела студентка,тогава да правякаквото преценя.мама си маха само бикини линията ,а татко си е космат на всякъде.как е при вас,родителите епилират ли се изцяло и има ли връзка това дали ви държат сметка за вашата епилация?моля за искрени и сериозни отговори.благодаря
малееКак така ще знаеш баща ти как е отдолу....пфф Това си е твоя работа и ако искаш можеш да се епилираш..не е нужно да показваш на другите какво правиш
![]()
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
I na men ne mi dava da se epiliram tam!Az si brasna samo podmichnicite!Na krakata ochte niamam nujda!(chukam na darvo,da ne predizvikam sadbata)!!!Inache mayka mi se brasne tam,i podmichnicite,i krakata...
Inache az sam i po-malka-na 13,karam 14-abe sega zavarchvam 6 klas!
Аз нямам такъв проблемМамчето е много либерална и е с много съвременно мислене, за което много се радвам и й благодаря
А на теб - какво да кажа
Ами, можеш да поговори с твоята майка, но без да стигате до караница, естествено, пък и си на 16 (всъщност, за това няма значение на колко си
, ако искаш го правиш, ако не искаш - не)Но все пак можеш да й кажеш, че това те кара да се чувстваш различна от останалите, а и в това няма нищо лошо, още повече, че става въпрос и за лична хигиена
Не знам, поговори с нея
Успех
![]()
![]()
Здравей миличка.В това,че искаш да се епилираш там долу,няма нищо срамно и нередно.Майка ти обаче не знам защо не ти позволява.По-добре я попитай какви са и аргументите зза да те възпира.В край на сметка това си е твоето тяло и най-малкото трябва да се чувстваш комфортно в него.Успех.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе да ти кажа и аз не съм привърженичка на голотата вкъщи ... пък тва какво ще правиш с тялото си е твоя работа и при положение,че си на 16 би трябвало да можеш сама да взимаш решения ...![]()
lelee gledate se goli vyhh ama kak tyi ne ti dava da se brysne6 tam mi ti 6e stane6 mn kosmata bez da se obijda6![]()
Проблем ,ли ще е примерно.ако спреш да да се показваш гола..дали ще забележат(майка ти) ...Да ти кажа при свършен факт..няма какво да ти каже..няма да ти присъди Косми пак Нали \/ Аз смятам,че тя не толкова се притеснява за самите ксоми,отколкото ЗАЩО ще ги махаш....???Дали има някое момче....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Не съм привърженичка на голотата вкъщи,особено щом тя включва и баща ти!!И все пак...какво я питаш?!Кажи й че искаш да го направиш и действай...вече си на 16,няма да си ходиш така,заради майка си![]()
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
eee kvo e tva 4udo wee? nema da hodi6 gola u vas i gottoooabe momi4e, maika ti pri svar6en fakt ni6to nqma da moje da naprai, po dobre se opravi.....tam otdolu
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
разкарвате се голички у вас !??!? амиии... ако не се лъжа маика рти няма да те проверява дали си се епилирала или не... абе ти си на 16 год и си ходиш космясала така ли !? миличка при свършен факт тя няма какво да ти каже,наи-много да повика малко ама после ще свикне
![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
омггг... мойта незнае.. дори не съм и казала.. ама сигурно предполага.. щото съм на 16 ...
Life sux but just keep smiling
1.Golotata e neshto intimno i ne priemam wolnoto razwqwane na intimnite chasti za neshto normalno.
2.Dali da se epiliram otdolu ili ne reshawam samo i edinstweno AZ!Maika mi nemoje da mi zabrani,a i ne sum i iskala razreshenie.
3.Neznam nashte kwo brysnat,ne me interesuwa.
Абе обезкосмявай се да не ти пука, кажи им, че тялото си е твое и не искаш да имаш гора отдолу
Нашите не съм ги гледал много къде имат косми, но са ме учили, че космите под мишниците и отдолу се махат, това е хигиенен навик и аз от 13 годишен го спазвам
Аз и на краката си ги махам![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
абе бах тия уроде сте у вазе къ мое одите голи така и да се гледате бе вие нормални ли сте беи как мое да не се обръснеш-то кат си събуеш гащите оня ше избега
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ЕЕ добре бе...баси простотията...тая твоята майка що за човек е....![]()
хаахах леле кви сте вие бе как може да се разкарвате голи у вас тва е ебааааааси простотията...az sym na 14 i se epiliram na всякъде където е възможно...тва е ебаси гнусното-женско с космиа особено по интимните 4асти ...бляк...а плюс тва на майка ти не и работа кво ще правиш с твоето собствено тяло...я бързо тичай да се обръснеш 4е е мноу гнусно а и още повече че си на 16
![]()
Пф!Защо трябва да знае?МИ не се разхождай голичка и няма да разбира!!!Аз съм на 13 и не съм и искала мнението,ама тя май се досеща.......
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
xahaxahaxahax hoite si goli u vas i ich ni vi dreme,a?!![]()
![]()
Be kfo izob6to q pita6 q begi v banqta 4e nz dali ima6 gadje ili ne ama ako te vidi teka sig she izbqga!
![]()
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
ох ма найстина ли ... си ходите голи у вас? ... мии кажи че ти е студено и се пообличай малко колкото да не забележииначе аз също съм за епилирането, и найстина поговори с нея ....
![]()
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
ХАххаха, абе епилирай се, тя може да ти се кара отначало, ама ще свикне с времето![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Абе то и моята не ми даваше, ама кой я пита а? Да ходя космясала като гора ли ??????? Сори за изразът но си е така! В началото като видя леко посмъмри после тук там ми натякваше, но вече не забелязва май,, пък и не се показвам чистакк гола пред нея. И да ти кажа тя ми казва, че съм била малка, е да тогава бях по малка но сега вече съм на 17, за Бога!!! А всъщност според мен и повечето с които съм говорила причината да не ми позволява е просто защото тя си мисли, че ако се обезкосмявам отдолу значи правя секс и сега като си помисля представям си в началото какъв шок й е било хахахахха. Та хайде иди се епилирвай колкото си искаш и не се показвай пред майка ти много много гола
. Успех
Ама вие верно ли си ходите голи бе.........Егати...
![]()