- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мама не ми дава да се епилирам отдолу
Нали ходиш на плаж?Би ли ми обяснила как не ставаш за смях?
Пък и си вече голяма, за да правиш собствен избор. За мен е немислимо да гледам баща си гол. Постоянно. Майка ми съм я виждала, нормално е, жени сме все пак. Ама да ми казва дали да се епилирам или не е немислимо. Отдавна съм й подсказала, че това е личен избор и това, което правя е мое решение.
)
Аз още от 7-ми клас МАЙКА МИ ме заведе на козметик и от тогава се обезкосмявам независимо дали правя секс или не. Пък ти спри да се разхождаш гола пред нея и няма да забележи. Баси, не те ли е срам от баща ти? Все пак е мъжА на майка ти й обесни, че вече си на 16 и можеш да правеш личен избор относно тялото си.то все пак си е твое. Според мен не ти дава, защото я е страх, че може да водиш полов живот.Попринцип повечето родители са така. Кажи й, че те е срам по физкултура да се съблечеш пред съученичките си и че те всичките се епилират без майките им да им правят проблеми. Сега лятото можеш да намериш много причини, които да й изтъкнеш - искаш да ходиш на басейн с приятели и те е срам, искаш да ходиш на море-сщата причина,кажи й,че от горещината не се понасяш такава и не ти е комфортно... Ако пак не се съгласи просто го направи-както казаха след свършен факт няма каква да ти каже,най.много да подудне малко и ако започне да ти се кара й кажи, че вече си достатъчно голяма да правиш избор относно епилирането. И за Бога - спри да се разхождаш гола пред вашите.Не е никак етично.. Айде, успех!
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от 16годишна
абe мацка ти не си добри да питаш майка ти сядаш веднъж като си сама и почваш кво щи пука майка ти ще даде или не се пак си на 16 голяма си вече
![]()
Като започнах да си бръсна мишниците, баща ми се опита да ми каже нещо ама аз се напрайх на ударен и тка след един два месеца го гледам как и той беше хванал самобръсначката и си бръснеше мишниците...
Пък за интимните части, те нащи даже май не знаят че ги бръсна, пък и да знаят ко ми пука!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ходите чисто голи у вас![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ne hodim goli ,a ne si kriem golotata.ponjakoga se za si4ame goli.towa e.ima li njakoj,kojto se saobrazjawa s roditelite?
mi da ti kaja az se brasna ot 13 godi6na vav momenta sam na 15 az bqh pitala maika mamo mojeli da se podarjam otdolu tq vika nqma6 problem no vnimavai sas kakvo se opravq6 otdolu 4e vsi4ko moje da stane!!!Mi vij seipak ti si na 16 bi trqbvalo da pogovori6 po seriozno sas maikati za otdolu a i moji6 da se brasne6 bez tq da znaeПървоначално написано от 16годишна
LeleTi pak kakvo se interesuvash ot mnenieto na maika si po vaprosa!??! Pravi kvoto si iskash s tqloto si,to si e tvoe!! I nedei q pita,ne e nujno prosto!
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
mi 6to neПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
to i az go pravq nqkoi put
![]()
nema lo6o
![]()
![]()
![]()
nojica?!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
баща ти гол по пишка ли ходиПървоначално написано от 16
![]()
![]()
![]()
![]()
wowwwww
![]()
![]()
ОМг,голи,ааа тва не енормално,педофилско,ауу
Първоначално написано от Анонимко
Това не е педофилско, педофил значи възрастен мъж или жена, който изпитва сексуално влечение към малки деца.А по темата, поговори с майка си и обясни й причините заради които искаш да се епилираш,дано те разбере.
Мене пък майка ми ми дава да се епилирам отдолу. На 13 съм!
awe ti si luda kak tai sh vijda6 ba6ta si ot dolu 4e da znae6...ina4e moita ne mi e pravila problemi daje o6te na 13 si gi mahnah,no za seki slu4ai i iztyknah pri4inata ,4e iskam da se epiliram ot dolu 6toto kato mi doide i cqlata stavam v kryv i e mn gadnu
(e to si e vernu de..)
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
emi na men mi praviat malko ili mn problem za visakakva epilacia
za tova gledam da niama nikoi u nas po vreme na procedurata![]()
h1 moqta maika sama mi predloji za6toto 6te xodim na mpore i tq me popita 6toto imam nyjda mn ima tam doly i az kazax 4e iskam i tq se suglasi mi nakarai maika si obediq 4e vsi4ki go pravqt ;] yspex
{{}}
dejstvaj...vse pak shtom se chuvstvash nekomfortno a vsichki pokraj teb ne sa kosmqsali (govorq za priqtelki) taka che...a i ti si dostatychno golqma..no vse pak pogovori s majka si moje bi ima prichina i trqbva da q doizqsnitebydi diplomatichna bez vikove i krqsyci
uspeh ...
Ми аз отначалото като за първи си махнах космите там майка ми каза ''ми добре,ама внимавай"тогава бях на 13.Не ми е ясно как вие можете да ходите голи и да си видяла на баща си...Аз,баща ми и брат ми много се крием само майка ми не се крие като е гола.
hi...nqma znachenie na kolko godini si ....kogato ti precenish sama ,che imash nujda da se epilirash, go napavi...I edin suvet ot men-ne znam kakvo tochno iskash da kajesh s tova"ne kriem golotata si ",no pone pred bashta ti izbqgvai da se pokazvash gola....
![]()
pffff dobre 4e neam takia roditeli........ na6te si4ko mi davat :d na 14 god. sum i maika mi kato mi nameri condoma v staqta kato 4iste6e ,ni6to ne mi kaza.....abe spored men tva momi4e se bazika....kakvo e boli maika ti kak si ti otdolu?!?vse pak ti si re6ava6........
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аа един въпрос - Вие да не би да се проверявате всяка вечер преди лягане кой къде се е обръснал?
Ловиш епилатора ,бръснеш се и майкати и да иска няма да може да ти върне космите обратно![]()
Хах,и моята не ми дава,но аз лично доста си крия голотата.
А така или иначе няма нищо лошо в това да се епилираш,където пожелаеш.Важното е на теб да ти харесва.![]()
Addicted
Let's do it![]()
![]()
ama bukvalno li se razhojdate GOLI!!!!????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
T'VA EGASI NENORMALSHTINATA!!!! da gledash bashta si gol
![]()
![]()
![]()