- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Надуват ли се момчетата...
Надуват ли се момчетата когато разберат че едно момиче ги харесва или сваля???![]()
Ми губи се интерес. Вече е твоя и не я искаш. Тръгваш да търсиш дивото. Е, ако е наистина готина и да е точно това, което искам няма да загубя интерес, ще напрая първата крачка, ама някоя, която е петица по мойта система ко да я прая...
Ти да не би да не губиш интерес някой като е много в нужда и ти се натиска и го виждаш, че всичко ще направи за тебе ? Не го искаш нали ? Няма тръпка ?
...for those 10 sec...or less...I'm free
Ми мн момчета като разберат се надуват...Е има и изключения де...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
не
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Да
Эависи от момчето,но в повечето случай эапочват да се покаэват пред момичето....Ноо не важи эа всички момчета.Эависи и от въэрастта.
[size=7][b][u]fosse cos
ДА и коренно променят предишното си отношение към момичето![]()
Vsqko momche bi se nadulo kato razbere, che nqkoi mu ticha po guza, no si zavisi i ot choveka do golqma stepen.
He, prosto my se diga samochystvieto do max stepen i si misli che e mnogo hy'av i ot tam se pochva da se misli za playboy i za jenkar... HXAHxh ima edin smeshnik ot staroto mi daskalo s1shtata istoriq
P.P sorry za kirilicata ama s1m ot dr kompa... xx
аз лично не се надувам защото уважавам чувствата на всеки
Детски раоти..![]()
vengeance knows no mercy
Като балони се надуват-вятър ги вее на бял кон един вид,защото вече едно момиче ги харесва все пак!!!Кво да се прави-такива са!Първоначално написано от lovers
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
em moq slu4ai e to4no tak1v i e adski t1po0o0o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
аз лично не
da ubedix se ve4e mnogokratnoПървоначално написано от lovers
![]()
зависи... ама в повечето случаи така става..![]()
Life sux but just keep smiling
Ми зависи от момчето, ама повечето да. Се пак дига им се самочувствието това е като ново завоеванеие...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
В повечето случаи се надуват,което не го разбирам честно казано...![]()