- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- бРаТ мИ/сЕсТра Ми ме дРазНи
хмММмммммМ....имаТе бРат и сесТра...дРазняТ ви...иЛи гИ обожаВаТе...маЛки иЛи голЕМи...можЕш дА споДеляш с тяХ иЛи нЕ..
КажЕте онТношеНияТа си и аКо имаТе "трикоВе" сподеЛеТе за тези, коиТо имаТ нуЖда от това.![]()
LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ
аз нямам и ми е супер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Imam sestra, OBOJAVAM i MRAZQ q. Obojavam si q no i sigurno se podse6tate za6to q mrazq, ami kato se karame kato se s4epkame ne6to... no nemoga da kaja 4e q mrazq daje, prosto me drazni ponqkoga...no si q obi4kam super mnogo i nemoga bez neq
![]()
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
То и аз,ама за сметка на това си имам едно чудовищенце,което ме е родило и понякога ми е напълно достатъчноПървоначално написано от .:БаЛъК:.
![]()
А към автора/ката:Колко време ти отне да го напишеш това?!
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
И да имах нямаше да е за дълго![]()
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Imam i brat i sestra po-golemi ot men.Obojavam gi,no tva e slabo kazano nemoga bez tqh.Obi4am gi adski mnogo!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
като бяхме по-малки се карахме доста , но сега е различно е понякога пак не можем да се търпим![]()
No martini .. no party..
Аз имам сестра,ама тя не живее при нас и я виждам много рядкоПреди като ми беше всеки ден пред очите много си вдигахме нервите,ама сега много си липсваме!Много си я обичкам,не мога без нея!Няма човек,който да обичам повече от сестра ми!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз имам сестра,ама тя не живее при нас и я виждам много рядко.Преди като ми беше всеки ден пред очите много си вдигахме нервите,ама сега много си липсваме!Много си я обичкам,не мога без нея!Няма човек,който да обичам повече от сестра ми!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
по голема сестра на 25 е вече аз съм на 16 и то няма кво толко да споделям с нея , ко да и кажа че ходя и буам сичко възможноама иначе не бих я сменил
И аз съм така с брат ми...Преди постоянно за всякакви дреболий се карахме,но сега мн са обичаме и са защитаваме(по точно той мен особенно от наще)Първоначално написано от st1ka
![]()
___to Be Continued___
имам по-голяма сестра...естествено,поняког а се караме,но тя мноого ми помага и...аве супер мн си я обичам! Преди исках да съм единствено дете,но тя ми е много близка и голяма приятелка![]()
Сестра на 11 години.Обичам я, споделям и, гушкам я .. ГОГАТО СПИ!!!
Събуди ли се...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Имам си малко братче което много обичкам![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
По-големи брат и сестра. Обичам си ги, естествено, но понякога с брат ми се дърпаме доста и се бием за компаВ общи линии даже за друго не се караме
![]()
Memento moriendum esse!
Аз имам брат и е много сладък.Обожавам го,сега септември ще направи 7 години. :P
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
Имам брат, 2 години по-чалък от мен. Много се разбираме, знаем си за всичките гаджета, той знае с кого съм спала, даже съм ровила да вземам от неговите презервативиВинаги се покриваме пред нашите като се наложи... Е, вярно, че се караме понякога, ама какво от това! Много си го обичам, като близък приятел. Преди много се биехме и дънехме пред нашите, ама то беше лапешка работа, вече не е така. Дори повякога са ни мислели за гаджета
![]()
Аз нямам брат или сестра![]()
Обичам само един човек и това съм аз.