- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- мама не ми дава да се епилирам отдолу
absolutno saglasna samПървоначално написано от xOtkiSsSs
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Абе колко пъти да казва момичето, че не ходят голи в къщи!? Както и да е, до авторката- щом искаш, направи го. Дори и след това с майка ти да се поскарате, поне ще се чувстваш комфортно в собственото си тяло.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
мдааааа трябва да ги махнеш се пак си на 16 майка ти не може всичко да решава кога какво ще махаш и ще оставаш, а и после не мисля че ще ти направи кой знае кви проблеми, но наистина ще ти е мн комфортно ж тялото ти
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
здравейте!чета тази тема и виждам че сте адски готини и добронамерени и помагате на момичето за което ви се възхищавам =D>=D> и така спечелихте доверието ми за това ще попитам, защото ме е срам и пред майка ми да говоря за това
![]()
![]()
значи аз се епилирам от 13 годишна сега съм на 16 и искам да ви попитам да се епилирам ли и на срамните устни ? моля ви за отговор [-o<
на някой може да му се стори доста странен въпроса при положение, че съм на 16 години но виждам че сте готини и ще ми отговорите :P
![]()
![]()
az sum na 16 i ne sum pitala maika si kude i koga da se epiliramvseki si re6ava sam..............
ako si na 16 godini mislq che ne trqbva da se dopitvash za vsichko do maika ti ti sigurno q pitash dali moje da oidesh do toaletatana no moje bi si ot tezi momichenca deto s mama vsichko spodelt Q vzemi se epilirai posle tq ne moje da ti kaje nishto pisna mi ot mamini decaПървоначално написано от 16годишна
майка ти да не те проверява отдолу...
нямам повод да сънувам....
chestno da ti kaja tva ne e normalno cqltoo ti semeistvo da znae kak izglejda6 otdolu .puk po temata koi gi pita tqh -tva si e tvoeto tqlo bahti ti si na 16 ...nqmat pravo bez tvoe jelanie da te gledat otdolu ...tva e adskata idiot6tina![]()
![]()
![]()
боже.... абее за кфо па тряя майка ти да ти казва дали можеш или не можеш да се епилираш там?!?! се пак ти си решаваш.... а и "прическата долу" се пак и хигиена тряя имаме нали?? нз ама в мойто семеиство не знам майка ми и баща ми дали са космати или не а и не искам да знам
![]()
![]()
а и нито един не се бърка и не го инт. къде се епилирам аз и тем подобни....
![]()
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
mila prosto go napravi i gotovo...az sym taka vyv vsi4ko s mama...prosto kakto sym go re6ila a tq moje da mi myrmori i t.n no kato vidi 4e e bezsmisleno i spira![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Тялото си е твое, а и си на 16 години, не си на 10, така че не виждам какъв и е проблема на майка ти. Ако ще се епилираш, не е задължително да се показваш на майка ти! А и тя едва ли ще ти бръкне в гащите да те провери![]()
не си крием голотата и няма как да остане скрито,
мамка му няма как да остане скрито![]()
![]()
деа знам не гледам мама и тати голи
Ами честно казано изобщо не съм я питала може ли не може ли...и тя съответно не ми се бърка!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Темата е стара.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.